Giriş Kayıt

Tinto Brass (82)


Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist
8.5 (13 Oy)
  • Currently 169.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Giovanni Tinto Brass
Doğum Tarihi: 26 Mart 1933 (Pazar)
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Il Maestro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Resimleri (15)
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.4 347
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,744
1963 Dram Editör, Senarist, Yönetmen    
1964 Komedi Yönetmen 5.6 124
1966 Western Editör, Senarist, Yönetmen 5.8 227
1967 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.7 284
1968 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist 5.8 203
1976 Dram Yönetmen, Senarist, Editör 5.4 2,368
1980 Dram Yönetmen, Oyuncu, Editör, Senarist 4.8 190
1979 Yetişkin Yönetmen    
1983 Dram Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.5 1,539

Yumusak et
1985 Komedi Yönetmen, Senarist, Editör 5.1 1,294

Kapris
1987 Dram Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu 4.9 574

Budapeşte Barı
1988 Komedi Editör, Yönetmen, Senarist 4.3 419
1991 Dram Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Editör 5.7 1,812
1992 Komedi Editör, Oyuncu, Yönetmen, Senarist 5.3 1,898
1994 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.7 1,728

Posta Kutusu
1995 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.3 788

Lola
1998 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen 5.2 1,824

Kışkırtma
2000 Komedi Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen    

Kara Melek
2002 Dram Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör 5.1 1,056
2003 Dram Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Editör 5.2 1,375
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 29
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 57
1999 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 121

Aşkım
2006 Dram Editör, Oyuncu, Yönetmen, Senarist 5.5 2,434
2008 Dram Oyuncu 5.2 14
1958 Kısa Metraj Yönetmen 5.2 33
2008 Dram Oyuncu 4.6 63
2009 Komedi Oyuncu    
2013 Tarihi Yönetmen    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
1999 Dram Oyuncu, Yapımcı, Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Oyuncu, Yönetmen, Editör 5.3 98
2012 Suç Oyuncu 6.2 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015