Giriş Kayıt
Caroline Aaron

Caroline Aaron (65)


Oyuncu, Yapımcı

Caroline Abady, 07 Ağustos 1952 Richmond, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Ölüm Hattı (2004), Surveillance (2008), Amy's Orgasm (2001), Büyük Gece (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Abady
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Richmond, Virginia, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Komedi Oyuncu 5.7 143
2015 63 Dram Oyuncu 6.7 14,110
2015 Aile Oyuncu 6.8 122

Çapkın Profesör
2014 62 Komedi Oyuncu 6.2 13,959

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 62 Animasyon Oyuncu 6.0 13,724

Liseli Polisler 2
2014 62 Aksiyon Oyuncu 7.1 289,913
2014 Komedi Oyuncu 7.9 18,078
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494

Liseli Polisler
2012 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 443,052
2011 Komedi Oyuncu 7.8 27,160
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,206
2010 58 Komedi Oyuncu 7.0 97

Aile Düğünü
2010 58 Komedi Oyuncu 4.9 5,943
2009 57 Komedi Oyuncu 5.7 1,176
2009 57 Komedi Oyuncu 5.3 2,066
2008 56 Suç Oyuncu 6.4 14,961
2007 55 Komedi Oyuncu 5.9 16,928

Barbekü
2006 54 Komedi Oyuncu 5.2 4,940

Cennet Gibi
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 87,595

Hayatımın Şarkısı
2004 52 Biyografi Oyuncu 6.7 13,376

Ölüm Hattı
2004 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 82,890

Polly Gelince
2004 52 Komedi Oyuncu 5.9 111,912
2003 51 Dram Oyuncu 6.5 834
2002 50 Komedi Oyuncu 6.3 7,796
2001 49 Macera Oyuncu 5.9 44,258
2001 49 Komedi Yapımcı 6.6 3,917
2001 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,609
2000 48 Komedi Oyuncu 5.6 8,110
2000 48 Komedi Oyuncu    

Bir Şans Daha
2000 48 Dram Oyuncu 5.7 17,772

Şanslı Sayılar
2000 48 Komedi Oyuncu 5.0 8,630
2000 Komedi Oyuncu 8.7 74,759

Büyük Yarış
2000 48 Komedi Oyuncu 5.8 549
2000 48 Dram Oyuncu    

Buradan Çok Uzakta
1999 47 Komedi Oyuncu 6.2 15,059
1999 47 Biyografi Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,778

Kirli Yarış
1998 46 Komedi Oyuncu 6.7 24,522

Yaramaz Harry
1997 45 Komedi Oyuncu 7.4 36,009

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,898
1996 44 Komedi Oyuncu 5.7 6,820

Büyük Gece
1996 44 Dram Oyuncu 7.3 13,988
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 24,872
1994 42 Komedi Oyuncu 5.3 8,415

Sevginin Bağladıkları
1993 41 Komedi Oyuncu 6.8 132,591

Kocalar Ve Karıları
1992 40 Dram Oyuncu 7.6 21,850
1990 38 Komedi Oyuncu 6.6 10,683

Makas Eller
1990 38 Dram Oyuncu 7.9 385,441
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,809

Suçlar Ve Kabahatler
1989 37 Komedi Oyuncu 8.0 45,738

Çalışan Kız
1988 36 Komedi Oyuncu 6.7 44,392
1987 35 Dram Oyuncu 6.6 531
1986 34 Komedi Oyuncu 6.1 7,476
1984 32 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
1983 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,405
1982 30 Komedi Oyuncu 7.5 3,359

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017