Giriş Kayıt

Tinto Brass (82)


Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist
8.5 (13 Oy)
  • Currently 169.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Resimleri (15)
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.4 344
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,730
1963 Dram Editör, Senarist, Yönetmen    
1964 Komedi Yönetmen 5.6 123
1966 Western Yönetmen, Senarist, Editör 5.8 227
1967 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.7 285
1968 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist 5.8 200
1976 Dram Editör, Yönetmen, Senarist 5.4 2,346
1980 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 4.8 189
1979 Yetişkin Yönetmen    
1983 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.5 1,533

Yumusak et
1985 Komedi Editör, Senarist, Yönetmen 5.1 1,287

Kapris
1987 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 4.9 572

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist 4.3 416
1991 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.7 1,791
1992 Komedi Editör, Oyuncu, Yönetmen, Senarist 5.3 1,880
1994 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.8 1,702

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.3 782

Lola
1998 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.2 1,811

Kışkırtma
2000 Komedi Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist    

Kara Melek
2002 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.2 1,048
2003 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.2 1,361
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 29
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 56
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 120

Aşkım
2006 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.5 2,404
2008 Dram Oyuncu 5.2 14
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.2 33
2008 Dram Oyuncu 4.6 63
2009 Komedi Oyuncu    
2013 Tarihi Yönetmen    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Oyuncu, Yönetmen, Editör 5.3 98
2012 Suç Oyuncu 6.2 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015