Ornella Muti (59)


Oyuncu
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi: 09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi: Official Site
Boyu:1.68 m
Resimleri (39)
  • Ornella Muti
  • Ornella Muti
  • Ornella Muti
  • Ornella Muti
  • Ornella Muti
Hayranlar (17 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
La casa de las palomas 1972 Dram Oyuncu 4.7 37
Le monache di Sant'Arcangelo 1973 Dram Oyuncu 5.5 196
Paolo il caldo 1973 Komedi Oyuncu 6.7 55
Romanzo popolare 1974 Komedi Oyuncu 6.8 259
Leonor 1975 Fantastik Oyuncu 5.5 125
La dernière femme 1976 Dram Oyuncu 6.7 596
Mort d'un pourri
Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.6 789
Eutanasia di un amore 1978 Dram Oyuncu 5.5 40
I nuovi mostri 1977 Komedi Oyuncu 6.9 685
Il bisbetico domato
The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.1 2,406
Flash Gordon
Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.3 27,826
Innamorato pazzo 1981 Komedi Oyuncu 6.4 1,030
La ragazza di Trieste 1982 Dram Oyuncu 6.2 172
Storie di ordinaria follia
Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.8 1,324
Un amour de Swann
Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.2 916
Cronaca di una morte annunciata 1987 Dram Oyuncu 6.4 556
Stregati 1987 Oyuncu 5.2 83
Wait Until Spring, Bandini 1989 Dram Oyuncu 6.1 340
Once Upon a Crime... 1992 Komedi Oyuncu 5.4 2,323
Oscar
Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 5.9 18,682
Il viaggio di Capitan Fracassa 1990 Macera Oyuncu 7.2 440
El amante bilingüe 1993 Komedi Oyuncu 5.3 236
La stanza del vescovo 1977 Komedi Oyuncu 6.2 214
The Unscarred 2000 Gerilim Oyuncu 5.9 127
Tatiana, la muñeca rusa
Rus Bebeği
1999 Oyuncu 4.8 18
Le comte de Monte Cristo
Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu 7.8 3,807
Esther 1999 Biyografi Oyuncu 6.2 438
Tierra del fuego 2000 Dram Oyuncu 5.8 124
Jet Set 2000 Komedi Oyuncu 4.1 765
La moglie più bella
En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.0 248
Après la vie
Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 740
Cavale
Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 975
Un couple épatant
Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.5 888
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story 2003 Macera Oyuncu 6.5 829
The Heart Is Deceitful Above All Things
Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.4 4,616
Di que sí 2004 Komedi Oyuncu 5.0 555
Vendredi ou un autre jour
Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.5 64
A Life in Suitcases 2005 Dram Oyuncu 6.7 116
L'inchiesta 2006 Macera Oyuncu 5.2 851
Peopling the Palaces at Venaria Reale 2007 Tarihi Oyuncu 6.6 18
To Rome with Love
Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 43,679