Giriş Kayıt
Cate Blanchett

Cate Blanchett (48)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Elise Blanchett, 14 Mayıs 1969 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Göklerin Hakimi (2004), Babil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Elise Blanchett
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
9.4 (154 Oy)
  • Currently 189/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Macera Oyuncu    
2018 Fantastik Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    

Thor 3: Ragnarok
2017 48 Aksiyon Oyuncu 8.2 151,779
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 2,085
2017 48 Suç 4.5 3,817
2017 48 Dram Oyuncu 5.8 9,765
2017 48 Oyuncu 7.1 844
2016 47 Belgesel Oyuncu 6.5 1,288
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 43
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 47 Oyuncu 7.0 302
2015 46 Dram Oyuncu 6.9 2,293
2015 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 83,773

Gizli Dosya
2015 46 Biyografi Oyuncu 6.8 14,875

Sindirella
2015 46 Dram Oyuncu 7.0 123,173
2015 46 Dram Oyuncu 5.7 19,197
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 46 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 45 Macera Oyuncu 7.4 400,793

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 45 Animasyon Oyuncu 7.8 245,830

Hazine Avcıları
2014 45 Dram Oyuncu 6.1 110,824
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 44 Macera Oyuncu 7.9 528,616
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.9 81
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.8 890

Mavi Yasemin
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 165,886

Dönüş
2013 44 Dram Oyuncu 6.1 978
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.2 964

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 43 Macera Oyuncu 7.9 684,356
2011 42 Komedi Oyuncu    
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 167,479
2011 Oyuncu 6.4 1,402
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 226,110
2010 41 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2009 40 Belgesel Oyuncu    

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.7 95,689

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 39 Dram Oyuncu 7.8 500,348

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 361,490
2008 Oyuncu 6.8 1,340

Beni Orada Arama
2007 38 Biyografi Oyuncu 7.0 50,891

Elizabeth: Altın Çağ
2007 38 Biyografi Oyuncu 6.9 58,445

Sıkı Aynasızlar
2007 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 388,998
2007 Oyuncu 7.3 1,301

İyi Alman
2006 37 Dram Oyuncu 6.1 22,319

Skandal
2006 37 Dram Oyuncu 7.4 67,670

Babil
2006 37 Dram Oyuncu 7.5 259,080
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Küçük Balık
2005 36 Suç Oyuncu 6.3 7,444
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,043
2005 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 702

Suda Yaşam
2004 35 Macera Oyuncu 7.3 152,820

Göklerin Hakimi
2004 35 Biyografi Oyuncu 7.5 286,528

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 34 Biyografi Oyuncu 6.9 16,897

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 34 Macera Oyuncu 8.9 1,344,779

Kayıp
2003 34 Macera Oyuncu 6.5 29,274
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037

Kahve Ve Sigara
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 51,296
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487

Cennet
2002 33 Suç Oyuncu 7.1 21,386

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 33 Macera Oyuncu 8.7 1,217,160
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 9,517

Çok Özel Haber
2001 32 Dram Oyuncu 6.8 28,794
2001 Belgesel Oyuncu    

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 32 Macera Oyuncu 8.8 1,365,067

Haydut
2001 32 Komedi Oyuncu 6.5 59,729

Erkeğin Gözyaşları
2000 31 Dram Oyuncu 6.2 12,643

Üçüncü Göz
2000 31 Dram Oyuncu 6.7 55,592
2000 31 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 30 Suç Oyuncu 7.3 149,838
1999 30 Komedi Oyuncu 6.0 24,996

İdeal Bir Koca
1999 30 Komedi Oyuncu 6.9 13,295

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 261,202
1998 29 Biyografi Oyuncu 7.5 80,681

Oscar Ve Lucinda
1997 28 Dram Oyuncu 6.7 5,682
1997 28 Komedi Oyuncu 6.0 534

Cennet Yolu
1997 28 Dram Oyuncu 6.8 4,304
1995 Dram Oyuncu 7.9 49
1994 Talk-Show 8.7 4,393
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Vikings (9,358) Supernatural (4,035) Mr. Robot (3,935) Game of Thrones (3,378) The Big Bang Theory (3,287) Gotham (3,070) Shameless (2,995) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,901) Arrow (2,863) The Flash (1,933)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017