Giriş Kayıt
Anna Chlumsky

Anna Chlumsky (37)


Oyuncu

Anna Chlumsky, 03 Aralık 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kız Arkadaşım (1991), Veep (2012), Yolun Sonu (2015), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2015 Oyuncu 6.6 362

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 22,535
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Dram Oyuncu 8.3 20,587
2013 Oyuncu 6.9 316
2013 Suç Oyuncu 8.6 182,780
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 31,277
2011 31 Komedi Oyuncu 5.5 3,031
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,799
2009 29 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.3 102,781
2009 29 Komedi Oyuncu 5.9 8,240

Kısırdöngü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.5 47,450
2009 Komedi Oyuncu 7.5 995
2008 28 Oyuncu 7.3 74
2007 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,127
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
1995 15 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1994 14 Komedi Oyuncu 5.5 1,373

Kız Arkadaşım 2
1994 14 Komedi Oyuncu 5.2 15,956

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 60,918
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 68,805
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017