Giriş Kayıt
Klaus Kinski

Klaus Kinski (65)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Nikolaus Günther Nakszynski, 18 Ekim 1926 Zoppot, Free City of Danzig [bugünkü Sopot, Pomorskie, Polonya] doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, editör. Aguirre, Tanrının Gazabı (1972), Fitzcarraldo (1982), Vampir Nosferatu (1979), Büyük Sessizlik (1968) gibi yapımlarla biliniyor.23 Kasım 1991 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nikolaus Günther Nakszynski
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1926
Ölüm Tarihi: 23 Kasım 1991
Doğum Yeri: Zoppot, Free City of Danzig [bugünkü Sopot, Pomorskie, Polonya]
Diğer Bir İsmi: Klaus Kinsky
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 3,397
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2008 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.9 397
1999 Belgesel Oyuncu 7.9 8,078
1998 Belgesel Oyuncu 7.4 74
1989 63 Biyografi Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
1988 62 Korku Yönetmen
Oyuncu
5.4 585

Yeşil Kobra
1987 61 Macera Oyuncu 7.0 5,822
1987 61 Macera Oyuncu    
1986 60 Korku Oyuncu 5.3 2,488
1986 60 Belgesel Oyuncu 6.6 211
1985 59 Aksiyon Oyuncu 5.0 335
1985 59 Korku Oyuncu 4.2 2,713
1984 58 Gerilim Oyuncu 6.1 1,524
1984 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 716
1983 57 Belgesel Oyuncu 8.3 62
1982 56 Macera Oyuncu 8.1 25,767
1982 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 1,950

Düşlerin Ağırlığı
1982 56 Belgesel Oyuncu 8.0 4,366
1982 56 Dram Oyuncu 4.5 155
1981 55 Komedi Oyuncu 6.6 3,339
1981 55 Korku Oyuncu 6.0 1,924
1981 55 Dram Oyuncu 5.6 568
1980 54 Dram Oyuncu 7.0 88
1980 54 Aksiyon Oyuncu 5.0 465
1979 53 Oyuncu 5.9 80
1979 53 Dram Oyuncu 7.2 6,834

Vampir Nosferatu
1979 53 Korku Oyuncu 7.6 26,848

Aranan Hedef
1977 51 Suç Oyuncu 6.9 1,252
1977 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 624
1976 50 Dram Oyuncu 5.8 54
1976 50 Dram Oyuncu 5.5 1,140
1975 49 Komedi Oyuncu 6.4 3,861
1975 49 Dram Oyuncu 5.8 240
1975 49 Dram Oyuncu 7.4 2,217
1975 49 Gizem Oyuncu 6.9 1,000

Canavarın Sevgilisi
1974 48 Korku Oyuncu 5.0 89

Ölümün Nefesi
1974 48 Korku Oyuncu 5.5 133
1973 47 Korku Oyuncu 6.1 575

Silaha Karşı Karate
1973 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 563

Aguirre, Tanrının Gazabı
1972 46 Macera Oyuncu 8.0 43,751
1971 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 236
1971 45 Suç Oyuncu 5.0 61
1971 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 180
1971 45 Western Oyuncu 6.2 341
1971 45 Western Oyuncu 5.2 163

Teks Gece Kartalı
1971 45 Western Oyuncu 5.4 287

Dişi örümcegin pençesinde
1971 45 Korku Oyuncu 5.7 432
1971 45 Korku Oyuncu 5.2 847
1970 44 Korku Oyuncu 5.8 1,853

Ve Tanrı Kabil'e Dedi Ki
1970 44 Korku Oyuncu    
1970 44 Suç Oyuncu 5.8 77
1970 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 149
1969 43 Gizem Oyuncu 6.7 350

Kürklü Venüs
1969 43 Fantastik Oyuncu 5.8 1,350
1969 43 Gerilim Oyuncu 5.7 352
1969 43 Gizem Oyuncu 5.2 202
1969 43 Dram Oyuncu 5.3 1,069
1968 42 Western Oyuncu 6.7 393
1968 42 Western Oyuncu 6.5 655

Büyük Sessizlik
1968 42 Western Oyuncu 7.8 11,311

İnsanlık Uğruna
1968 42 Suç Oyuncu 6.3 195

Şeytanın Bahçeleri
1968 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 98
1967 41 Suç Oyuncu 6.0 430
1967 41 Suç Oyuncu 7.0 769
1967 41 Aksiyon Oyuncu 5.0 211
1967 41 Aksiyon Oyuncu 2.9 485
1966 40 Western Oyuncu    
1966 40 Suç Oyuncu 5.7 89

Marakeşteki Ajan
1966 40 Komedi Oyuncu 5.6 461

Birkaç Dolar İçin
1965 39 Western Oyuncu 8.3 191,571

Doktor Jivago
1965 39 Dram Oyuncu 8.0 61,709
1965 39 Dram Oyuncu 5.9 102
1965 39 Suç Oyuncu 6.3 390
1964 38 Western Oyuncu 6.6 2,133
1964 38 Suç Oyuncu 5.8 191
1964 38 Suç Oyuncu 5.4 192
1964 38 Western Oyuncu 4.6 74
1963 37 Suç Oyuncu 5.3 225
1963 37 Dram Oyuncu 6.5 570
1963 37 Suç Oyuncu 5.8 457
1963 37 Suç Oyuncu 6.3 459

Sahte Casus
1962 36 Dram Oyuncu 7.7 1,728
1962 36 Suç Oyuncu 6.5 552
1962 36 Suç Oyuncu 6.0 372
1962 36 Gerilim Oyuncu 7.0 72
1962 36 Suç Oyuncu 5.6 300
1961 35 Macera Oyuncu 6.0 325
1961 35 Suç Oyuncu 5.6 297
1961 35 Suç Oyuncu 6.4 637
1960 34 Suç Oyuncu 5.7 231
1958 32 Dram Oyuncu 7.8 2,029
1955 29 Dram Oyuncu 6.9 93
1955 29 Biyografi Oyuncu 6.8 213

Korku
1954 28 Dram Oyuncu 6.6 725

Fedai Casus
1951 25 Dram Oyuncu 7.4 1,862
1948 22 Dram Oyuncu 7.3 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018