Ornella Muti (59)


Oyuncu
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi: 09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (39)
Hayranlar (17 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Dram Oyuncu 4.7 38
1973 Dram Oyuncu 5.7 214
1973 Komedi Oyuncu 6.8 60
1974 Komedi Oyuncu 7.1 296
1975 Fantastik Oyuncu 5.5 141
1976 Dram Oyuncu 6.8 637

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.8 850
1978 Dram Oyuncu 5.6 45
1977 Komedi Oyuncu 7.1 755

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.5 2,815

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 30,871
1981 Komedi Oyuncu 6.7 1,181
1982 Dram Oyuncu 6.3 192

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,457

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.3 983
1987 Dram Oyuncu 6.6 606
1987 Oyuncu 5.2 83
1989 Dram Oyuncu 6.3 343
1992 Komedi Oyuncu 5.7 2,483

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.3 20,214
1990 Macera Oyuncu 7.2 456
1993 Komedi Oyuncu 5.3 251
1977 Komedi Oyuncu 6.3 232
2000 Gerilim Oyuncu 5.9 133

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 4.9 19

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu 8.0 4,128
1999 Biyografi Oyuncu 6.4 492
2000 Dram Oyuncu 5.6 129
2000 Komedi Oyuncu 4.3 805

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 262

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 749

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,002

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.6 909
2003 Macera Oyuncu 6.8 862

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 4,878
2004 Komedi Oyuncu 5.2 585

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.4 64
2005 Dram Oyuncu 6.6 133
2006 Macera Oyuncu 5.3 904
2007 Tarihi Oyuncu 6.0 18

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 52,926