Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tinto Brass

Tinto Brass (83)


Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist
Gerçek İsmi:
Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi:
26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri:
Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.6 (14 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 6.9 10
2013 Tarihi Yönetmen    
2012 Suç Oyuncu 6.2 21
2009 Komedi Oyuncu 6.3 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
Editör
4.1 129
2008 Dram Oyuncu 5.6 12
2008 Dram Oyuncu 4.5 61

Aşkım
2006 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.5 2,809
2003 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
5.2 1,595

Kara Melek
2002 Dram Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
5.2 1,180

Kışkırtma
2000 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 3,354
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 134
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 36
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 70
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
   
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   

Lola
1998 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 2,001

Posta Kutusu
1995 Komedi Yönetmen
Editör
Oyuncu
Senarist
5.4 888
1994 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Editör
5.7 1,987
1992 Komedi Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 2,190
1991 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.7 2,109

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
4.3 443

Kapris
1987 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.0 636

Yumusak et
1985 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.2 1,479
1983 Dram Oyuncu
Yönetmen
Editör
Senarist
5.5 1,732
1980 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.1 197
1979 Dram Yönetmen 5.3 27,394
1976 Dram Yönetmen
Editör
Senarist
5.4 2,671
1968 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
5.7 210
1967 Dram Senarist
Yönetmen
Editör
5.7 300
1966 Western Editör
Senarist
Yönetmen
6.0 232
1964 Komedi Yönetmen 5.8 129
1963 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
   
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,933
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.5 379
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.4 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016