Giriş Kayıt
Bodhi Elfman

Bodhi Elfman (48)


Oyuncu, Yapımcı

Bodhi Pine Saboff, 19 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1998) Devlet Düşmanı (1998), (1998) Şifre Merkür (1998), (1992) Şifreciler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bodhi Pine Saboff
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bodhi Pine Elfman
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.4 39,080
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 15
2008 39 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.4 563
2006 37 Komedi Oyuncu 5.7 803
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,729

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.6 311,647

Çılgın Maymun
2004 35 Komedi Oyuncu 3.5 587
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 30

Doktor Sevgilim
2001 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,255

Aramızdaki Sarışın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.4 46,173

Şöhrete Bir Adım
2000 31 Dram Oyuncu 7.9 219,695

60 Saniye
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 230,447
1999 30 Biyografi Oyuncu 7.3 19,650
1999 30 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,860

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 199,537
1998 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 159,784
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 343,632

Şifre Merkür
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 57,463
1998 29 Komedi Oyuncu 5.9 2,364
1997 Komedi Oyuncu 6.3 24,883
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 8,671
1996 Komedi Oyuncu 7.8 40,361

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 25 Fantastik Oyuncu 6.4 41,324
1993 24 Komedi Oyuncu    

Şifreciler
1992 23 Komedi Oyuncu 7.1 46,054
1992 23 Dram Oyuncu 7.1 1,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017