Giriş Kayıt
Anna Chlumsky

Anna Chlumsky (36)


Oyuncu

Anna Chlumsky, 03 Aralık 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kız Arkadaşım (1991), Veep (2012), Yolun Sonu (2015), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 21,507
2014 34 Oyuncu    
2013 33 Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.6 176,077
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 29,384
2011 31 Komedi Oyuncu 5.5 3,031
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2009 29 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.3 100,286
2009 29 Komedi Oyuncu 5.9 8,139

Kısırdöngü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.5 46,401
2009 Komedi Oyuncu 7.5 995
2008 28 Oyuncu 7.3 74
2007 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,127
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
1995 15 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1994 14 Komedi Oyuncu 5.5 1,373

Kız Arkadaşım 2
1994 14 Komedi Oyuncu 5.2 15,719

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 59,175
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,368

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 67,115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017