Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (61)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi:
09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 66,569
2009 Western Oyuncu 6.1 442
2007 Tarihi Oyuncu 6.8 25
2006 Macera Oyuncu 5.3 978
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,426
2005 Dram Oyuncu 6.7 155

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.5 61

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,271
2004 Komedi Oyuncu 5.2 654
2003 Macera Oyuncu 6.9 936

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 772

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.6 936

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,030
2000 Komedi Oyuncu 4.3 840
2000 Gerilim Oyuncu 6.1 125

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.5 135

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 5.2 19
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 5.3 303
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,809
1991 Dram Oyuncu 6.6 189

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.4 23,209
1990 Macera Oyuncu 7.3 548
1989 Dram Oyuncu 6.3 361

Kirmizi pazartesi
1987 Dram Oyuncu 6.5 722
1987 Oyuncu    
1984 Oyuncu 5.9 176

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,265
1982 Dram Oyuncu 6.2 230
1981 Komedi Oyuncu 6.9 1,705

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,740

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,016

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 37,183
1978 Dram Oyuncu 5.8 53

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.9 1,074
1977 Komedi Oyuncu 7.1 963
1977 Komedi Oyuncu 6.4 273
1976 Dram Oyuncu 6.8 733
1975 Fantastik Oyuncu 5.5 162
1974 Komedi Oyuncu 7.2 354
1973 Komedi Oyuncu 6.7 67
1973 Dram Oyuncu 5.5 228
1972 Dram Oyuncu 4.7 39
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 321
1971 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016