Giriş Kayıt

Amitabh Bachchan (72)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.9 (30 Oy)
  • Currently 197.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (9)
Hayranlar (49 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 6.9 137
1971 Dram Oyuncu 8.9 8,189
1971 Dram Oyuncu 7.3 526
1971 Romantik Oyuncu 6.8 120
1971 Komedi Oyuncu 6.4 47
1972 Dram Oyuncu 6.7 122
1972 Oyuncu 6.0 24
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,795
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 651
1972 Romantik Oyuncu 6.1 61
1972 Komedi Oyuncu 6.1 45
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 46
1971 Komedi Oyuncu 6.5 77
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,670
1973 Aksiyon Oyuncu 6.3 55
1973 Dram Oyuncu 7.3 930
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,347
1974 Dram Oyuncu 7.0 162
1974 Dram Oyuncu 7.1 142
1974 Dram Oyuncu 7.2 430
1974 Dram Oyuncu 7.0 457
1975 Komedi Oyuncu 8.2 1,897
1975 Komedi Oyuncu 8.4 3,579
1975 Dram Oyuncu 8.1 4,677
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 608
1975 Dram Oyuncu 7.6 750
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 22,824
1975 Dram Oyuncu 6.2 213
1976 Dram Oyuncu 7.0 277
1976 Dram Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 177
1977 Müzikal Oyuncu 7.1 218
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,252
1977 Aksiyon Oyuncu 5.7 112
1977 Aile Oyuncu 6.2 250
1977 Komedi Oyuncu 7.8 2,007
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,617
1978 Oyuncu 6.7 76
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 291
1979 Komedi Oyuncu 8.7 5,279
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 398
1979 Dram Oyuncu 6.9 112
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,284
1979 Dram Oyuncu 7.1 163
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 918
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,551
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 555
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 209
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 675
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 583
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,466
1981 Komedi Oyuncu 7.9 1,235
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,279
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 829
1981 Dram Oyuncu 7.4 1,797
1981 Dram Oyuncu 7.1 866
1982 Dram Oyuncu 7.1 230
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 276
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 237
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,258
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 245
1982 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,726
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,170
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 408
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,044
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 251
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 222
1984 Aksiyon Oyuncu 5.9 156
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,533
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 286
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 764
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 654
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 955
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 348
1988 Oyuncu 6.4 36
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 322
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.3 499
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 351
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 415
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,790
1991 Macera Oyuncu 5.1 723
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 287
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,511
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 185
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,103
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 187
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,412
1996 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.2 345
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,429
1997 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 2.6 272
1972 Dram Oyuncu 6.7 121

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.0 60,056
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 3.3 400
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.2 1,408
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,641
1999 Oyuncu 3.4 320
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 380

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 15,372
1999 Müzikal Müzik, Oyuncu 6.1 1,496
1999 Komedi Oyuncu 4.6 2,251
1997 Yapımcı 5.9 48

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 24,591
2001 Müzikal Oyuncu 5.0 852
2001 Gerilim Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.9 1,171
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,263
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.5 4,153
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 878
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,942
2002 Dram Oyuncu 4.9 288
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,039
2003 Dram Müzik, Oyuncu 5.3 863
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 7,327
2013 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.5 7,183
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,112
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,263
2003 Romantik Oyuncu 3.4 417
2004 Dram Oyuncu 7.1 989
2004 Fantastik Oyuncu 2.9 713

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 20,495
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 693
2004 Savaş Oyuncu 6.2 915
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,971
2004 Aksiyon Oyuncu 4.4 782
2004 Korku Oyuncu 4.0 210
2004 Dram Oyuncu 3.6 68

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,831
2005 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 1,501
2004 Dram Oyuncu 7.9 28,686

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 39,897
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,728
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,286
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,486
2005 Romantik Oyuncu 5.0 251
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,989

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 15,812
2006 Dram Oyuncu 6.0 12,249
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 8,910
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,123
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,525
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.0 5,447
2008 Komedi Oyuncu 3.5 2,044
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,052
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 639
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,684
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,584
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.5 1,153
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,371
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,583
2007 Dram Oyuncu 7.1 242
2008 Komedi Oyuncu, Müzik 6.2 4,107

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 584,732
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 24,123
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,138
2007 Dram Oyuncu 7.1 828
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 5,144
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 967
2008 Dram Oyuncu 5.1 27
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,814
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.2 23

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 322,479
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,668
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 6,190
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 5,194
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 32,307
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,321

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.6 88
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 2,053
2012 Komedi Oyuncu 7.9 17,719
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 738
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,574
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,527
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,077
2014 Komedi Oyuncu, Teşekkür 8.3 4,365
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,945
2015 Komedi Oyuncu 7.8 7,597
2015 Komedi Oyuncu 7.0 3,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015