Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (61)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi:
09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 67,080
2009 Western Oyuncu 6.1 442
2007 Tarihi Oyuncu 6.8 25
2006 Macera Oyuncu 5.3 990
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,444
2005 Dram Oyuncu 6.7 155

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.5 61

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,289
2004 Komedi Oyuncu 5.2 659
2003 Macera Oyuncu 6.9 938

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 775

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.6 939

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,032
2000 Komedi Oyuncu 4.3 847
2000 Gerilim Oyuncu 6.1 125

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.5 135

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 5.2 19
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 5.3 306
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,821
1991 Dram Oyuncu 6.6 192

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.4 23,332
1990 Macera Oyuncu 7.3 551
1989 Dram Oyuncu 6.3 362

Kirmizi pazartesi
1987 Dram Oyuncu 6.5 727
1987 Oyuncu    
1984 Oyuncu 5.9 176

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,275
1982 Dram Oyuncu 6.2 230
1981 Komedi Oyuncu 6.9 1,722

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,750

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,061

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 37,564
1978 Dram Oyuncu 5.8 54

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.9 1,080
1977 Komedi Oyuncu 7.1 973
1977 Komedi Oyuncu 6.4 280
1976 Dram Oyuncu 6.8 735
1975 Fantastik Oyuncu 5.5 163
1974 Komedi Oyuncu 7.2 361
1973 Komedi Oyuncu 6.7 67
1973 Dram Oyuncu 5.5 230
1972 Dram Oyuncu 4.7 39
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 323
1971 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 327
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016