Giriş Kayıt
Nancy Travis

Nancy Travis (56)


Oyuncu

Nancy Ann Travis, 21 Eylül 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Üç Adam Ve Bir Bebek (1987), Eyvah Karım Bir Katil (1993), Last Man Standing (2011), Air America (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nancy Ann Travis
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Komedi Oyuncu 7.2 22
2015 54 Dram Oyuncu 6.0 446
2014 53 Dram Oyuncu 2.3 7
2011 Komedi Oyuncu 7.5 21,586
2011 Komedi Oyuncu 7.8 38,878
2010 49 Dram Oyuncu    

Gebelik Anlaşması
2010 49 Biyografi Oyuncu    

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 46 Komedi Oyuncu 6.8 23,513
2007 Komedi Oyuncu 5.6 1,801

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 44 Komedi Oyuncu 6.5 48,787

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 102,440

Rose Red Konağı
2002 Korku Oyuncu 6.7 16,668

Büyük Yarış
2000 39 Komedi Oyuncu 5.8 549

Şüphe Ötesi
2000 39 Dram Oyuncu 6.3 1,289
1998 Komedi Oyuncu 7.3 10,308
1997 Dram Oyuncu 6.1 250
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 4,601
1996 35 Komedi Oyuncu 5.3 5,381

Şanslı
1995 34 Dram Oyuncu 6.7 5,285
1995 34 Suç Oyuncu 4.4 1,904
1995 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 81
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,839
1994 33 Komedi Oyuncu 6.2 10,579

Eyvah Karım Bir Katil
1993 32 Komedi Oyuncu 6.4 30,028

Kayboluş
1993 32 Dram Oyuncu 6.3 20,517
1992 31 Biyografi Oyuncu 7.6 47,466
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 31 Oyuncu 5.9 1,024
1990 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 23,961

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 29 Komedi Oyuncu 5.3 19,482

Gizli İlişkiler
1990 29 Suç Oyuncu 6.5 14,746

Üşütük Polisler
1990 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,611

Babanın Metresi
1988 27 Komedi Oyuncu 6.1 13,855
1988 27 Dram Oyuncu 7.3 15,859

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 26 Komedi Oyuncu 5.9 40,895
1986 25 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018