Giriş Kayıt
Frank Whaley

Frank Whaley (54)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Frank Joseph Whaley, 20 Temmuz 1963 Syracuse, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. The Doors (1991), Boş Oda (2007), Köpekbalıklarıyla Dans (1994), Swing Kids (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frank Joseph Whaley
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Syracuse, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Frank Whalley
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Korku Oyuncu    
2017 54 Komedi Oyuncu 5.6 1,437
2017 54 Dram Oyuncu    
2016 53 Animasyon Oyuncu 5.7 9,040
2016 53 Suç Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 73,279
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2014 51 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 3,080
2014 51 Suç Oyuncu 6.3 8,872

Kubbenin Altında
2013 Dram Oyuncu 6.7 90,165
2013 Suç Oyuncu 8.3 55,417
2013 50 Suç Oyuncu 5.2 222
2010 47 Dram Oyuncu 6.7 1,886
2010 Suç Oyuncu 7.5 24,019
2010 47 Suç Oyuncu 5.2 1,293

Hücre 2
2009 46 Korku Oyuncu    
2008 45 Komedi Oyuncu 5.7 52,506
2007 44 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.2 428

Boş Oda
2007 44 Korku Oyuncu 6.2 83,927
2007 44 Biyografi Oyuncu    

Kör Tutku
2007 44 Dram Oyuncu 5.6 2,428

Geçmişin İzleri
2006 43 Korku Oyuncu 4.0 2,784

Dünya Ticaret Merkezi
2006 43 Dram Oyuncu 6.0 70,559

En Sıcak Eyalet
2006 43 Dram Oyuncu 6.2 2,416
2006 43 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2006 43 Belgesel Oyuncu 7.1 52
2006 43 Dram Oyuncu 4.6 92
2005 42 Dram Oyuncu    
2004 41 Gerilim    

Hababam Rock
2003 40 Komedi Oyuncu 7.1 223,991

Kolay Seks
2003 40 Komedi 4.9 424

Kızıl Ejder
2002 39 Suç Oyuncu 7.2 215,512

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,535
2001 38 Dram Oyuncu 5.1 1,818
2001 38 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 483
2000 37 Dram Oyuncu
7.3 1,419
1999 36 Suç Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.8 2,350
1998 35 Dram Oyuncu    
1998 35 Dram Oyuncu    
1997 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,489

Kırık Ok
1996 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,977
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,338

Aşk Ve Zeka
1994 31 Komedi Oyuncu 6.2 20,099

Ucuz Roman
1994 31 Suç Oyuncu 8.9 1,453,377
1994 31 Aksiyon Oyuncu
6.2 610

Köpekbalıklarıyla Dans
1994 31 Komedi Oyuncu 7.1 19,331
1993 30 Dram Oyuncu 7.6 426
1993 30 Dram Oyuncu 5.6 156
1993 30 Dram Oyuncu 6.8 13,850
1992 29 Biyografi Oyuncu 6.6 17,641

Cesaretin Bedeli
1992 29 Dram Oyuncu 7.2 7,184

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 28 Dram Oyuncu 8.0 121,352
1991 28 Biyografi Oyuncu 7.2 72,390

Kariyer Fırsatları
1991 28 Komedi Oyuncu 5.9 7,567

Akıl Hocası
1990 27 Komedi Oyuncu 6.5 16,144
1990 27 Komedi Oyuncu 5.5 368

Düşler Tarlası
1989 26 Dram Oyuncu 7.5 91,645

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 26 Biyografi Oyuncu 7.2 82,587
1989 26 Komedi Oyuncu 6.1 8,779
1989 26 Dram Oyuncu    

Sonsuz Matem
1987 24 Dram Oyuncu 6.8 6,514
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017