Giriş Kayıt
Damon Wayans

Damon Wayans (57)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Damon Kyle Wayans, 04 Eylül 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Son Görev (1991), Lethal Weapon (2016), Mermi İşlemez (1996), Major Payne (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Damon Kyle Wayans
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
7.7 (6 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 27,044

Anormal Aktivite
2013 53 Komedi 5.1 38,571
2013 53 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048
2009 49 Belgesel Oyuncu 7.2 233
2006 46 Komedi Oyuncu 4.2 4,350
2006 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 90
2003 43 Komedi Oyuncu 2.8 4,549
2001 41 Oyuncu 8.0 166
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
6.8 23,063
2000 40 Komedi Oyuncu 6.5 8,770
1999 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 183
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 5,244

Mermi İşlemez
1996 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 31,927
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,957
1996 36 Belgesel    

Büyük Beyaz Yumruk
1996 36 Komedi Oyuncu 5.4 7,608

Çılgın Fanatikler
1996 36 Komedi Oyuncu 5.2 8,438
1995 35 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 26,396
1994 34 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 7,274
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Son Kahraman
1993 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 118,610
1992 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 5,536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 32 Komedi Oyuncu    

Son Görev
1991 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 82,907

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 30 Komedi Oyuncu 4.5 40,002
1990 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 8,225

Renkler
1988 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,230

Sana Gününü Göstereceğim
1988 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,814
1988 28 Komedi Oyuncu 5.8 6,874
1988 28 Komedi Oyuncu 5.3 18,008
1987 27 Komedi Oyuncu 6.6 35,879
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1987 27 Komedi Oyuncu 7.0 2,799

Sosyete Polisi
1984 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 141,974
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,111
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018