Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan (73)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri:
Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Takma İsmi: Munna
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
9.9 (32 Oy)
  • Currently 197.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.4 4,389
2015 Komedi Oyuncu 7.6 12,775
2015 Komedi Oyuncu 6.9 4,748
2014 Komedi Oyuncu
8.3 5,093
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,265
2013 Romantik Oyuncu 5.4 14,998
2013 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,460
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,772

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 343,845
2013 Dram Oyuncu 6.7 3,293
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.9 19,523
2012 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 5,571
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 752
2012 Dram Müzik
8.2 35,930
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,532
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.6 2,099

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 89
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 1,011
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,725
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 6,619
2009 Aksiyon Oyuncu
Müzik
4.6 1,906
2009 Komedi Oyuncu
6.0 5,355

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 615,640
2008 Komedi Oyuncu 3.6 2,252
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,014
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
6.2 4,376
2008 Dram Oyuncu 5.2 26

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu
7.6 17,294
2007 Aksiyon Oyuncu
7.5 22
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 26,477
2007 Dram Oyuncu 7.2 859
2007 Aksiyon Oyuncu
Müzik
1.9 5,612
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,438
2007 Dram Oyuncu 7.1 255
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,140
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,732
2007 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 1,204
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,603

Baabul
2006 Dram Oyuncu
Müzik
5.4 1,973
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,231
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,140
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,338
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,187
2005 Romantik Oyuncu 5.1 253
2005 Komedi Oyuncu
6.8 677
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 1,586
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 8,470
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 9,378
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,703
2005 Macera Oyuncu 6.2 4,263
2005 Komedi Oyuncu 6.9 5,530

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 43,155

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 22,213
2004 Aksiyon Oyuncu 4.5 852
2004 Dram Oyuncu 7.9 31,495
2004 Korku Oyuncu 4.0 213
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,323
2004 Savaş Oyuncu 6.2 955
2004 Savaş Oyuncu 7.9 9,911
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,059
2004 Dram Oyuncu 3.7 67
2004 Fantastik Oyuncu 2.8 759
2004 Dram Oyuncu 7.6 8,898
2004 Dram Oyuncu
Müzik
4.7 727
2003 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 7,888
2003 Romantik Oyuncu 3.4 434
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,058
2003 Dram Müzik
Oyuncu
5.4 897
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,171
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,411
2002 Dram Oyuncu 4.9 296
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 910
2002 Komedi Müzik
Oyuncu
7.6 5,630

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 27,270
2001 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
Müzik
5.9 1,234

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu
8.2 65,839
2001 Müzikal Oyuncu 5.0 914

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 16,656
1999 Komedi Oyuncu 4.7 2,453
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 400
1999 Oyuncu 3.4 324
1999 Komedi Oyuncu 5.6 2,930
1999 Müzikal Oyuncu
Müzik
6.1 1,596
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
3.3 416
1998 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.7 1,560
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,479
1997 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
2.6 278
1997 Yapımcı 5.9 52
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,666
1996 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 357
1994 Aksiyon Oyuncu 3.3 194
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,189
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 296
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 188
1991 Macera Oyuncu 5.1 768
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,610
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 430
1990 Aksiyon Oyuncu 5.1 104
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,138
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
4.0 334
1989 Suç Oyuncu
Müzik
4.7 373
1989 Aksiyon Oyuncu 6.6 116
1989 Dram Oyuncu
Müzik
7.3 527
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 199
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,051
1988 Aksiyon Oyuncu 4.6 369
1988 Oyuncu 6.4 37
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 715
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 834
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 306
1985 Dram Oyuncu 5.6 31
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 160
1984 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.4 1,693
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,151
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.3 264
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 253
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 425
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 229
1982 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,307
1982 Aksiyon Oyuncu 5.9 284
1982 Dram Oyuncu 7.1 246
1982 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,895
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 252
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,403
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 697
1981 Dram Oyuncu 7.4 1,891
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,401
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,447
1981 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 894
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 213
1981 Dram Oyuncu 7.1 942
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,629
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 625
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 716
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 619
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,421
1979 Dram Oyuncu 7.1 171
1979 Dram Oyuncu 6.9 115
1979 Komedi Oyuncu 8.7 7,419
1979 Aksiyon Oyuncu 6.6 416
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 974
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,699
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 5,111
1978 Aksiyon Oyuncu 6.8 304
1978 Oyuncu 6.6 80
1977 Dram Oyuncu 6.5 62
1977 Aksiyon Oyuncu 7.0 526
1977 Komedi Oyuncu 7.8 2,110
1977 Aile Oyuncu 6.3 266
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,529
1977 Aksiyon Oyuncu 5.7 118
1977 Müzikal Oyuncu 7.1 230
1976 Aksiyon Oyuncu 6.6 185
1976 Aksiyon Oyuncu 6.9 663
1976 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.0 288
1975 Dram Oyuncu 8.2 5,414
1975 Aksiyon Oyuncu 8.5 28,109
1975 Dram Oyuncu 6.1 229
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,424
1975 Komedi Oyuncu 8.5 4,745
1975 Dram Oyuncu 7.6 840
1974 Dram Oyuncu 7.2 451
1974 Komedi Oyuncu 7.1 232
1974 Dram Oyuncu 6.9 169
1974 Dram Oyuncu 6.2 75
1974 Dram Oyuncu 7.1 150
1974 Dram Oyuncu 7.0 479
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,019
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,865
1973 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,620
1973 Aksiyon Oyuncu 6.3 57
1972 Dram Oyuncu 6.7 131
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 712
1972 Dram Oyuncu 6.6 126
1972 Oyuncu 6.0 25
1972 Komedi Oyuncu 8.0 2,201
1972 Romantik Oyuncu 6.1 63
1972 Komedi Oyuncu 6.0 47
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 50
1971 Komedi Oyuncu 6.5 80
1971 Komedi Oyuncu 6.4 51
1971 Dram Oyuncu 8.9 10,233
1971 Dram Oyuncu 7.3 604
1971 Romantik Oyuncu 6.8 123
1969 Aksiyon Oyuncu 6.7 147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016