Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tinto Brass

Tinto Brass (83)


Oyuncu, Yönetmen, Editör, Senarist
Gerçek İsmi:
Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi:
26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri:
Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.6 (14 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 6.9 10
2013 Tarihi Yönetmen    
2012 Suç Oyuncu 6.2 21
2009 Komedi Oyuncu 6.3 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
Editör
4.1 129
2008 Dram Oyuncu 5.6 12
2008 Dram Oyuncu 4.5 61

Aşkım
2006 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.5 2,837
2003 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,618

Kara Melek
2002 Dram Senarist
Editör
Yönetmen
Oyuncu
5.2 1,185

Kışkırtma
2000 Komedi Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.6 3,386
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 135
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 36
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 70
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
   
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   

Lola
1998 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.2 2,018

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.4 894
1994 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
5.7 2,004
1992 Komedi Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 2,214
1991 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.7 2,128

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
4.3 449

Kapris
1987 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.0 644

Yumusak et
1985 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,488
1983 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 1,741
1980 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 199
1979 Dram Yönetmen 5.3 27,512
1976 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
5.4 2,689
1968 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.7 210
1967 Dram Senarist
Yönetmen
Editör
5.7 303
1966 Western Senarist
Editör
Yönetmen
6.0 235
1964 Komedi Yönetmen 5.8 131
1963 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
   
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,943
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.5 382
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.4 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016