Giriş Kayıt

Tinto Brass (82)


Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist
8.5 (13 Oy)
  • Currently 169.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Resimleri (15)
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.4 351
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,766
1963 Dram Editör, Yönetmen, Senarist    
1964 Komedi Yönetmen 5.6 128
1966 Western Editör, Yönetmen, Senarist 5.8 230
1967 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.7 286
1968 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 5.8 204
1976 Dram Editör, Senarist, Yönetmen 5.4 2,389
1980 Dram Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist 4.8 194
1979 Yetişkin Yönetmen    
1983 Dram Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Editör 5.5 1,559

Yumusak et
1985 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 5.1 1,308

Kapris
1987 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 4.9 581

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 4.3 419
1991 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.7 1,826
1992 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.3 1,922
1994 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.8 1,742

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist, Oyuncu 5.3 791

Lola
1998 Komedi Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.2 1,840

Kışkırtma
2000 Komedi Yönetmen, Editör, Oyuncu, Senarist    

Kara Melek
2002 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.1 1,068
2003 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.2 1,388
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 29
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 58
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 123

Aşkım
2006 Dram Editör, Yönetmen, Oyuncu, Senarist 5.5 2,469
2008 Dram Oyuncu 5.2 14
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.2 33
2008 Dram Oyuncu 4.6 63
2009 Komedi Oyuncu    
2013 Tarihi Yönetmen    
1999 Dram Yapımcı, Oyuncu, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Oyuncu, Yönetmen, Editör 4.3 105
2012 Suç Oyuncu 6.2 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015