Giriş Kayıt
Jason Beghe

Jason Beghe (57)


Oyuncu

Jason Deneen Beghe, 12 Mart 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Jane'in Zaferi (1997), Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015), Chicago Polis Departmanı (2014), Evde Tek Başına 4 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Deneen Beghe
Doğum Tarihi: 12 Mart 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Beghè
Burcu: Balık
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.0 2,382
2015 55 Belgesel Oyuncu 8.1 26,057
2015 55 Dram Oyuncu 5.9 1,325

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,763
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 48,653

Hayalet
2013 53 Tarihi Oyuncu 5.9 11,944

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 8,911
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 27,060

Atlas Silkindi
2012 52 Dram Oyuncu 5.4 5,679
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,985

X-Men: Birinci Sınıf
2011 51 Aksiyon Oyuncu 7.8 572,177

Kaçış Planı
2010 50 Suç Oyuncu 7.4 158,429
2009 Komedi Oyuncu 8.2 127,204

Ölümün Sesi
2008 48 Korku Oyuncu 4.0 28,038
2007 Dram Oyuncu 7.2 1,138
2007 Komedi Oyuncu 8.3 156,761
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,044

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 58,446
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Evde Tek Başına 4
2002 42 Komedi Oyuncu 2.5 25,813
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,090
2002 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu    
1999 Suç Oyuncu 8.1 60,261

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 38 Gizem Oyuncu 7.0 91,898

Jane'in Zaferi
1997 37 Aksiyon Oyuncu 5.9 65,500
1996 36 Dram Oyuncu    
1994 34 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 33 Suç Oyuncu 5.5 1,152
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,244

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,310

Davetsiz Misafirler
1992 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,060

Thelma Ve Louise
1991 31 Macera Oyuncu 7.4 112,816
1988 28 Dram Oyuncu 6.2 8,585
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Zoraki Hizmetçi
1987 27 Fantastik Oyuncu 5.5 2,858

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,544
- Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018