Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan (73)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri:
Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Takma İsmi: Munna
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
9.8 (33 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kim Kadın Kim Koca
2016 Komedi Oyuncu 5.7 2,063
2016 Gizem Oyuncu 7.5 912

Vezir
2016 Suç Oyuncu 7.3 8,436
2015 Komedi Oyuncu 7.6 14,560
2015 Komedi Oyuncu 6.9 5,041
2014 Komedi Oyuncu
8.3 5,440
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,419
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,448
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,901
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,864

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 359,204
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,402
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.9 20,337
2012 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 5,796
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 762
2012 Dram Müzik
8.2 37,378
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,645
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.6 2,111

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 90
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 1,042
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,767
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 6,824
2009 Aksiyon Oyuncu
Müzik
4.6 1,935
2009 Komedi Oyuncu
6.0 5,462

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 636,171
2008 Komedi Oyuncu 3.6 2,365
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,169
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 4,585
2008 Dram Oyuncu 5.1 25

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu
7.6 17,970
2007 Aksiyon Oyuncu
7.3 22
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,437
2007 Dram Oyuncu 7.2 874
2007 Aksiyon Oyuncu
Müzik
1.9 5,709
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,480
2007 Dram Oyuncu 7.2 264
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,377
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,816
2007 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 1,230
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,639

Baabul
2006 Dram Oyuncu
Müzik
5.4 2,054
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,811
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,187
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,378
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,216
2005 Romantik Oyuncu 5.1 256
2005 Komedi Oyuncu
6.8 697
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 1,649
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 8,731
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 9,703
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,799
2005 Macera Oyuncu 6.2 4,435
2005 Komedi Oyuncu 7.0 6,050

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 45,340

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 22,930
2004 Aksiyon Oyuncu 4.5 888
2004 Dram Oyuncu 7.9 33,627
2004 Korku Oyuncu 4.0 216
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,365
2004 Savaş Oyuncu 6.2 982
2004 Savaş Oyuncu 8.0 10,487
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,083
2004 Dram Oyuncu 3.6 67
2004 Fantastik Oyuncu 2.8 776
2004 Dram Oyuncu 7.6 9,191
2004 Dram Oyuncu
Müzik
4.7 746
2003 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 8,128
2003 Romantik Oyuncu 3.4 439
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,068
2003 Dram Müzik
Oyuncu
5.4 916
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,199
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,474
2002 Dram Oyuncu 4.9 296
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 949
2002 Komedi Müzik
Oyuncu
7.6 6,241

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 28,808
2001 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
Müzik
5.9 1,266

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu
8.0 69,499
2001 Müzikal Oyuncu 5.1 989

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 17,791
1999 Komedi Oyuncu 4.7 2,562
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 417
1999 Oyuncu 3.4 339
1999 Komedi Oyuncu 5.6 3,066
1999 Müzikal Müzik
Oyuncu
6.1 1,660
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
3.2 425
1998 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 1,688
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,522
1997 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
2.6 280
1997 Yapımcı 5.9 52
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,994
1996 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 361
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 195
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,226
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 298
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 187
1991 Macera Oyuncu 5.1 806
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,692
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 436
1990 Aksiyon Oyuncu 5.2 103
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,277
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
4.0 341
1989 Suç Oyuncu
Müzik
4.6 389
1989 Aksiyon Oyuncu 6.6 121
1989 Dram Oyuncu
Müzik
7.3 539
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 201
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,104
1988 Aksiyon Oyuncu 4.6 379
1988 Oyuncu 6.2 39
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 752
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 877
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 312
1985 Dram Oyuncu 5.8 33
1984 Aksiyon Oyuncu 6.1 163
1984 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.4 1,798
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,240
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 279
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 259
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 444
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 238
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,351
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 299
1982 Dram Oyuncu 7.2 252
1982 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,991
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 255
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,478
1981 Aksiyon Oyuncu 7.0 736
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,930
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,494
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,595
1981 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 929
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 218
1981 Dram Oyuncu 7.1 986
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,685
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 666
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 734
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 657
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,470
1979 Dram Oyuncu 7.1 178
1979 Dram Oyuncu 7.1 114
1979 Komedi Oyuncu 8.7 7,845
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 430
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 997
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,795
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 5,339
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 308
1978 Oyuncu 6.5 81
1977 Dram Oyuncu 6.5 62
1977 Aksiyon Oyuncu 7.0 563
1977 Komedi Oyuncu 7.8 2,163
1977 Aile Oyuncu 6.3 270
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,670
1977 Aksiyon Oyuncu 5.9 118
1977 Müzikal Oyuncu 7.2 232
1976 Aksiyon Oyuncu 6.6 187
1976 Aksiyon Oyuncu 6.9 692
1976 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.0 295
1975 Dram Oyuncu 8.2 5,581
1975 Aksiyon Oyuncu 8.5 29,155
1975 Dram Oyuncu 6.2 237
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,530
1975 Komedi Oyuncu 8.5 5,034
1975 Dram Oyuncu 7.6 890
1974 Dram Oyuncu 7.3 457
1974 Komedi Oyuncu 7.2 245
1974 Dram Oyuncu 6.9 174
1974 Dram Oyuncu 6.4 76
1974 Dram Oyuncu 7.2 146
1974 Dram Oyuncu 7.0 489
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,052
1973 Dram Oyuncu 8.0 1,912
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,702
1973 Aksiyon Oyuncu 6.4 55
1972 Dram Oyuncu 6.8 126
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 728
1972 Dram Oyuncu 6.7 125
1972 Oyuncu 5.7 28
1972 Komedi Oyuncu 8.0 2,342
1972 Romantik Oyuncu 6.1 62
1972 Komedi Oyuncu 6.1 45
1972 Oyuncu 7.1 14
1972 Aksiyon Oyuncu 6.1 50
1971 Komedi Oyuncu 6.6 79
1971 Komedi Oyuncu 6.5 52
1971 Dram Oyuncu 8.9 10,765
1971 Dram Oyuncu 7.4 638
1971 Romantik Oyuncu 6.9 122
1969 Komedi Çeşitli 7.4 203
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016