Giriş Kayıt
Anna Chlumsky

Anna Chlumsky (36)


Oyuncu

Anna Chlumsky, 03 Aralık 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kız Arkadaşım (1991), Veep (2012), Yolun Sonu (2015), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 20,290
2014 34 Oyuncu    
2013 33 Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.6 170,782
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,462
2011 31 Komedi Oyuncu 5.5 3,031
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2009 29 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.3 98,219
2009 29 Komedi Oyuncu 5.9 8,038

Kısırdöngü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.5 45,642
2009 Komedi Oyuncu 7.5 995
2008 28 Oyuncu 7.3 74
2007 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,127
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
1995 15 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1994 14 Komedi Oyuncu 5.5 1,373

Kız Arkadaşım 2
1994 14 Komedi Oyuncu 5.1 15,258

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 57,833
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,916

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 65,928
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017