Giriş Kayıt
Lawrence Kasdan

Lawrence Kasdan (69)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Lawrence Kasdan, 14 Ocak 1949 Miami, Florida, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen. Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1949
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 69 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.3 1,128
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 2,516
2017 Belgesel Oyuncu
8.5 1,657

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 66 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 739,712
2014 65 Romantik Yönetmen    

Can Yoldaşım
2012 63 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 2,583

Aşk Diyarında
2007 58 Komedi Yapımcı 6.5 29,414
2006 57 Komedi Yapımcı 6.6 5,173
2005 56 Belgesel Oyuncu    
2004 55 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962
2004 55 Belgesel Oyuncu
   
2003 54 Belgesel Oyuncu    

Düş Kapanı
2003 54 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 81,909

Şöhrete Bir Adım
2000 51 Dram 7.9 226,039
1999 50 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.9 8,295
1998 49 Komedi Yapımcı 5.0 7,212

Benden Bu Kadar
1997 48 Komedi Oyuncu 7.7 244,333

Fransız Öpücüğü
1995 46 Komedi Yönetmen 6.6 41,629
1994 45 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.7 39,457
1992 43 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.2 101,880

Şehrin Kalbi
1991 42 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.9 13,088

Ölümüne Sevmek
1990 41 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.4 11,275
1989 40 Dram Yapımcı 6.1 1,198
1988 39 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.8 12,834
1987 38 Komedi Yapımcı 5.7 834
1985 36 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.2 31,204

Gece Yarısı
1985 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,966

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 34 Aksiyon Senarist 8.3 808,135
1983 34 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 28,415

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 32 Aksiyon Senarist 8.5 758,401
1981 32 Komedi Senarist 6.1 3,743

Vücut Ateşi
1981 32 Suç Senarist
Yönetmen
7.4 26,040

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 31 Aksiyon Senarist 8.8 983,216
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018