Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan (73)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Amitabh Harivansh Srivastav
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1942 (Pazar)
Doğum Yeri:
Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Mr. Amitabh Bachchan | Padmashree Amitabh Bachchan
Takma İsmi: Munna
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
9.9 (34 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 1.7 66

Kim Kadın Kim Koca
2016 Komedi Oyuncu 5.7 2,063
2016 Gizem Oyuncu 7.3 3,159

Vezir
2016 Suç Oyuncu 7.2 9,519
2015 Komedi Oyuncu 7.6 15,491
2015 Komedi Oyuncu 6.9 5,146
2014 Komedi Oyuncu
8.2 5,684
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,487
2013 Romantik Oyuncu 5.4 15,628
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 8,016
2013 Dram Oyuncu 6.0 3,918

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 363,486
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,453
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 929
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.9 21,071
2012 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 5,880
2012 Aksiyon Oyuncu 3.2 772
2012 Dram Müzik
8.2 38,372
2011 Dram Oyuncu 6.2 3,672
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.6 2,111

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 90
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.1 1,050
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,784
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 7,322
2009 Aksiyon Oyuncu
Müzik
4.6 1,967
2009 Komedi Oyuncu
6.0 5,516

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 642,793
2008 Komedi Oyuncu 3.6 2,410
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,251
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 4,662
2008 Dram Oyuncu 5.1 25

Jodhaa Akbar
2008 Aksiyon Oyuncu
7.6 18,855
2007 Aksiyon Oyuncu
7.3 22
2007 Aksiyon Oyuncu
6.6 28,975
2007 Dram Oyuncu 7.2 878
2007 Aksiyon Oyuncu
Müzik
1.9 5,762
2007 Komedi Oyuncu 3.8 2,498
2007 Dram Oyuncu 7.2 265
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,474
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,844
2007 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 1,238
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,666

Baabul
2006 Dram Oyuncu
Müzik
5.4 2,105
2006 Dram Oyuncu 6.0 14,027
2006 Komedi Oyuncu 5.3 1,210
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,393
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,230
2005 Romantik Oyuncu 5.1 257
2005 Komedi Oyuncu
6.8 705
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 1,682
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 9,132
2005 Fantastik Oyuncu 6.7 9,813
2005 Dram Oyuncu 7.4 6,044
2005 Macera Oyuncu 6.2 4,500
2005 Komedi Oyuncu 7.0 6,133

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 45,980

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.3 23,596
2004 Aksiyon Oyuncu 4.5 910
2004 Dram Oyuncu 7.9 34,551
2004 Korku Oyuncu 4.0 219
2004 Komedi Oyuncu 4.2 1,383
2004 Savaş Oyuncu 6.2 1,003
2004 Savaş Oyuncu 7.9 11,262
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,096
2004 Dram Oyuncu 3.6 67
2004 Fantastik Oyuncu 2.7 789
2004 Dram Oyuncu 7.6 9,638
2004 Dram Oyuncu
Müzik
4.7 754
2003 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 8,733
2003 Romantik Oyuncu 3.4 443
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,076
2003 Dram Müzik
Oyuncu
5.3 923
2003 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,210
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,502
2002 Dram Oyuncu 4.9 298
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 960
2002 Komedi Müzik
Oyuncu
7.6 6,724

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu
Müzik
7.5 29,625
2001 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.9 1,282

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu
8.0 71,848
2001 Müzikal Oyuncu 5.1 1,007

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 18,084
1999 Komedi Oyuncu 4.7 2,614
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 424
1999 Oyuncu 3.4 344
1999 Komedi Oyuncu 5.6 3,154
1999 Müzikal Müzik
Oyuncu
6.1 1,691
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
3.2 430
1998 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 1,741
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,546
1997 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.6 283
1997 Yapımcı 5.9 52
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,063
1996 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 365
1994 Aksiyon Oyuncu 3.2 197
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,239
1991 Aksiyon Oyuncu 5.1 300
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 192
1991 Macera Oyuncu 5.1 821
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,740
1990 Aksiyon Oyuncu 4.7 441
1990 Aksiyon Oyuncu 5.2 103
1990 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,603
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
4.0 346
1989 Suç Oyuncu
Müzik
4.7 394
1989 Aksiyon Oyuncu 6.6 124
1989 Dram Oyuncu
Müzik
7.3 544
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 201
1988 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,123
1988 Aksiyon Oyuncu 4.6 382
1988 Oyuncu 6.2 39
1986 Aksiyon Oyuncu 7.2 771
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 903
1985 Aksiyon Oyuncu 6.1 319
1985 Dram Oyuncu 5.9 34
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 165
1984 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.4 1,832
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,280
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 282
1983 Aksiyon Oyuncu 5.7 263
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 453
1983 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.4 239
1982 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,371
1982 Aksiyon Oyuncu 6.0 304
1982 Dram Oyuncu 7.1 258
1982 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,053
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 256
1982 Komedi Oyuncu 7.4 1,517
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 751
1981 Dram Oyuncu 7.5 1,950
1981 Dram Oyuncu 7.2 1,524
1981 Komedi Oyuncu 8.0 1,626
1981 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 947
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 221
1981 Dram Oyuncu 7.1 1,004
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,713
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 682
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 742
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 673
1979 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,481
1979 Dram Oyuncu 7.1 181
1979 Dram Oyuncu 7.1 115
1979 Komedi Oyuncu 8.7 8,563
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 434
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,011
1978 Romantik Oyuncu 7.5 1,827
1978 Aksiyon Oyuncu 7.9 5,837
1978 Aksiyon Oyuncu 6.9 313
1978 Oyuncu 6.5 81
1977 Dram Oyuncu 6.5 62
1977 Aksiyon Oyuncu 7.0 578
1977 Komedi Oyuncu 7.8 2,198
1977 Aile Oyuncu 6.3 274
1977 Aksiyon Oyuncu 7.6 4,060
1977 Aksiyon Oyuncu 5.8 119
1977 Müzikal Oyuncu 7.2 233
1976 Aksiyon Oyuncu 6.6 188
1976 Aksiyon Oyuncu 6.9 708
1976 Komedi Oyuncu 6.8 112
1976 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.0 299
1975 Dram Oyuncu 8.2 5,896
1975 Aksiyon Oyuncu 8.5 30,454
1975 Dram Oyuncu 6.2 237
1975 Komedi Oyuncu 8.3 2,597
1975 Komedi Oyuncu 8.5 5,388
1975 Dram Oyuncu 7.6 903
1974 Dram Oyuncu 7.3 461
1974 Komedi Oyuncu 7.2 247
1974 Dram Oyuncu 6.9 176
1974 Dram Oyuncu 6.4 76
1974 Dram Oyuncu 7.2 146
1974 Dram Oyuncu 7.0 494
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,068
1973 Dram Oyuncu 8.0 1,935
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,757
1973 Aksiyon Oyuncu 6.4 59
1972 Dram Oyuncu 6.8 126
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 738
1972 Dram Oyuncu 6.7 126
1972 Oyuncu 5.7 28
1972 Komedi Oyuncu 8.0 2,381
1972 Romantik Oyuncu 6.1 62
1972 Komedi Oyuncu 6.1 46
1972 Oyuncu 7.1 14
1972 Aksiyon Oyuncu 6.1 51
1971 Komedi Oyuncu 6.6 79
1971 Komedi Oyuncu 6.5 52
1971 Dram Oyuncu 8.9 11,752
1971 Dram Oyuncu 7.4 650
1971 Romantik Oyuncu 6.9 123
1969 Komedi Çeşitli 7.4 212
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016