Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ornella Muti

Ornella Muti (61)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi:
09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 66,277
2009 Western Oyuncu 6.1 442
2007 Tarihi Oyuncu 6.8 24
2006 Macera Oyuncu 5.3 974
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,409
2005 Dram Oyuncu 6.7 155

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.5 61

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,260
2004 Komedi Oyuncu 5.2 653
2003 Macera Oyuncu 6.9 936

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 770

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.6 936

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,029
2000 Komedi Oyuncu 4.3 837
2000 Gerilim Oyuncu 6.1 125

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.5 135

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 5.2 19
1999 Biyografi Oyuncu    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 5.3 301
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,804
1991 Dram Oyuncu 6.6 186

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.4 23,118
1990 Macera Oyuncu 7.3 544
1989 Dram Oyuncu 6.3 358

Kirmizi pazartesi
1987 Dram Oyuncu 6.5 717
1987 Oyuncu    
1984 Oyuncu 5.9 176

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,261
1982 Dram Oyuncu 6.2 228
1981 Komedi Oyuncu 6.9 1,684

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,733

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.7 3,979

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 37,048
1978 Dram Oyuncu 5.8 52

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.9 1,068
1977 Komedi Oyuncu 7.1 958
1977 Komedi Oyuncu 6.4 271
1976 Dram Oyuncu 6.8 730
1975 Fantastik Oyuncu 5.6 160
1974 Komedi Oyuncu 7.2 351
1973 Komedi Oyuncu 6.6 67
1973 Dram Oyuncu 5.5 228
1972 Dram Oyuncu 4.7 38
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 318
1971 Dram Oyuncu 5.6 76

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016