Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (61)


Oyuncu

Francesca Romana Rivelli, 09 Mart 1955 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. The Taming of the Scoundrel (1980), Innamorato pazzo (1981), Sıradan Delilik Öyküleri (1981), Swann'in Aşkı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi: 09 Mart 1955
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 57 Komedi Oyuncu 6.3 69,697
2009 54 Western Oyuncu 6.1 442
2007 52 Tarihi Oyuncu 6.7 25
2006 51 Macera Oyuncu 5.3 1,005
2006 51 Komedi Oyuncu 4.0 2,486
2005 50 Dram Oyuncu 6.7 158

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 50 Macera Oyuncu 6.5 61

Aldatan Yürek
2004 49 Dram Oyuncu 6.6 5,363
2004 49 Komedi Oyuncu 5.2 669
2003 48 Macera Oyuncu 6.9 947

Yaşamdan Sonra
2002 47 Suç Oyuncu 7.1 781

Şahane Bir Çift
2002 47 Komedi Oyuncu 6.6 949

Kaçış
2002 47 Gerilim Oyuncu 7.0 1,044
2000 45 Komedi Oyuncu 4.3 865
2000 45 Gerilim Oyuncu 6.1 128

Ateş Burnu
2000 45 Dram Oyuncu 5.5 135

Rus Bebeği
1999 44 Oyuncu 5.2 19
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 38 Komedi Oyuncu 5.3 314
1992 37 Komedi Oyuncu 5.8 2,919
1991 36 Dram Oyuncu 6.6 197

Kızıma Dokunma
1991 36 Komedi Oyuncu 6.4 23,839
1990 35 Macera Oyuncu 7.3 568
1989 34 Dram Oyuncu 6.3 370

Kirmizi pazartesi
1987 32 Dram Oyuncu 6.8 810
1987 32 Oyuncu    
1984 29 Oyuncu 5.9 178

Swann'in Aşkı
1984 29 Dram Oyuncu 6.6 1,306
1982 27 Dram Oyuncu 6.2 236
1981 26 Komedi Oyuncu 6.9 1,821

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 26 Dram Oyuncu 6.9 1,796

The Taming of the Scoundrel
1980 25 Komedi Oyuncu 7.7 4,255

Fezada çarpisanlar
1980 25 Aksiyon Oyuncu 6.5 38,846
1978 23 Dram Oyuncu 5.8 55

Aranan Hedef
1977 22 Suç Oyuncu 6.9 1,133
1977 22 Komedi Oyuncu 7.1 1,014
1977 22 Komedi Oyuncu 6.4 295
1976 21 Dram Oyuncu 6.8 767
1975 20 Fantastik Oyuncu 5.6 169
1974 19 Komedi Oyuncu 7.2 380
1974 19 Dram Oyuncu 5.2 169
1973 18 Komedi Oyuncu 6.7 72
1973 18 Dram Oyuncu 5.6 241
1972 17 Dram Oyuncu 4.7 41
1971 16 Gerilim Oyuncu 6.1 336
1971 16 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 15 Suç Oyuncu 7.2 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016