Giriş Kayıt
Damon Wayans

Damon Wayans (56)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Damon Kyle Wayans, 04 Eylül 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. Son Görev (1991), Mermi İşlemez (1996), My Wife and Kids (2001), Major Payne (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Damon Kyle Wayans
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
7.2 (5 Oy)
  • Currently 144/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 15,436
2013 53 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048
2009 49 Belgesel Oyuncu 7.2 233
2006 46 Komedi Oyuncu 4.2 4,350
2006 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 90
2003 43 Komedi Oyuncu 2.8 4,549
2001 41 Oyuncu    
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
6.8 21,736
2000 40 Komedi Oyuncu 6.5 8,770
1999 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 183
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,552

Mermi İşlemez
1996 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 30,352
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,307
1996 36 Belgesel    

Büyük Beyaz Yumruk
1996 36 Komedi Oyuncu 5.4 7,352

Çılgın Fanatikler
1996 36 Komedi Oyuncu 5.2 8,438
1995 35 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.1 23,060
1994 34 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 6,696
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Son Kahraman
1993 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 110,819
1992 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 5,536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 32 Komedi Oyuncu    

Son Görev
1991 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 78,346

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 30 Komedi Oyuncu 4.5 37,983
1990 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 7,544

Renkler
1988 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,913

Sana Gününü Göstereceğim
1988 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,985
1988 28 Komedi Oyuncu 5.8 6,616
1988 28 Komedi Oyuncu 5.2 16,843
1987 27 Komedi Oyuncu 6.6 33,850
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1987 27 Komedi Oyuncu 7.0 2,799

Sosyete Polisi
1984 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 132,391
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,573
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017