Tinto Brass (81)


Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist
8.3 (12 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Resimleri (15)
Hayranlar (25 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.3 302
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,542
1963 Dram Editör, Senarist, Yönetmen 6.7 68
1964 Komedi Yönetmen 5.7 110
1966 Western Editör, Yönetmen, Senarist 5.9 199
1967 Dram Senarist, Yönetmen, Editör 5.7 258
1968 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist 5.9 175
1976 Dram Editör, Senarist, Yönetmen 5.4 2,108
1980 Dram Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu 4.9 167
1979 Yetişkin Yönetmen 5.2 23,963
1983 Dram Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu 5.5 1,359

Yumusak et
1985 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 5.1 1,178

Kapris
1987 Dram Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist 5.0 524

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 4.3 374
1991 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.7 1,567
1992 Komedi Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist 5.3 1,647
1994 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.8 1,521

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.4 702

Lola
1998 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.2 1,653

Kışkırtma
2000 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.6 2,536

Kara Melek
2002 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.2 963
2003 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.2 1,220
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 28
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 53
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 110

Aşkım
2006 Dram Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist 5.5 2,100
2008 Dram Oyuncu 5.0 16
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.1 32
2008 Dram Oyuncu 5.2 58
2009 Komedi Oyuncu    
2013 Tarihi Yönetmen    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 5.6 25
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 5.1 32
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli 5.0 20
2008 Kısa Metraj Oyuncu, Yönetmen, Editör 5.3 79
2012 Suç Oyuncu 6.6 15