Giriş Kayıt
Cate Blanchett

Cate Blanchett (48)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Elise Blanchett, 14 Mayıs 1969 doğumlu oyuncu, yapımcı. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Göklerin Hakimi (2004), Babil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Elise Blanchett
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1969
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
9.5 (165 Oy)
  • Currently 189.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (72)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Macera Oyuncu    
2018 Fantastik Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    
2017 48 Aksiyon Oyuncu 8.0 241,005
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 2,516
2017 48 Suç 4.5 4,747
2017 48 Dram Oyuncu 5.8 11,673
2017 48 Oyuncu 7.1 844
2016 47 Belgesel Oyuncu 6.5 1,288
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 43
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 47 Oyuncu 7.0 302
2015 46 Dram Oyuncu 6.8 3,091
2015 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 87,223

Gizli Dosya
2015 46 Biyografi Oyuncu 6.8 15,381

Sindirella
2015 46 Dram Oyuncu 6.9 126,769
2015 46 Dram Oyuncu 5.7 19,882
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 46 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 45 Macera Oyuncu 7.4 407,590

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 45 Animasyon Oyuncu 7.8 249,449

Hazine Avcıları
2014 45 Dram Oyuncu 6.1 111,947
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 44 Macera Oyuncu 7.9 535,189
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.9 81
2013 44 Belgesel Oyuncu 6.8 890

Mavi Yasemin
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 168,426

Dönüş
2013 44 Dram Oyuncu 6.1 978
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.2 964

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 43 Macera Oyuncu 7.9 690,262
2011 42 Komedi Oyuncu    
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 169,544
2011 Oyuncu 6.4 1,402
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 228,243
2010 41 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2009 40 Belgesel Oyuncu    

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.7 97,372

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 39 Dram Oyuncu 7.8 506,686

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 366,126
2008 Oyuncu 6.8 1,340

Beni Orada Arama
2007 38 Biyografi Oyuncu 7.0 51,316

Elizabeth: Altın Çağ
2007 38 Biyografi Oyuncu 6.9 59,046

Sıkı Aynasızlar
2007 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 394,501
2007 Oyuncu 7.3 1,301

İyi Alman
2006 37 Dram Oyuncu 6.1 22,319

Skandal
2006 37 Dram Oyuncu 7.4 68,245

Babil
2006 37 Dram Oyuncu 7.5 261,655
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Küçük Balık
2005 36 Suç Oyuncu 6.3 7,444
2005 36 Müzik Oyuncu 6.1 1,043
2005 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 702

Suda Yaşam
2004 35 Macera Oyuncu 7.3 154,964

Göklerin Hakimi
2004 35 Biyografi Oyuncu 7.5 289,995

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 34 Biyografi Oyuncu 6.9 16,897

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 34 Macera Oyuncu 8.9 1,367,873

Kayıp
2003 34 Macera Oyuncu 6.5 29,531
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,275

Kahve Ve Sigara
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 51,296
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,713

Cennet
2002 33 Suç Oyuncu 7.1 21,433

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 33 Macera Oyuncu 8.7 1,238,262
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 9,517

Çok Özel Haber
2001 32 Dram Oyuncu 6.8 28,794
2001 Belgesel Oyuncu    

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 32 Macera Oyuncu 8.8 1,387,752

Haydut
2001 32 Komedi Oyuncu 6.5 59,729

Erkeğin Gözyaşları
2000 31 Dram Oyuncu 6.2 12,643

Üçüncü Göz
2000 31 Dram Oyuncu 6.7 56,003
2000 31 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 30 Suç Oyuncu 7.4 151,920
1999 30 Komedi Oyuncu 6.0 24,996

İdeal Bir Koca
1999 30 Komedi Oyuncu 6.9 13,295

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 264,623
1998 29 Biyografi Oyuncu 7.5 81,390

Oscar Ve Lucinda
1997 28 Dram Oyuncu 6.7 5,682
1997 28 Komedi Oyuncu 6.0 534

Cennet Yolu
1997 28 Dram Oyuncu 6.8 4,304
1995 Dram Oyuncu 7.9 49
1994 Talk-Show 8.7 4,393
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018