Giriş Kayıt
Francesca Annis

Francesca Annis (71)


Oyuncu

Francesca M. P. Annis, 14 Mayıs 1945 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dune (1984), Kara Şato (1983), Kanlı Saltanat (1971), The Debt Collector (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesca M. P. Annis
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1945
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.1 1,478
2008 63 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 Dram Oyuncu 8.4 6,818
2006 Dram Oyuncu 8.5 13,185

Tabanca
2005 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 76,552

Hovarda
2004 59 Dram Oyuncu 6.4 31,937
1999 Dram Oyuncu    
1999 54 Dram Oyuncu 6.9 6,464
1999 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 838
1998 53 Dram Oyuncu 7.1 194
1994 49 Aksiyon Oyuncu    
1991 Dram Oyuncu    
1986 41 Komedi Oyuncu 4.9 2,379
1984 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 100,331
1983 Suç Oyuncu 7.5 358

Kara Şato
1983 38 Fantastik Oyuncu 6.0 24,325
1983 Dram Oyuncu    
1978 Macera Oyuncu    

Kanlı Saltanat
1971 26 Dram Oyuncu 7.5 9,857
1966 Aksiyon Oyuncu    
1965 20 Dram Oyuncu 5.9 102
1964 19 Komedi Oyuncu 5.6 236
1964 19 Komedi Oyuncu 7.2 3,311

Kleopatra
1963 18 Biyografi Oyuncu 7.0 22,811
1959 14 Komedi Oyuncu 6.3 1,531
Dizi Altyazıları
The Flash (6,726) Into the Badlands (3,334) Black Sails (2,307) Legion (1,792) Vikings (1,696) Iron Fist (1,550) 24: Legacy (1,543) Legends of Tomorrow (1,514) Game of Thrones (1,366) Arrow (1,356)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017