Giriş Kayıt
Philip K. Dick

Philip K. Dick (53)


Senarist

Philip Kindred Dick, 16 Aralık 1928 Chicago, Illinois, ABD doğumlu senarist. Bıçak Sırtı (1982), Azınlık Raporu (2002), Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), Gerçeğe Çağrı (1990) gibi yapımlarla biliniyor.02 Mart 1982 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Philip Kindred Dick
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 02 Mart 1982
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Phillip K. Dick | Jack Dowland | Richard Phillips
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Senarist 8.2 244,969
2017 Bilim-Kurgu Senarist 7.3 5,729

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Senarist 5.9 8,697

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Senarist 8.1 53,034

Kader Ajanları
2011 Romantik Senarist 7.1 216,142

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Senarist 5.8 1,306
2010 Dram 2.8 236

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Senarist 4.7 4,648

İleri
2007 Aksiyon Senarist 6.2 133,899

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Senarist 7.1 95,958

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Senarist 6.3 94,816

Naturel Şehir
2003 Bilim-Kurgu Senarist 5.8 3,680

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Senarist 7.7 440,265

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Senarist 6.2 20,462

Çığlıklar
1995 Aksiyon Senarist 6.4 21,702

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Senarist 7.5 262,547
1987 Bilim-Kurgu Senarist 7.2 430

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Senarist
8.2 567,218
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018