Giriş Kayıt
Anna Chlumsky

Anna Chlumsky (37)


Oyuncu

Anna Chlumsky, 03 Aralık 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kız Arkadaşım (1991), Veep (2012), Yolun Sonu (2015), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.57 m
9.0 (7 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2015 Oyuncu 6.6 362

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 22,987
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Dram Oyuncu 8.3 22,371
2013 Oyuncu 6.9 316
2013 Suç Oyuncu 8.6 189,467
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 32,588
2011 31 Komedi Oyuncu 5.5 3,031
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,799
2009 29 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.3 105,221
2009 29 Komedi Oyuncu 5.9 8,240

Kısırdöngü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.5 48,848
2009 Komedi Oyuncu 7.5 995
2008 28 Oyuncu 7.3 74
2007 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,127
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
1995 15 Macera Oyuncu 6.0 3,395
1994 14 Komedi Oyuncu 5.5 1,373

Kız Arkadaşım 2
1994 14 Komedi Oyuncu 5.2 16,312

Kız Arkadaşım
1991 11 Komedi Oyuncu 6.8 62,523
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,569

Buck Amca
1989 9 Komedi Oyuncu 7.0 71,217
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018