Giriş Kayıt
Bodhi Elfman

Bodhi Elfman (48)


Oyuncu, Yapımcı

Bodhi Pine Saboff, 19 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1998) Devlet Düşmanı (1998), (1998) Şifre Merkür (1998), (1992) Şifreciler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bodhi Pine Saboff
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bodhi Pine Elfman
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.4 39,481
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 15
2008 39 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.4 563
2006 37 Komedi Oyuncu 5.7 803

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 124,141

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.6 316,416

Çılgın Maymun
2004 35 Komedi Oyuncu 3.5 587
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 30

Doktor Sevgilim
2001 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,255

Aramızdaki Sarışın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.4 46,328

Şöhrete Bir Adım
2000 31 Dram Oyuncu 7.9 223,063

60 Saniye
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 233,791
1999 30 Biyografi Oyuncu 7.3 19,650
1999 30 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,860

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 202,414
1998 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 162,025
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 349,404

Şifre Merkür
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 58,441
1998 29 Komedi Oyuncu 5.9 2,364
1997 Komedi Oyuncu 6.3 25,291
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 8,776
1996 Komedi Oyuncu 7.8 41,031

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 25 Fantastik Oyuncu 6.4 42,423
1993 24 Komedi Oyuncu    

Şifreciler
1992 23 Komedi Oyuncu 7.1 46,615
1992 23 Dram Oyuncu 7.1 1,833
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,657) Blade Runner 2049 (3,562) Jigsaw (2,552) Geostorm (2,356) Last Flag Flying (1,714) The Man from Earth: Holocene (1,501) Dunkirk (1,339) It (1,062) The Foreigner (1,030) Justice League (818)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,809) Shameless (6,276) Black Mirror (5,931) Star Trek: Discovery (3,492) The Big Bang Theory (3,359) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,191) Supernatural (3,127) The X Files (2,127) The Gifted (1,997) The Blacklist (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018