Amitabh Bachchan (71)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.8 (26 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (12)
Hayranlar (44 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 7.1 122
1971 Dram Oyuncu 8.8 7,169
1971 Dram Oyuncu 7.3 418
1971 Romantik Oyuncu 6.9 100
1971 Komedi Oyuncu 6.5 40
1972 Dram Oyuncu 6.8 107
1972 Oyuncu 6.2 23
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,507
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 528
1972 Romantik Oyuncu 6.2 57
1972 Komedi Oyuncu 6.3 39
1972 Oyuncu 7.2 12
1972 Aksiyon Oyuncu 6.2 43
1971 Komedi Oyuncu 6.6 68
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,401
1973 Aksiyon Oyuncu 6.1 46
1973 Dram Oyuncu 7.4 744
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,874
1974 Dram Oyuncu 7.1 139
1974 Dram Oyuncu 7.2 133
1974 Dram Oyuncu 7.3 357
1974 Dram Oyuncu 7.0 406
1975 Komedi Oyuncu 7.8 1,420
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,795
1975 Dram Oyuncu 8.0 3,692
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 485
1975 Dram Oyuncu 7.6 632
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 18,150
1975 Dram Oyuncu 6.2 190
1976 Dram Oyuncu 7.0 250
1976 Dram Oyuncu 7.2 1,019
1976 Aksiyon Oyuncu 6.8 159
1977 Müzikal Oyuncu 7.3 202
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,834
1977 Aksiyon Oyuncu 5.8 103
1977 Aile Oyuncu 6.2 200
1977 Komedi Oyuncu 7.8 1,777
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,856
1978 Oyuncu 6.7 73
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 256
1979 Komedi Oyuncu 8.5 4,196
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 343
1979 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,027
1979 Dram Oyuncu 7.3 134
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 788
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,240
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 454
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 187
1980 Aksiyon Oyuncu 6.9 478
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,125
1981 Komedi Oyuncu 7.6 924
1981 Dram Oyuncu 7.3 978
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.1 725
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,579
1981 Dram Oyuncu 7.1 688
1982 Dram Oyuncu 7.3 187
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 255
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 210
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,015
1983 Aksiyon Oyuncu 5.8 228
1982 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,395
1982 Aksiyon Oyuncu 7.8 978
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 378
1983 Dram Oyuncu 6.7 887
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 234
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 206
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 136
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,269
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 257
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 636
1986 Aksiyon Oyuncu 7.3 555
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 767
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 320
1988 Oyuncu 6.6 34
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 287
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 460
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 313
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 385
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,229
1991 Macera Oyuncu 5.0 626
1991 Aksiyon Oyuncu 5.0 266
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,315
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 175
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 920
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 167
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,137
1996 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.3 315
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,186
1997 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 2.5 255
1972 Dram Oyuncu 6.8 114

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.3 39,590
1999 Aksiyon Oyuncu, Müzik 3.2 362
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.1 1,255
1999 Komedi Oyuncu 5.4 1,995
1999 Oyuncu 3.4 293
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 350

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 11,747
1999 Müzikal Oyuncu, Müzik 6.0 1,288
1999 Komedi Oyuncu 4.6 1,842
1997 Yapımcı 6.1 45

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 19,414
2001 Müzikal Oyuncu 4.8 595
2001 Gerilim Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.9 1,092
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,983
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.4 3,261
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 798
2004 Savaş Oyuncu 7.9 7,564
2002 Dram Oyuncu 4.8 275
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 918
2003 Dram Müzik, Oyuncu 5.4 795
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 6,139
2013 Dram Oyuncu 4.3 130
2004 Dram Oyuncu 7.4 5,723
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 988
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,146
2003 Romantik Oyuncu 3.4 393
2004 Dram Oyuncu 7.1 850
2004 Fantastik Oyuncu 3.0 613

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.2 18,096
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 650
2004 Savaş Oyuncu 6.3 820
2005 Komedi Oyuncu 6.7 2,917
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 523
2004 Korku Oyuncu 4.0 192
2004 Dram Oyuncu 3.6 63

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,620
2005 Dram Oyuncu, Yapımcı 7.2 1,379
2004 Dram Oyuncu 7.9 22,641

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 33,920
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,077
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,030
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,055
2005 Romantik Oyuncu 5.1 234
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,462

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 12,258
2006 Dram Oyuncu 6.0 10,087
2005 Fantastik Oyuncu 6.8 7,748
2005 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,025
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,354
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.1 4,954
2008 Komedi Oyuncu 3.6 1,653
2006 Komedi Oyuncu 5.4 898
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 558
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,896
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,733
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.4 1,045
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,171
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,183
2007 Dram Oyuncu 7.3 220
2008 Komedi Oyuncu, Müzik 6.2 3,446

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.1 504,255
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 17,968
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,876
2007 Dram Oyuncu 7.1 764
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 4,637
2010 Komedi Oyuncu 4.5 60
2010 Dram Oyuncu 4.1 779
2008 Dram Oyuncu 5.5 24
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,628
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.3 19

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 262,050
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,531
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 4,981
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 4,338
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 24,466
2011 Dram Oyuncu 6.2 2,868

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 78
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 1,912
2012 Komedi Oyuncu 7.9 13,952
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 682
2013 Dram Oyuncu 6.1 2,952
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,862
2013 Dram Oyuncu 6.7 2,304
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,798