Giriş Kayıt

Amitabh Bachchan (72)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.9 (29 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (9)
Hayranlar (48 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 6.9 137
1971 Dram Oyuncu 8.9 8,068
1971 Dram Oyuncu 7.3 513
1971 Romantik Oyuncu 6.8 119
1971 Komedi Oyuncu 6.4 47
1972 Dram Oyuncu 6.7 122
1972 Oyuncu 6.0 24
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,770
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 645
1972 Romantik Oyuncu 6.0 60
1972 Komedi Oyuncu 6.1 45
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 46
1971 Komedi Oyuncu 6.5 77
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,644
1973 Aksiyon Oyuncu 6.3 55
1973 Dram Oyuncu 7.3 919
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,307
1974 Dram Oyuncu 7.0 160
1974 Dram Oyuncu 7.1 141
1974 Dram Oyuncu 7.3 426
1974 Dram Oyuncu 7.0 453
1975 Komedi Oyuncu 8.3 1,845
1975 Komedi Oyuncu 8.4 3,479
1975 Dram Oyuncu 8.1 4,590
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 601
1975 Dram Oyuncu 7.6 730
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 22,459
1975 Dram Oyuncu 6.2 212
1976 Dram Oyuncu 7.0 276
1976 Dram Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 175
1977 Müzikal Oyuncu 7.1 215
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,203
1977 Aksiyon Oyuncu 5.7 112
1977 Aile Oyuncu 6.2 245
1977 Komedi Oyuncu 7.8 1,988
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,569
1978 Oyuncu 6.7 76
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 289
1979 Komedi Oyuncu 8.7 5,164
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 393
1979 Dram Oyuncu 6.9 111
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,260
1979 Dram Oyuncu 7.2 162
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 911
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,523
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 546
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 208
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 671
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 577
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,442
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,208
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,261
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 820
1981 Dram Oyuncu 7.4 1,773
1981 Dram Oyuncu 7.1 855
1982 Dram Oyuncu 7.2 229
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 273
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 235
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,242
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 243
1982 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,701
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,146
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 406
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,031
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 249
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.3 219
1984 Aksiyon Oyuncu 5.9 154
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,504
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 285
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 751
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 644
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 942
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 345
1988 Oyuncu 6.4 36
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 321
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.3 497
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 350
1990 Aksiyon Oyuncu 4.6 413
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,729
1991 Macera Oyuncu 5.1 718
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 285
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,493
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 185
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,089
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 186
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,380
1996 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.3 342
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,408
1997 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 2.6 271
1972 Dram Oyuncu 6.7 120

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.0 58,596
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 3.3 391
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.1 1,389
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,559
1999 Oyuncu 3.4 319
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 377

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,920
1999 Müzikal Oyuncu, Müzik 6.1 1,478
1999 Komedi Oyuncu 4.6 2,186
1997 Yapımcı 6.0 47

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 24,121
2001 Müzikal Oyuncu 5.0 842
2001 Gerilim Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.9 1,162
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,241
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.5 4,009
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 871
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,785
2002 Dram Oyuncu 4.9 286
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,031
2003 Dram Müzik, Oyuncu 5.3 861
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 7,167
2013 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.5 6,922
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,107
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,256
2003 Romantik Oyuncu 3.4 416
2004 Dram Oyuncu 7.1 979
2004 Fantastik Oyuncu 2.9 707

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 20,291
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 691
2004 Savaş Oyuncu 6.2 913
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,779
2004 Aksiyon Oyuncu 4.4 772
2004 Korku Oyuncu 4.0 208
2004 Dram Oyuncu 3.7 67

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,817
2005 Dram Oyuncu, Yapımcı 7.2 1,494
2004 Dram Oyuncu 7.9 28,173

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 39,520
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,606
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,273
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,460
2005 Romantik Oyuncu 5.0 249
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,953

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 15,524
2006 Dram Oyuncu 6.0 12,049
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 8,811
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,115
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,514
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.0 5,408
2008 Komedi Oyuncu 3.5 1,995
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,038
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 633
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,630
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,494
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.5 1,148
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,358
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,556
2007 Dram Oyuncu 7.2 241
2008 Komedi Oyuncu, Müzik 6.2 4,041

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 579,303
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 23,623
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,926
2007 Dram Oyuncu 7.1 822
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 5,113
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 960
2008 Dram Oyuncu 5.1 27
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,807
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.2 21

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 319,180
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,658
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 6,123
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 5,116
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 31,649
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,294

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 87
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 2,041
2012 Komedi Oyuncu 7.9 17,456
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 733
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,539
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,349
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,034
2014 Komedi Oyuncu, Teşekkür 8.3 3,937
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,892
2015 Komedi Oyuncu 7.8 6,013
2015 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 3,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015