Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan (73)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri:
Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Takma İsmi: Munna
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
9.8 (33 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.7 1,436

Vezir
2016 Suç Oyuncu 7.3 7,587
2015 Komedi Oyuncu 7.6 14,202
2015 Komedi Oyuncu 6.9 4,962
2014 Komedi Oyuncu
8.3 5,336
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,382
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,342
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,804
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,838

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 356,087
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,357
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.9 20,136
2012 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 5,736
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 755
2012 Dram Müzik
8.2 37,038
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,615
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.6 2,111

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 90
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 1,027
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,755
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 6,774
2009 Aksiyon Oyuncu
Müzik
4.6 1,924
2009 Komedi Oyuncu
6.0 5,436

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 631,464
2008 Komedi Oyuncu 3.6 2,337
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,115
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 4,554
2008 Dram Oyuncu 5.2 24

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu
7.6 17,803
2007 Aksiyon Oyuncu
7.5 21
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,052
2007 Dram Oyuncu 7.2 862
2007 Aksiyon Oyuncu
Müzik
1.9 5,683
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,462
2007 Dram Oyuncu 7.2 263
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,312
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,783
2007 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 1,220
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,631

Baabul
2006 Dram Oyuncu
Müzik
5.4 2,033
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,677
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,171
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,373
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,210
2005 Romantik Oyuncu 5.1 255
2005 Komedi Oyuncu
6.8 688
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 1,638
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 8,649
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 9,619
2005 Dram Oyuncu 7.4 5,772
2005 Macera Oyuncu 6.2 4,382
2005 Komedi Oyuncu 7.0 6,001

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 44,820

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 22,750
2004 Aksiyon Oyuncu 4.5 881
2004 Dram Oyuncu 7.9 33,231
2004 Korku Oyuncu 4.0 215
2004 Komedi Oyuncu 4.3 1,357
2004 Savaş Oyuncu 6.3 974
2004 Savaş Oyuncu 8.0 10,323
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,075
2004 Dram Oyuncu 3.7 66
2004 Fantastik Oyuncu 2.8 774
2004 Dram Oyuncu 7.6 9,137
2004 Dram Oyuncu
Müzik
4.7 741
2003 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 8,057
2003 Romantik Oyuncu 3.4 438
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,065
2003 Dram Müzik
Oyuncu
5.4 911
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,190
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,450
2002 Dram Oyuncu 4.9 294
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 944
2002 Komedi Oyuncu
Müzik
7.6 6,159

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 28,498
2001 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.9 1,259

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu
8.2 68,102
2001 Müzikal Oyuncu 5.1 978

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 17,579
1999 Komedi Oyuncu 4.7 2,530
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 411
1999 Oyuncu 3.4 334
1999 Komedi Oyuncu 5.6 3,026
1999 Müzikal Müzik
Oyuncu
6.1 1,646
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
3.2 422
1998 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 1,659
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,511
1997 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.6 276
1997 Yapımcı 5.9 52
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,958
1996 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 358
1994 Aksiyon Oyuncu 3.3 192
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,211
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 296
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 187
1991 Macera Oyuncu 5.1 797
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,665
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 433
1990 Aksiyon Oyuncu 5.2 103
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,236
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
4.0 338
1989 Suç Oyuncu
Müzik
4.7 381
1989 Aksiyon Oyuncu 6.8 120
1989 Dram Oyuncu
Müzik
7.4 536
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 200
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,082
1988 Aksiyon Oyuncu 4.7 375
1988 Oyuncu 6.4 37
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 741
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 869
1985 Aksiyon Oyuncu 6.2 307
1985 Dram Oyuncu 5.8 32
1984 Aksiyon Oyuncu 6.1 160
1984 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.4 1,771
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,209
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 271
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 258
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 440
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 235
1982 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,339
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 295
1982 Dram Oyuncu 7.2 243
1982 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,972
1982 Aksiyon Oyuncu 7.1 253
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,461
1981 Aksiyon Oyuncu 7.0 723
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,917
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,469
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,570
1981 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 921
1981 Aksiyon Oyuncu 6.6 214
1981 Dram Oyuncu 7.1 975
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,669
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 653
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 728
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 639
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,450
1979 Dram Oyuncu 7.2 173
1979 Dram Oyuncu 7.1 113
1979 Komedi Oyuncu 8.7 7,738
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 426
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 986
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,775
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 5,287
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 304
1978 Oyuncu 6.6 79
1977 Dram Oyuncu 6.5 62
1977 Aksiyon Oyuncu 7.0 552
1977 Komedi Oyuncu 7.8 2,147
1977 Aile Oyuncu 6.4 268
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,622
1977 Aksiyon Oyuncu 5.9 116
1977 Müzikal Oyuncu 7.2 230
1976 Aksiyon Oyuncu 6.6 184
1976 Aksiyon Oyuncu 6.9 683
1976 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.0 286
1975 Dram Oyuncu 8.2 5,536
1975 Aksiyon Oyuncu 8.5 28,982
1975 Dram Oyuncu 6.2 230
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,501
1975 Komedi Oyuncu 8.5 4,946
1975 Dram Oyuncu 7.6 875
1974 Dram Oyuncu 7.3 450
1974 Komedi Oyuncu 7.2 241
1974 Dram Oyuncu 7.0 170
1974 Dram Oyuncu 6.4 74
1974 Dram Oyuncu 7.2 145
1974 Dram Oyuncu 7.0 486
1973 Dram Oyuncu 7.4 1,042
1973 Dram Oyuncu 8.0 1,897
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,678
1973 Aksiyon Oyuncu 6.4 55
1972 Dram Oyuncu 6.8 126
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 722
1972 Dram Oyuncu 6.7 124
1972 Oyuncu 5.7 27
1972 Komedi Oyuncu 8.0 2,311
1972 Romantik Oyuncu 6.2 61
1972 Komedi Oyuncu 6.2 44
1972 Oyuncu 7.4 13
1972 Aksiyon Oyuncu 6.1 50
1971 Komedi Oyuncu 6.6 79
1971 Komedi Oyuncu 6.5 49
1971 Dram Oyuncu 8.9 10,654
1971 Dram Oyuncu 7.4 622
1971 Romantik Oyuncu 7.0 119
1969 Komedi Çeşitli 7.4 203
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016