Giriş Kayıt
Sterling Holloway

Sterling Holloway (87)


Oyuncu

Sterling Price Holloway Jr., 04 Ocak 1905 Cedartown, Georgia, ABD doğumlu oyuncu. Orman Çocuğu (1967), Remember the Night (1940), A Walk in the Sun (1945), Wild Boys of the Road (1933) gibi yapımlarla biliniyor.22 Kasım 1992 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sterling Price Holloway Jr.
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1905
Ölüm Tarihi: 22 Kasım 1992
Doğum Yeri: Cedartown, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Sterling Halloway
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 72 Animasyon Oyuncu 7.6 24,571
1976 71 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621

Aristokediler
1970 65 Animasyon Oyuncu 7.1 69,880

Biraz Yaşa Biraz Sev
1968 63 Komedi Oyuncu 5.8 1,102

Orman Çocuğu
1967 62 Animasyon Oyuncu 7.6 131,260
1966 61 Animasyon Oyuncu 8.0 2,564

Çılgın Dünya
1963 58 Aksiyon Oyuncu 7.6 30,772
1962 Komedi Oyuncu    
1960 55 Macera Oyuncu 6.3 1,066
1960 55 Komedi Oyuncu 6.8 231
1956 51 Animasyon Oyuncu    
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,138
1952 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,268
1952 47 Aile Oyuncu 7.8 1,307

Alice Harikalar Diyarında
1951 46 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 101,832
1947 42 Animasyon Oyuncu 7.7 2,202
1946 41 Animasyon Oyuncu 6.5 2,380
1946 41 Müzik Oyuncu 6.7 70
1945 40 Dram Oyuncu 7.3 2,809

Üç Kafadar
1944 39 Animasyon Oyuncu 6.5 8,682
1942 37 Animasyon Oyuncu 7.3 100,985
1942 37 Komedi Oyuncu 6.8 389
1942 37 Komedi Oyuncu 6.4 455

Uçan Fil Dumbo
1941 36 Animasyon Oyuncu 7.3 91,930
1941 36 Komedi Oyuncu 7.7 9,463
1941 36 Dram Oyuncu 6.7 416
1940 35 Komedi Oyuncu 5.8 225
1940 35 Komedi Oyuncu 7.7 3,114
1940 35 Dram Oyuncu 6.5 1,066
1939 34 Komedi Oyuncu 6.6 135
1939 34 Suç Oyuncu 6.1 293
1937 32 Dram Oyuncu 7.6 75
1937 32 Dram Oyuncu 6.6 258
1935 30 Komedi Oyuncu 6.6 466
1935 30 Komedi Oyuncu 5.2 387
1935 30 Komedi Oyuncu 6.9 110
1934 29 Müzikal Oyuncu 7.5 1,861
1934 29 Dram Oyuncu 6.8 122
1934 29 Dram Oyuncu 5.8 87
1934 29 Gizem Oyuncu 6.3 222
1934 29 Dram Oyuncu 8.0 1,006

Altın Arayan Kızlar
1933 28 Komedi Oyuncu 8.1 5,663
1933 28 Macera Oyuncu 6.5 1,490

Dans Eden Hanım
1933 28 Müzikal Oyuncu 6.7 1,416
1933 28 Macera Oyuncu 7.5 1,350
1933 28 Dram Oyuncu 7.1 1,053
1933 28 Dram Oyuncu 7.7 625
1933 28 Komedi Oyuncu 6.9 468
1932 27 Dram Oyuncu 6.7 455
1932 27 Dram Oyuncu 6.8 342

Sarışın Venüs
1932 27 Dram Oyuncu 7.2 3,040
1932 27 Dram Oyuncu 7.5 1,377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017