Giriş Kayıt

Amitabh Bachchan (72)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.9 (28 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (9)
Hayranlar (47 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 133
1971 Dram Oyuncu 8.9 7,779
1971 Dram Oyuncu 7.3 489
1971 Romantik Oyuncu 6.9 114
1971 Komedi Oyuncu 6.4 43
1972 Dram Oyuncu 6.8 118
1972 Oyuncu 6.0 24
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,695
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 604
1972 Romantik Oyuncu 6.2 58
1972 Komedi Oyuncu 6.2 44
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 46
1971 Komedi Oyuncu 6.6 74
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,584
1973 Aksiyon Oyuncu 6.4 53
1973 Dram Oyuncu 7.3 867
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,176
1974 Dram Oyuncu 7.1 152
1974 Dram Oyuncu 7.1 138
1974 Dram Oyuncu 7.3 412
1974 Dram Oyuncu 7.0 439
1975 Komedi Oyuncu 8.3 1,756
1975 Komedi Oyuncu 8.4 3,256
1975 Dram Oyuncu 8.2 4,329
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 568
1975 Dram Oyuncu 7.6 705
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 21,477
1975 Dram Oyuncu 6.2 205
1976 Dram Oyuncu 7.0 271
1976 Dram Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 165
1977 Müzikal Oyuncu 7.2 211
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,090
1977 Aksiyon Oyuncu 5.8 107
1977 Aile Oyuncu 6.1 230
1977 Komedi Oyuncu 7.8 1,910
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,395
1978 Oyuncu 6.8 74
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 280
1979 Komedi Oyuncu 8.7 4,808
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 377
1979 Dram Oyuncu 7.0 109
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,198
1979 Dram Oyuncu 7.1 158
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 865
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,443
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 519
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 200
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 657
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 554
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,350
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,168
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,175
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 788
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,715
1981 Dram Oyuncu 7.1 812
1982 Dram Oyuncu 7.2 221
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 266
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 229
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,178
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 239
1982 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,629
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,094
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 399
1983 Dram Oyuncu 6.7 988
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 243
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 213
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 147
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,433
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 275
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 720
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 615
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 900
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 337
1988 Oyuncu 6.6 34
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 310
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.3 488
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 338
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 402
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,583
1991 Macera Oyuncu 5.0 694
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 278
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,446
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 180
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,035
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 180
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,310
1996 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.3 333
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,344
1997 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 2.6 265
1972 Dram Oyuncu 6.8 115

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.0 53,878
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 3.2 378
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.1 1,355
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,403
1999 Oyuncu 3.4 315
1999 Aksiyon Oyuncu 5.5 366

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,152
1999 Müzikal Müzik, Oyuncu 6.1 1,421
1999 Komedi Oyuncu 4.6 2,080
1997 Yapımcı 6.1 46

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu, Müzik 7.5 23,032
2001 Müzikal Oyuncu 4.9 768
2001 Gerilim Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.9 1,146
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,185
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.5 3,767
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 849
2004 Savaş Oyuncu 7.9 8,446
2002 Dram Oyuncu 4.9 284
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,011
2003 Dram Oyuncu, Müzik 5.4 840
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 6,857
2013 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.5 6,574
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,077
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,224
2003 Romantik Oyuncu 3.5 411
2004 Dram Oyuncu 7.1 942
2004 Fantastik Oyuncu 2.9 690

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 19,747
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 676
2004 Savaş Oyuncu 6.3 889
2005 Komedi Oyuncu 6.7 3,494
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 696
2004 Korku Oyuncu 4.0 202
2004 Dram Oyuncu 3.7 66

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,764
2005 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 1,472
2004 Dram Oyuncu 7.9 26,996

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.7 37,937
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,179
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,198
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,352
2005 Romantik Oyuncu 5.1 244
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,822

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 14,747
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,535
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 8,550
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,082
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,479
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.0 5,279
2008 Komedi Oyuncu 3.5 1,886
2006 Komedi Oyuncu 5.3 997
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 608
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,436
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,235
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.4 1,124
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,310
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,486
2007 Dram Oyuncu 7.2 234
2008 Komedi Oyuncu, Müzik 6.2 3,895

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 561,450
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 22,504
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,445
2007 Dram Oyuncu 7.2 805
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 4,997
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 946
2008 Dram Oyuncu 5.3 25
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,765
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.2 21

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 306,917
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,615
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 5,866
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 4,921
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 29,894
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,210

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.6 88
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 2,015
2012 Komedi Oyuncu 7.9 16,547
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 720
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,424
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,844
2013 Dram Oyuncu 6.8 2,833
2014 Komedi Oyuncu, Teşekkür 8.3 2,766
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,696
2015 Dram Oyuncu 8.1 3,001
2015 Komedi Oyuncu, Müzik 7.2 3,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015