Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (61)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi:
09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 67,445
2009 Western Oyuncu 6.1 442
2007 Tarihi Oyuncu 6.8 25
2006 Macera Oyuncu 5.3 994
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,450
2005 Dram Oyuncu 6.6 157

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.5 61

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,299
2004 Komedi Oyuncu 5.2 661
2003 Macera Oyuncu 6.9 942

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 776

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.6 940

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,033
2000 Komedi Oyuncu 4.3 848
2000 Gerilim Oyuncu 6.1 126

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.5 135

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 5.2 19
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 5.3 308
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,838
1991 Dram Oyuncu 6.6 194

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.4 23,404
1990 Macera Oyuncu 7.3 553
1989 Dram Oyuncu 6.3 363

Kirmizi pazartesi
1987 Dram Oyuncu 6.5 727
1987 Oyuncu    
1984 Oyuncu 5.9 177

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,283
1982 Dram Oyuncu 6.2 233
1981 Komedi Oyuncu 6.9 1,739

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,766

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,083

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 37,746
1978 Dram Oyuncu 5.8 54

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.9 1,091
1977 Komedi Oyuncu 7.1 980
1977 Komedi Oyuncu 6.4 283
1976 Dram Oyuncu 6.8 747
1975 Fantastik Oyuncu 5.5 164
1974 Komedi Oyuncu 7.3 366
1973 Komedi Oyuncu 6.7 69
1973 Dram Oyuncu 5.6 235
1972 Dram Oyuncu 4.7 39
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 326
1971 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016