Giriş Kayıt

Amitabh Bachchan (72)


Oyuncu, Müzik, Yapımcı
9.9 (27 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Takma İsmi: Munna
Diğer Bir İsmi: Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu:1.88 m
Resimleri (12)
Hayranlar (44 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Oyuncu 7.1 122
1971 Dram Oyuncu 8.8 7,196
1971 Dram Oyuncu 7.3 424
1971 Romantik Oyuncu 6.9 102
1971 Komedi Oyuncu 6.5 40
1972 Dram Oyuncu 6.9 108
1972 Oyuncu 6.2 23
1972 Komedi Oyuncu 7.9 1,518
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 533
1972 Romantik Oyuncu 6.2 57
1972 Komedi Oyuncu 6.3 39
1972 Oyuncu 7.2 12
1972 Aksiyon Oyuncu 6.1 44
1971 Komedi Oyuncu 6.6 68
1973 Dram Oyuncu 7.9 1,417
1973 Aksiyon Oyuncu 6.3 52
1973 Dram Oyuncu 7.4 749
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,901
1974 Dram Oyuncu 7.1 139
1974 Dram Oyuncu 7.2 134
1974 Dram Oyuncu 7.3 361
1974 Dram Oyuncu 7.0 407
1975 Komedi Oyuncu 7.9 1,529
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,829
1975 Dram Oyuncu 8.0 3,744
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 494
1975 Dram Oyuncu 7.6 635
1975 Aksiyon Oyuncu 8.6 18,385
1975 Dram Oyuncu 6.2 192
1976 Dram Oyuncu 7.0 252
1976 Dram Oyuncu 7.2 1,019
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 161
1977 Müzikal Oyuncu 7.3 202
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,847
1977 Aksiyon Oyuncu 5.8 103
1977 Aile Oyuncu 6.2 203
1977 Komedi Oyuncu 7.8 1,787
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,894
1978 Oyuncu 6.7 73
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 256
1979 Komedi Oyuncu 8.5 4,230
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 347
1979 Dram Oyuncu 7.1 103
1979 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,042
1979 Dram Oyuncu 7.3 136
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 794
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,251
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 459
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 189
1980 Aksiyon Oyuncu 6.9 483
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,140
1981 Komedi Oyuncu 7.9 1,075
1981 Dram Oyuncu 7.2 997
1981 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.1 728
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,589
1981 Dram Oyuncu 7.1 692
1982 Dram Oyuncu 7.3 190
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 257
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 214
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,026
1983 Aksiyon Oyuncu 5.8 228
1982 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,410
1982 Aksiyon Oyuncu 7.8 986
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 379
1983 Dram Oyuncu 6.7 899
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 235
1983 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.4 207
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 136
1984 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.4 1,281
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 257
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 640
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 563
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 771
1988 Aksiyon Oyuncu 4.5 320
1988 Oyuncu 6.6 34
1989 Komedi Oyuncu, Müzik 4.1 288
1989 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 462
1989 Suç Oyuncu, Müzik, Teşekkür 4.6 315
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 385
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,254
1991 Macera Oyuncu 5.0 630
1991 Aksiyon Oyuncu 5.0 267
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,325
1991 Aksiyon Oyuncu 4.7 175
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 925
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 167
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,150
1996 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.3 317
1998 Aksiyon Oyuncu, Çeşitli 5.7 1,197
1997 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 2.5 256
1972 Dram Oyuncu 6.8 114

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Teşekkür 8.3 40,323
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 3.2 362
1998 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.1 1,265
1999 Komedi Oyuncu 5.4 2,021
1999 Oyuncu 3.4 295
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 350

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 11,874
1999 Müzikal Müzik, Oyuncu 6.1 1,307
1999 Komedi Oyuncu 4.6 1,859
1997 Yapımcı 6.1 45

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Müzik, Oyuncu 7.5 19,638
2001 Müzikal Oyuncu 4.8 602
2001 Gerilim Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.9 1,096
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,992
2002 Komedi Müzik, Oyuncu 7.4 3,288
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 800
2004 Savaş Oyuncu 7.9 7,625
2002 Dram Oyuncu 4.8 277
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 922
2003 Dram Müzik, Oyuncu 5.4 797
2003 Dram Oyuncu, Müzik 7.4 6,187
2013 Dram Oyuncu 4.2 131
2004 Dram Oyuncu 7.4 5,762
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 996
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,149
2003 Romantik Oyuncu 3.4 393
2004 Dram Oyuncu 7.1 858
2004 Fantastik Oyuncu 3.0 617

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.2 18,459
2004 Dram Oyuncu, Müzik 4.6 651
2004 Savaş Oyuncu 6.3 826
2005 Komedi Oyuncu 6.7 2,958
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 529
2004 Korku Oyuncu 4.0 193
2004 Dram Oyuncu 3.6 63

Baabul
2006 Dram Oyuncu, Müzik 5.3 1,635
2005 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 1,382
2004 Dram Oyuncu 7.9 22,852

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 33,987
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,147
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,035
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,083
2005 Romantik Oyuncu 5.1 234
2005 Macera Oyuncu 6.2 3,486

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 12,390
2006 Dram Oyuncu 6.0 10,165
2005 Fantastik Oyuncu 6.8 7,812
2005 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,028
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,362
2007 Aksiyon Oyuncu, Müzik 2.1 4,977
2008 Komedi Oyuncu 3.6 1,673
2006 Komedi Oyuncu 5.3 906
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.8 562
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,938
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,749
2007 Dram Oyuncu, Müzik 5.4 1,052
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,174
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,197
2007 Dram Oyuncu 7.3 220
2008 Komedi Müzik, Oyuncu 6.2 3,475

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 508,319
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 18,199
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,987
2007 Dram Oyuncu 7.1 768
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 6.1 4,652
2010 Komedi Oyuncu 4.5 60
2010 Dram Oyuncu 4.1 786
2008 Dram Oyuncu 5.5 24
2009 Aksiyon Oyuncu, Müzik 4.6 1,630
2007 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.4 20

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 264,637
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,536
2009 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 5,027
2012 Komedi Oyuncu, Müzik 5.5 4,371
2012 Dram Müzik, Teşekkür 8.3 24,789
2011 Dram Oyuncu 6.2 2,888

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 78
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Müzik 5.6 1,921
2012 Komedi Oyuncu 7.9 14,064
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 683
2013 Dram Oyuncu 6.1 2,969
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,902
2013 Dram Oyuncu 6.7 2,344
2014 Komedi Oyuncu, Teşekkür 8.2 1,972
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,859
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014