Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tinto Brass

Tinto Brass (83)


Oyuncu, Yönetmen, Editör, Senarist

Giovanni Tinto Brass, 26 Mart 1933 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen, editör, senarist. Posta Kutusu (1995), (2000) Kışkırtma (2000), (2006) Aşkım (2006), (1992) Così fan tutte (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.6 (14 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 80 Belgesel Oyuncu 6.9 10
2013 80 Tarihi Yönetmen    
2012 79 Suç Oyuncu 6.2 21
2009 76 Komedi Oyuncu 6.3 6
2008 75 Kısa Metraj Yönetmen
Oyuncu
Editör
4.1 130
2008 75 Dram Oyuncu 5.6 12
2008 75 Dram Oyuncu 4.5 61

Aşkım
2006 73 Dram Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
5.5 2,868
2003 70 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,625

Kara Melek
2002 69 Dram Editör
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.2 1,195

Kışkırtma
2000 67 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 3,483
1999 66 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 136
1999 66 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 37
1999 66 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 71
1999 66 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 66 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1999 66 Dram Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   

Lola
1998 65 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
Oyuncu
5.2 2,039

Posta Kutusu
1995 62 Komedi Yönetmen
Editör
Oyuncu
Senarist
5.4 898
1994 61 Dram Senarist
Yönetmen
Oyuncu
Editör
5.7 2,025
1992 59 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.3 2,288
1991 58 Dram Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
5.7 2,150

Budapeşte Barı
1988 55 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
4.3 452

Kapris
1987 54 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.0 648

Yumusak et
1985 52 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
5.2 1,497
1983 50 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
Oyuncu
5.6 1,755
1980 47 Dram Editör
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.1 201
1979 46 Dram Yönetmen 5.3 27,871
1976 43 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
5.4 2,708
1968 35 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.7 210
1967 34 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
5.7 309
1966 33 Western Editör
Senarist
Yönetmen
6.0 236
1964 31 Komedi Yönetmen 5.8 135
1963 30 Dram Yönetmen
Editör
Senarist
   
1959 26 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,974
1959 26 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.5 385
1958 25 Kısa Metraj Yönetmen 5.4 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016