Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (60)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi:
09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 65,048
2007 Tarihi Oyuncu 5.8 30
2006 Macera Oyuncu 5.3 974
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,380
2005 Dram Oyuncu 6.6 164

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.3 68

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,256
2004 Komedi Oyuncu 5.2 652
2003 Macera Oyuncu 6.9 944

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 779

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.5 943

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,039
2000 Komedi Oyuncu 4.3 843
2000 Gerilim Oyuncu 5.8 136

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.5 136

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 4.9 22
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 5.3 304
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,765
1991 Dram Oyuncu 6.7 193

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.3 22,665
1990 Macera Oyuncu 7.2 533
1989 Dram Oyuncu 6.2 371

Kirmizi pazartesi
1987 Dram Oyuncu 6.5 705
1987 Oyuncu    
1984 Oyuncu 5.9 177

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,261
1982 Dram Oyuncu 6.1 230
1981 Komedi Oyuncu 6.9 1,615

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,713

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.6 3,794

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 35,916
1978 Dram Oyuncu 5.7 51

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.8 1,059
1977 Komedi Oyuncu 7.1 939
1977 Komedi Oyuncu 6.3 273
1976 Dram Oyuncu 6.8 730
1975 Fantastik Oyuncu 5.4 172
1974 Komedi Oyuncu 7.2 353
1973 Komedi Oyuncu 6.6 71
1973 Dram Oyuncu 5.5 243
1972 Dram Oyuncu 4.8 44
1971 Gerilim Oyuncu 6.0 317
1971 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016