Giriş Kayıt
Ralph Bakshi

Ralph Bakshi (78)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Ralph Bakshi, 29 Ekim 1938 Haifa, Palestine [bugünkü İsrail] doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı. Yüzüklerin Efendisi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1938
Doğum Yeri: Haifa, Palestine [bugünkü İsrail]
Diğer Bir İsmi: Bill Schneider
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 74 Dram 8.4 1,025,127
2011 73 Aksiyon 3.9 35
2005 67 Komedi 4.7 2,071
2003 Animasyon Oyuncu 6.1 937
2003 65 Belgesel Oyuncu 7.6 316
1994 56 Dram Senarist
Yönetmen
3.9 617

Hayal Dünyası
1992 54 Animasyon Yönetmen 4.8 17,364

Yolun Sonu II
1984 46 Aksiyon Animasyon 4.8 12,020
1983 45 Animasyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 6,870
1982 44 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.5 531

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 43 Animasyon Animasyon 7.3 66,753
1981 43 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.2 3,146

Yüzüklerin Efendisi
1978 40 Animasyon Yönetmen 6.2 25,137
1977 39 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.5 7,892
1975 37 Animasyon Kameraman
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.8 1,670
1973 35 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Kameraman
Animasyon
6.7 1,951
1972 34 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.3 8,641
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017