Giriş Kayıt
Francesca Annis

Francesca Annis (72)


Oyuncu

Francesca M. P. Annis, 14 Mayıs 1945 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dune: Çöl Gezegeni (1984), Kara Şato (1983), Kanlı Saltanat (1971), The Debt Collector (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesca M. P. Annis
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1945
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.2 1,935
2008 63 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 Dram Oyuncu 8.3 7,224
2006 Dram Oyuncu 8.5 13,185

Tabanca
2005 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 79,429

Hovarda
2004 59 Dram Oyuncu 6.4 32,202
1999 Dram Oyuncu    
1999 54 Dram Oyuncu 6.9 6,464
1999 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 838
1998 53 Dram Oyuncu 7.1 194
1994 49 Aksiyon Oyuncu    
1991 Dram Oyuncu    
1986 41 Komedi Oyuncu 4.9 2,379

Dune: Çöl Gezegeni
1984 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 104,096
1983 Suç Oyuncu 7.5 358

Kara Şato
1983 38 Fantastik Oyuncu 6.1 25,304
1983 Dram Oyuncu 7.7 74
1978 Macera Oyuncu    

Kanlı Saltanat
1971 26 Dram Oyuncu 7.5 9,857
1970 25 Suç Oyuncu 6.5 365
1966 Aksiyon Oyuncu    
1965 20 Dram Oyuncu 5.9 102
1964 19 Komedi Oyuncu 5.6 236
1964 19 Komedi Oyuncu 7.2 3,412

Kleopatra
1963 18 Biyografi Oyuncu 7.0 23,963
1959 14 Komedi Oyuncu 6.3 1,597
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017