Tinto Brass (81)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Editör
7.8 (9 Oy)
  • Currently 155.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi: Official Site
Resimleri (15)
  • Tinto Brass
  • Tinto Brass
  • Tinto Brass
  • Tinto Brass
  • Tinto Brass
Hayranlar (23 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
India: Matri Bhumi 1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.0 253
Il generale della Rovere 1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 1,409
Chi lavora è perduto 1963 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 6.7 68
Il disco volante 1964 Komedi Yönetmen 6.0 104
Yankee 1966 Western Yönetmen, Senarist, Editör 5.8 183
Col cuore in gola 1967 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.6 236
L'urlo 1968 Komedi Yönetmen, Senarist, Editör 5.9 153
Salon Kitty 1976 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.3 1,903
Action 1980 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 4.8 157
Caligola 1979 Yetişkin Yönetmen 5.1 22,095
La chiave 1983 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.4 1,221
Miranda
Yumusak et
1985 Komedi Yönetmen, Senarist, Editör 5.0 1,067
Capriccio
Kapris
1987 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 4.9 452
Snack Bar Budapest
Budapeşte Barı
1988 Komedi Yönetmen, Senarist, Editör 4.3 343
Paprika 1991 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.5 1,373
Così fan tutte 1992 Komedi Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.1 1,465
L'uomo che guarda 1994 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.6 1,350
Fermo posta Tinto Brass
Posta Kutusu
1995 Komedi Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.2 628
Paprika 1995 Yetişkin Senarist 5.2 47
Monella
Lola
1998 Komedi Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.0 1,504
Trasgredire
Kışkırtma
2000 Komedi Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.5 2,237
Senso '45
Kara Melek
2002 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.1 866
Fallo! 2003 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 4.9 1,093
La coccinella 1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 28
Sogno 1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 53
Ultimo metro 1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 83
Monamour
Aşkım
2006 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.3 1,809
Il nostro messia 2008 Dram Oyuncu 5.0 16
Spatiodynamisme 1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.6 29
La rabbia 2008 Dram Oyuncu 5.2 58
Impotenti esistenziali 2009 Komedi Oyuncu    
Chi ha ucciso Caligola? 2013 Tarihi Yönetmen    
Tinto Brass Presents Erotic Short Stories: Part 2 - Quattro 1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 6.0 21
Tinto Brass Presents Erotic Short Stories: Part 1 - Julia 1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 5.2 24
Tinto Brass Presents Erotic Short Stories: Part 3 - Hold My Wrists Tight 1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 5.3 18
Kick the Cock 2008 Kısa Metraj Yönetmen, Oyuncu, Editör 5.9 62
Canepazzo 2012 Suç Oyuncu 5.9 7