Giriş Kayıt

Amitabh Bachchan (72)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.9 (29 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (9)
Hayranlar (48 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 6.9 135
1971 Dram Oyuncu 8.9 7,963
1971 Dram Oyuncu 7.3 505
1971 Romantik Oyuncu 6.8 119
1971 Komedi Oyuncu 6.4 46
1972 Dram Oyuncu 6.7 120
1972 Oyuncu 6.0 24
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,753
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 638
1972 Romantik Oyuncu 6.0 60
1972 Komedi Oyuncu 6.1 45
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 46
1971 Komedi Oyuncu 6.5 76
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,635
1973 Aksiyon Oyuncu 6.4 53
1973 Dram Oyuncu 7.3 907
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,272
1974 Dram Oyuncu 7.1 158
1974 Dram Oyuncu 7.1 140
1974 Dram Oyuncu 7.3 421
1974 Dram Oyuncu 7.0 449
1975 Komedi Oyuncu 8.3 1,832
1975 Komedi Oyuncu 8.4 3,451
1975 Dram Oyuncu 8.1 4,508
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 595
1975 Dram Oyuncu 7.6 722
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 22,177
1975 Dram Oyuncu 6.2 209
1976 Dram Oyuncu 7.0 276
1976 Dram Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 172
1977 Müzikal Oyuncu 7.1 215
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,177
1977 Aksiyon Oyuncu 5.8 110
1977 Aile Oyuncu 6.2 240
1977 Komedi Oyuncu 7.8 1,966
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,510
1978 Oyuncu 6.7 76
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 288
1979 Komedi Oyuncu 8.7 5,075
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 388
1979 Dram Oyuncu 7.0 110
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,242
1979 Dram Oyuncu 7.1 162
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 899
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,502
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 536
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 206
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 668
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 572
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,416
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,201
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,246
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 814
1981 Dram Oyuncu 7.4 1,759
1981 Dram Oyuncu 7.1 844
1982 Dram Oyuncu 7.2 228
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 270
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 233
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,234
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 242
1982 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,686
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,139
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 404
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,023
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 248
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 213
1984 Aksiyon Oyuncu 5.9 150
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,487
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 282
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 744
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 636
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 937
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 342
1988 Oyuncu 6.4 36
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 319
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.3 496
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 347
1990 Aksiyon Oyuncu 4.6 411
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,689
1991 Macera Oyuncu 5.1 716
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 284
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,482
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 183
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,074
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 183
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,356
1996 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.3 339
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,400
1997 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 2.6 269
1972 Dram Oyuncu 6.7 119

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.0 57,398
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 3.2 386
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.1 1,377
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,507
1999 Oyuncu 3.4 318
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 374

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,680
1999 Müzikal Müzik, Oyuncu 6.1 1,462
1999 Komedi Oyuncu 4.6 2,155
1997 Yapımcı 6.0 47

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 23,771
2001 Müzikal Oyuncu 5.0 835
2001 Gerilim Müzik, Yapımcı, Oyuncu 5.9 1,156
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,229
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.5 3,977
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 870
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,706
2002 Dram Oyuncu 4.9 286
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,023
2003 Dram Müzik, Oyuncu 5.3 858
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 7,058
2013 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.5 6,851
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,100
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,250
2003 Romantik Oyuncu 3.4 415
2004 Dram Oyuncu 7.1 966
2004 Fantastik Oyuncu 2.9 704

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 20,137
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 685
2004 Savaş Oyuncu 6.2 910
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,723
2004 Aksiyon Oyuncu 4.4 760
2004 Korku Oyuncu 4.0 208
2004 Dram Oyuncu 3.7 67

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,795
2005 Dram Oyuncu, Yapımcı 7.2 1,487
2004 Dram Oyuncu 7.9 27,815

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 39,223
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,483
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,263
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,429
2005 Romantik Oyuncu 5.0 248
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,913

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 15,290
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,901
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 8,723
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,108
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,506
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.0 5,358
2008 Komedi Oyuncu 3.5 1,961
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,027
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 628
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,579
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,402
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.4 1,143
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,350
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,538
2007 Dram Oyuncu 7.2 238
2008 Komedi Oyuncu, Müzik 6.2 4,003

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 574,118
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 23,268
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,744
2007 Dram Oyuncu 7.1 819
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 5,091
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 954
2008 Dram Oyuncu 5.1 27
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,793
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.2 21

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 316,727
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,644
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 6,048
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 5,051
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 31,131
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,261

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 87
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 2,036
2012 Komedi Oyuncu 7.9 17,248
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 728
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,510
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,279
2013 Dram Oyuncu 6.8 2,993
2014 Komedi Oyuncu, Teşekkür 8.3 3,021
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,841
2015 Komedi Oyuncu 7.9 5,261
2015 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 3,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015