Giriş Kayıt
Bodhi Elfman

Bodhi Elfman (47)


Oyuncu, Yapımcı

Bodhi Pine Saboff, 19 Temmuz 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1998) Devlet Düşmanı (1998), (1998) Şifre Merkür (1998), (1992) Şifreciler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bodhi Pine Saboff
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bodhi Pine Elfman
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.4 38,557
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 15
2008 39 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.4 563
2006 37 Komedi Oyuncu 5.7 803
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,527

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.6 304,223

Çılgın Maymun
2004 35 Komedi Oyuncu 3.5 587
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 30

Doktor Sevgilim
2001 32 Komedi Oyuncu 5.2 1,255

Aramızdaki Sarışın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.4 45,588

Şöhrete Bir Adım
2000 31 Dram Oyuncu 7.9 214,777

60 Saniye
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 225,696
1999 30 Biyografi Oyuncu 7.3 19,650
1999 30 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,860

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 195,030
1998 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 156,750
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 335,139

Şifre Merkür
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,087
1998 29 Komedi Oyuncu 5.9 2,364
1997 Komedi Oyuncu 6.3 24,354
1996 27 Komedi Oyuncu 5.6 8,513
1996 Komedi Oyuncu 7.8 39,664

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 25 Fantastik Oyuncu 6.4 40,009
1993 24 Komedi Oyuncu    

Şifreciler
1992 23 Komedi Oyuncu 7.1 45,243
1992 23 Dram Oyuncu 7.1 1,833
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017