Giriş Kayıt

Ornella Muti (60)


Oyuncu
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi: 09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (39)
Hayranlar (21 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Dram Oyuncu 4.6 41
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 298
1973 Dram Oyuncu 5.6 230
1973 Komedi Oyuncu 6.5 67
1974 Komedi Oyuncu 7.1 324
1975 Fantastik Oyuncu 5.4 161
1976 Dram Oyuncu 6.8 695

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.8 964
1978 Dram Oyuncu 5.5 50
1977 Komedi Oyuncu 7.1 878

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.6 3,260

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 34,101
1981 Komedi Oyuncu 6.8 1,398
1982 Dram Oyuncu 6.1 224

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,606

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.4 1,090
1987 Dram Oyuncu 6.5 666
1987 Oyuncu    
1989 Dram Oyuncu 6.2 360
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,639
1991 Dram Oyuncu 6.7 188

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.3 21,774
1990 Macera Oyuncu 7.3 508
1993 Komedi Oyuncu 5.3 286
1977 Komedi Oyuncu 6.3 265
2000 Gerilim Oyuncu 5.8 135

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 4.9 22

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1999 Biyografi Oyuncu    

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.6 133
2000 Komedi Oyuncu 4.3 834

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.1 291

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 768

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,028

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.5 933
2003 Macera Oyuncu 6.8 923

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,113
2004 Komedi Oyuncu 5.2 625

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.4 65
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,278
2005 Dram Oyuncu 6.5 160
2006 Macera Oyuncu 5.3 944
2007 Tarihi Oyuncu 5.8 28

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 60,969
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015