Giriş Kayıt
Leon Ames

Leon Ames (91)


Oyuncu

Harry Leon Wycoff, 20 Ocak 1902 Portland, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Morgue Sokağı Cinayetleri (1932), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953), St. Louis'de Buluşalım (1944) gibi yapımlarla biliniyor.12 Ekim 1993 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harry Leon Wycoff
Doğum Tarihi: 20 Ocak 1902
Ölüm Tarihi: 12 Ekim 1993
Doğum Yeri: Portland, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Leon Waycoff
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Belgesel Oyuncu 6.8 388
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,966
1986 84 Komedi Oyuncu 6.3 28,709
1983 81 Dram Oyuncu 7.1 4,594
1979 77 Komedi Oyuncu 6.0 635
1974 72 Belgesel Oyuncu 7.7 4,003
1972 70 Komedi Oyuncu 5.9 257
1970 68 Dram Oyuncu 7.5 26,904

Tatlım
1970 68 Komedi Oyuncu 6.7 2,951
1963 61 Komedi Oyuncu 6.1 1,961
1961 59 Komedi Oyuncu    
1960 58 Dram Oyuncu 6.7 1,869
1959 Komedi Oyuncu    
1957 55 Dram Oyuncu 7.2 4,294

Muhteris Ruhlar
1953 51 Dram Oyuncu 7.3 5,435
1953 51 Komedi Oyuncu 7.1 1,530
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204
1951 49 Komedi Oyuncu 6.1 436

Mehtap Körfezi
1951 49 Komedi Oyuncu 7.1 1,872
1950 48 Komedi Oyuncu 6.2 249
1950 48 Kara Film Oyuncu 6.6 662
1950 48 Suç Oyuncu 6.7 1,216
1949 47 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,557
1949 47 Suç Oyuncu 6.6 641

Küçük Kadınlar
1949 47 Dram Oyuncu 7.3 5,093
1948 46 Komedi Oyuncu 6.6 805
1948 46 Dram Oyuncu 6.8 645
1948 46 Komedi Oyuncu 6.0 603
1947 45 Komedi Oyuncu 6.5 144
1947 45 Komedi Oyuncu 7.0 3,461

Göldeki Kadın
1947 45 Suç Oyuncu 6.6 3,879

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1946 44 Suç Oyuncu 7.6 14,974
1945 43 Dram Oyuncu 7.3 6,331
1945 43 Fantastik Oyuncu 6.1 656

Gönül Kimi Severse
1945 43 Komedi Oyuncu 7.2 6,439
1945 43 Dram Oyuncu 6.4 541
1945 43 Komedi Oyuncu 7.4 3,857

St. Louis'de Buluşalım
1944 42 Aile Oyuncu 7.7 16,383
1944 42 Dram Oyuncu 7.5 4,375
1939 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 490
1939 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 12
1938 36 Macera Oyuncu 5.5 11

Süveyş Kahramanları
1938 36 Dram Oyuncu 6.7 522
1938 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 530

Mavi Sakalın Sekizinci Karısı
1938 36 Komedi Oyuncu 7.3 2,136
1937 35 Komedi Oyuncu 7.6 1,112
1935 33 Dram Oyuncu 6.6 788
1934 32 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,873
1933 31 Dram Oyuncu 7.7 231
1932 30 Biyografi Oyuncu 6.4 198
1932 30 Komedi Oyuncu 6.9 223
1932 30 Dram Oyuncu 6.4 725

Morgue Sokağı Cinayetleri
1932 30 Suç Oyuncu 6.4 2,831
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017