Giriş Kayıt

Ornella Muti (60)


Oyuncu
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Francesca Romana Rivelli
Doğum Tarihi: 09 Mart 1955 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (39)
Hayranlar (20 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Dram Oyuncu 4.6 41
1971 Gerilim Oyuncu 6.1 293
1973 Dram Oyuncu 5.7 227
1973 Komedi Oyuncu 6.6 65
1974 Komedi Oyuncu 7.1 316
1975 Fantastik Oyuncu 5.4 156
1976 Dram Oyuncu 6.8 680

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.8 940
1978 Dram Oyuncu 5.6 49
1977 Komedi Oyuncu 7.1 837

The Taming of the Scoundrel
1980 Komedi Oyuncu 7.6 3,159

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.4 33,163
1981 Komedi Oyuncu 6.8 1,339
1982 Dram Oyuncu 6.2 219

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,567

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.4 1,053
1987 Dram Oyuncu 6.5 659
1987 Oyuncu    
1989 Dram Oyuncu 6.2 357
1992 Komedi Oyuncu 5.7 2,595

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.3 21,347
1990 Macera Oyuncu 7.3 495
1993 Komedi Oyuncu 5.3 273
1977 Komedi Oyuncu 6.3 257
2000 Gerilim Oyuncu 5.9 134

Rus Bebeği
1999 Oyuncu 4.9 21

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu    
1999 Biyografi Oyuncu    

Ateş Burnu
2000 Dram Oyuncu 5.6 131
2000 Komedi Oyuncu 4.3 826

En Güzel Eş
1970 Suç Oyuncu 7.2 285

Yaşamdan Sonra
2002 Suç Oyuncu 7.1 763

Kaçış
2002 Gerilim Oyuncu 7.0 1,022

Şahane Bir Çift
2002 Komedi Oyuncu 6.5 927
2003 Macera Oyuncu 6.8 900

Aldatan Yürek
2004 Dram Oyuncu 6.6 5,027
2004 Komedi Oyuncu 5.2 618

Cuma ya da Başka Bir Gün
2005 Macera Oyuncu 6.4 65
2006 Komedi Oyuncu 4.0 2,230
2005 Dram Oyuncu 6.4 151
2006 Macera Oyuncu 5.3 936
2007 Tarihi Oyuncu 5.8 26

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 58,942
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015