Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tinto Brass

Tinto Brass (83)


Oyuncu, Yönetmen, Editör, Senarist
Gerçek İsmi:
Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi:
26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri:
Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.6 (14 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 9
2013 Tarihi Yönetmen    
2012 Suç Oyuncu 6.4 20
2009 Komedi Oyuncu 6.3 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
Editör
4.1 114
2008 Dram Oyuncu 5.6 12
2008 Dram Oyuncu 4.5 60

Aşkım
2006 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.5 2,700
2003 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
5.2 1,531

Kara Melek
2002 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.1 1,138

Kışkırtma
2000 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 3,227
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 130
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 33
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 67
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   

Lola
1998 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.2 1,933

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.3 853
1994 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
5.7 1,903
1992 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Editör
Senarist
5.3 2,098
1991 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
5.7 2,007

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
4.3 428

Kapris
1987 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.0 608

Yumusak et
1985 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
5.1 1,422
1983 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.5 1,673
1980 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.0 191
1979 Dram Yönetmen 5.2 26,824
1976 Dram Yönetmen
Editör
Senarist
5.4 2,580
1968 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.7 206
1967 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
5.7 288
1966 Western Editör
Senarist
Yönetmen
6.0 223
1964 Komedi Yönetmen 5.7 122
1963 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
   
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,872
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.6 369
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.2 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016