Giriş Kayıt
Nancy Travis

Nancy Travis (55)


Oyuncu

Nancy Ann Travis, 21 Eylül 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Üç Adam Ve Bir Bebek (1987), Eyvah Karım Bir Katil (1993), Last Man Standing (2011), Air America (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nancy Ann Travis
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 54 Dram Oyuncu 6.0 446
2014 53 Dram Oyuncu 2.3 7
2011 Komedi Oyuncu 7.4 17,757
2011 Komedi Oyuncu 7.8 36,144
2010 49 Dram Oyuncu    

Gebelik Anlaşması
2010 49 Biyografi Oyuncu    

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 46 Komedi Oyuncu 6.8 22,140
2007 Komedi Oyuncu 5.6 1,752

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 44 Komedi Oyuncu 6.5 46,637

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,932

Rose Red Konağı
2002 Korku Oyuncu 6.7 16,668

Büyük Yarış
2000 39 Komedi Oyuncu 5.8 549

Şüphe Ötesi
2000 39 Dram Oyuncu 6.3 1,289
1998 Komedi Oyuncu 7.3 9,763
1997 Dram Oyuncu 6.1 250
1997 Animasyon Oyuncu    
1996 35 Komedi Oyuncu 5.3 5,216

Şanslı
1995 34 Dram Oyuncu 6.7 5,285
1995 34 Suç Oyuncu 4.4 1,904
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,205
1994 33 Komedi Oyuncu 6.2 10,579

Eyvah Karım Bir Katil
1993 32 Komedi Oyuncu 6.4 28,766

Kayboluş
1993 32 Dram Oyuncu 6.3 19,035
1992 31 Biyografi Oyuncu 7.6 44,686
1992 31 Oyuncu 5.9 1,024
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 22,599

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 29 Komedi Oyuncu 5.2 18,031

Gizli İlişkiler
1990 29 Suç Oyuncu 6.5 13,707

Üşütük Polisler
1990 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,611

Babanın Metresi
1988 27 Komedi Oyuncu 6.1 12,870
1988 27 Dram Oyuncu 7.3 15,264

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 26 Komedi Oyuncu 5.9 38,380
1986 25 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017