Giriş Kayıt
Anna Chlumsky

Anna Chlumsky (36)


Oyuncu

Anna Chlumsky, 03 Aralık 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kız Arkadaşım (1991), Veep (2012), Yolun Sonu (2015), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 20,572
2014 34 Oyuncu    
2013 33 Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.6 171,990
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,752
2011 31 Komedi Oyuncu 5.5 3,031
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2009 29 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.3 98,703
2009 29 Komedi Oyuncu 5.9 8,081

Kısırdöngü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.5 45,809
2009 Komedi Oyuncu 7.5 995
2008 28 Oyuncu 7.3 74
2007 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,127
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
1995 15 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1994 14 Komedi Oyuncu 5.5 1,373

Kız Arkadaşım 2
1994 14 Komedi Oyuncu 5.1 15,258

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 58,069
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,015

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 66,175
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017