Giriş Kayıt
Gus Van Sant

Gus Van Sant (65)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Gus Greene Van Sant Junior, 24 Temmuz 1952 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Can Dostum (1997), Milk (2008), Forrester'ı Bulmak (2000), Fil (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gus Greene Van Sant Junior
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Gus Van Sant Jr.
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.4 (10 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.0 1,534

Mutlak Kadınlar
2016 64 Dram 6.5 6,555

Sonsuzluk Ormanı
2015 63 Dram Yönetmen 5.9 8,626
2015 63 Belgesel Oyuncu 7.0 65
2015 63 Biyografi Yapımcı 5.7 2,779
2015 Dram Yönetmen    
2014 62 Belgesel Oyuncu 6.9 669
2014 62 Kısa Metraj 4.2 6

Gece Planı
2013 61 Aksiyon 6.0 11,251

Şöhret Tepesi
2013 61 Dram Oyuncu 3.9 9,146

Büyük Haz
2013 61 Belgesel 7.7 73

İç. Leather Bar.
2013 61 Dram 5.1 1,918

Kayıp Umutlar
2012 60 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.6 32,213
2012 Komedi 7.5 111

Devrim
2012 60 Belgesel Yapımcı 7.6 308
2012 60 Dram Yapımcı 7.6 11,452
2011 Suç Yapımcı 8.1 15,932
2011 59 Dram 5.3 57

Senin İçin
2011 59 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 15,519
2011 59 Belgesel Oyuncu 6.7 70
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,701
2010 58 Dram Yapımcı 5.5 1,599
2010 58 Komedi 6.2 17,097

Boktan Bir Yıl
2010 58 Dram 5.7 218
2010 58 Dram 5.9 201
2010 58 Belgesel Oyuncu 7.1 857

Uluma
2010 58 Animasyon Yapımcı 6.8 10,852
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Şeytan Karışmış
2009 57 Komedi 6.1 2,352
2008 56 Biyografi Sesler
Yönetmen
7.6 145,685
2008 56 Belgesel Oyuncu 7.0 70
2008 56 Dram Editör
Yönetmen
4.8 730

Beni Orada Arama
2007 55 Biyografi 7.0 50,687
2007 55 Suç Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 25,473

Herkesin Kendi Sineması
2007 55 Komedi Yönetmen 6.8 3,979
2007 55 Belgesel Oyuncu 7.0 105
2006 54 Komedi 6.5 28,849

Paris, Seni Seviyorum
2006 54 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 65,402
2006 54 Müzik Yönetmen    
2006 54 Dram Yapımcı 6.2 1,824
2005 53 Komedi 7.0 19,828

Son Günler
2005 53 Biyografi Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
5.8 19,033
2004 52 Dram 6.7 7,366
2003 51 Belgesel Yapımcı 7.2 5,751

Fil
2003 51 Suç Yönetmen
Senarist
Editör
7.2 75,192
2003 51 Belgesel Yönetmen    
2002 50 Macera Yönetmen
Senarist
Editör
6.2 15,623

Sessiz Ve Derinden
2001 49 Komedi Oyuncu 6.9 134,462

Forrester'ı Bulmak
2000 48 Dram Sesler
Oyuncu
Yönetmen
7.3 75,711
2000 48 Dram 6.0 667
1999 47 Dram Yapımcı 5.2 1,442

Sapık
1998 46 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
4.6 40,036

Can Dostum
1997 45 Dram Yönetmen
Sesler
8.3 678,322

Sonsuz İhtiras
1995 43 Komedi Yönetmen 6.8 37,047

Sakıncalı Film Dolabı
1995 43 Belgesel 7.8 5,120
1995 43 Suç Yapımcı 7.0 63,226

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 41 Komedi Editör
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.3 6,190

Benim Güzel Idahom
1991 39 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.1 40,215
1989 37 Suç Yönetmen
Senarist
7.4 26,992
1986 34 Dram Editör
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 2,794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017