Giriş Kayıt
Charlotte Rampling

Charlotte Rampling (71)


Oyuncu

Charlotte Tessa Rampling, 05 Şubat 1946 Sturmer, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Şeytan Çıkmazı (1987), Düşes (2008), Havuz (2003), Hüküm (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charlotte Tessa Rampling
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1946
Doğum Yeri: Sturmer, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: The Legend
Burcu: Kova
Boyu: 1.70 m
9.9 (19 Oy)
  • Currently 197.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Dram Oyuncu 6.4 1,987
2017 71 Dram Oyuncu    
2017 71 Dram Oyuncu    
2016 70 Aksiyon Oyuncu 5.9 127,660
2016 70 Belgesel Oyuncu
4.5 379
2016 70 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 70 Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.6 4,398

45 Yıl
2015 69 Dram Oyuncu 7.1 23,406

Yasaklı Oda
2015 69 Komedi Oyuncu 6.3 1,808
2014 68 Oyuncu 6.3 63

Genç ve Güzel
2013 67 Dram Oyuncu 6.8 25,078
2013 67 Oyuncu    
2013 67 Belgesel Oyuncu 6.2 32
2013 67 Dram Oyuncu 6.1 211
2013 Suç Oyuncu 8.4 54,653

Lizbon'a Gece Treni
2013 67 Gizem Oyuncu 6.8 14,125
2012 66 Dram Oyuncu 7.2 2,188
2012 66 Dram Oyuncu 6.1 50
2012 66 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 2,541
2012 66 Suç Oyuncu 6.3 17,704

Ben, Anna
2012 66 Dram Oyuncu 6.1 1,480
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 28

Melankoli
2011 65 Dram Oyuncu 7.1 139,128
2011 65 Dram Oyuncu 6.3 1,284

Charlotte Rampling: Cazibe
2011 65 Belgesel Oyuncu 6.9 232

Değirmen Ve Haç
2011 65 Dram Oyuncu 6.9 2,772

Beni Asla Bırakma
2010 64 Dram Oyuncu 7.2 117,995
2010 64 Komedi Oyuncu 4.8 585

Sokak Dansı 3D
2010 64 Dram Oyuncu 5.9 9,166
2010 64 Dram Oyuncu    

Savaş Sırasında Yaşam
2009 63 Komedi Oyuncu 6.5 5,556
2009 63 Komedi Oyuncu 5.3 2,994

Annemi Suçla
2009 63 Dram Oyuncu 5.7 241
2009 63 Komedi Oyuncu 6.7 868

Düşes
2008 62 Biyografi Oyuncu 6.9 65,911

Babil M.S.
2008 62 Aksiyon Oyuncu 5.6 85,202

Benim Yıldızlarım
2008 62 Komedi 5.7 625

Şantaj
2008 62 Suç Oyuncu 6.1 34,214
2008 62 Belgesel Oyuncu 6.4 178
2007 61 Dram Oyuncu 5.9 4,497

Kaotik Ana
2007 61 Dram Oyuncu 6.4 3,774

Hayatta İki Kez
2006 60 Komedi Oyuncu 5.8 541

Temel İçgüdü 2
2006 60 Dram Oyuncu 4.2 32,706
2006 Suç Oyuncu 8.8 540,800

Kuzey Faresi
2005 59 Dram Oyuncu 6.7 4,421

Güneye Doğru
2005 59 Dram Oyuncu 6.4 2,417

Kadın Tuzağı
2004 58 Animasyon Oyuncu 6.0 18,276

Evin Anahtarları
2004 58 Dram Oyuncu 7.2 2,024

İnsanlık Suçu
2003 57 Gerilim Oyuncu 6.2 4,290
2003 57 Dram Oyuncu    

Havuz
2003 57 Dram Oyuncu 6.8 36,785

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 57 Suç Oyuncu 5.9 7,597
2002 56 Komedi Oyuncu 6.7 2,124
2002 56 Belgesel Oyuncu 6.4 991

Casus Oyunu
2001 55 Aksiyon Oyuncu 7.1 126,878
2001 55 Dram Oyuncu 5.2 473
2001 55 Gerilim Oyuncu 5.4 2,667

Kumun Altında
2000 54 Dram Oyuncu 7.3 6,870
2000 54 Dram Oyuncu 7.3 2,630
2000 54 Dram Oyuncu 6.1 494

Vişne Bahçesi
1999 53 Dram Oyuncu 6.6 498
1999 53 Dram Oyuncu    

Güvercinin Kanatları
1997 51 Dram Oyuncu 7.2 8,978

Asfalt Tango
1996 50 Komedi Oyuncu 8.1 1,225

Gergin Saatler
1996 50 Dram Oyuncu 5.0 264
1992 46 Oyuncu    
1989 43 Belgesel Oyuncu 7.0 125

Ölüme Birgün Kala
1988 42 Gizem Oyuncu 6.1 8,053

Şeytan Çıkmazı
1987 41 Korku Oyuncu 7.3 67,027
1986 40 Komedi Oyuncu 6.2 676
1985 39 Suç Oyuncu 6.4 330
1984 38 Komedi Oyuncu 6.1 297

Hüküm
1982 36 Dram Oyuncu 7.8 28,760
1980 34 Komedi Oyuncu 7.5 16,713

Katil Balina Orca
1977 31 Macera Oyuncu 5.6 8,059
1977 31 Dram Oyuncu 6.8 409
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 99

Elveda Sevgilim
1975 29 Suç Oyuncu 7.2 4,299
1975 29 Komedi Oyuncu 6.3 262

Taş Tanrı Zardoz
1974 28 Fantastik Oyuncu 5.8 15,975

Gece Bekçisi
1974 28 Dram Oyuncu 6.8 8,594
1973 27 Biyografi Oyuncu 7.3 514
1972 26 Korku Oyuncu 6.5 3,869

Lanetliler
1969 23 Dram Oyuncu 7.6 5,567
1969 23 Gizem Oyuncu 5.2 71
1967 21 Aksiyon Oyuncu 5.8 363
1966 20 Komedi Oyuncu 6.9 2,728
1965 19 Komedi Oyuncu 6.8 2,144

Gençlerin Sevgilisi
1964 18 Komedi Oyuncu 7.7 33,050
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017