Giriş Kayıt
Meg Foster

Meg Foster (69)


Oyuncu

Megan Foster, 10 Mayıs 1948 Reading, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Yaşıyorlar (1988), He-man Ve Dünyalar Hakimi (1987), 31 (2016), Zümrüt Ormanı (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Megan Foster
Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1948
Doğum Yeri: Reading, Pennsylvania, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.69 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 69 Korku Oyuncu 4.2 4,457

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 4,303
2016 68 Korku Oyuncu 5.0 12,385
2016 68 Dram Oyuncu 9.2 6
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,487

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 90,169

Salem'in Efendileri
2012 64 Korku Oyuncu 5.1 22,843
2011 63 Aksiyon Oyuncu 5.0 22
2011 63 Dram Oyuncu 6.1 156

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.6 131,689
1999 51 Suç Oyuncu 6.2 5,624
1998 50 Macera Oyuncu 6.5 127,005

Aile Sırları
1997 49 Gerilim Oyuncu    

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 23,163
1994 46 Dram Oyuncu 4.3 197
1993 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,133
1992 Aksiyon Oyuncu 4.0 478
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 1,818
1991 43 Aksiyon Oyuncu 3.6 260
1990 42 Dram Oyuncu 4.4 149
1989 41 Korku Oyuncu 5.6 2,278

Kör Şiddet
1989 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,504
1989 41 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 21,823

Vurgun
1989 41 Macera Oyuncu 5.8 14,474

Yaşıyorlar
1988 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 84,553

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 30,643

Zümrüt Ormanı
1985 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,771

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,292

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 18,504

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,398
1981 33 Dram Oyuncu 7.2 588
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,335
1980 32 Dram Oyuncu 6.5 1,459
1978 Suç Oyuncu 6.8 998

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 29 Dram Oyuncu    
1976 28 Biyografi Oyuncu 6.4 174
1976 Dram Oyuncu    
1974 26 Korku Oyuncu 5.4 241
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,499
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017