Giriş Kayıt
Persis Khambatta

Persis Khambatta (49)


Oyuncu

Persis Khambatta, 02 Ekim 1948 Bombay, State of Bombay, Hindistan doğumlu oyuncu. Gece Şahini (1981), Megaforce (1982), Dünyanın Son Savaşçıları (1983), The Wilby Conspiracy (1975) gibi yapımlarla biliniyor.18 Ağustos 1998 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1948
Ölüm Tarihi: 18 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Bombay, State of Bombay, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Persis Khambata
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 37 Komedi Oyuncu 6.9 11,256

Dünyanın Son Savaşçıları
1983 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.3 2,042
1982 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 2,612

Gece Şahini
1981 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,517

Uzay Yolu
1979 31 Macera Oyuncu 6.4 68,361
1977 29 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1975 27 Dram Oyuncu 6.4 1,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017