Giriş Kayıt
Caroline Aaron

Caroline Aaron (65)


Oyuncu, Yapımcı

Caroline Abady, 07 Ağustos 1952 Richmond, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Ölüm Hattı (2004), Surveillance (2008), Amy's Orgasm (2001), Büyük Gece (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Abady
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Richmond, Virginia, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.8 34
2017 65 Komedi Oyuncu 5.0 989
2017 Komedi Oyuncu 8.8 17,804
2017 65 Komedi Oyuncu 7.0 22
2015 63 Dram Oyuncu 6.6 15,653
2015 Aile Oyuncu 6.8 122

Çapkın Profesör
2014 62 Komedi Oyuncu 6.2 15,011

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 62 Animasyon Oyuncu 6.0 14,205

Liseli Polisler 2
2014 62 Aksiyon Oyuncu 7.0 299,683
2014 Komedi Oyuncu 7.8 18,804
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494

Liseli Polisler
2012 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 454,000
2011 Komedi Oyuncu 7.8 28,660
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,338
2010 58 Komedi Oyuncu 7.0 97

Aile Düğünü
2010 58 Komedi Oyuncu 4.9 5,943
2009 57 Komedi Oyuncu 5.7 1,176
2009 57 Komedi Oyuncu 5.3 2,066
2008 56 Suç Oyuncu 6.4 14,961
2007 55 Komedi Oyuncu 5.9 17,321

Barbekü
2006 54 Komedi Oyuncu 5.2 4,940

Cennet Gibi
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 89,334

Hayatımın Şarkısı
2004 52 Biyografi Oyuncu 6.7 13,507

Ölüm Hattı
2004 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,322

Polly Gelince
2004 52 Komedi Oyuncu 5.9 114,132
2003 51 Dram Oyuncu 6.5 834
2002 50 Komedi Oyuncu 6.3 7,798
2001 49 Macera Oyuncu 5.9 45,297
2001 49 Komedi Yapımcı 6.6 3,917
2001 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,609
2000 48 Komedi Oyuncu 5.6 8,513
2000 48 Komedi Oyuncu    

Bir Şans Daha
2000 48 Dram Oyuncu 5.7 17,772

Şanslı Sayılar
2000 48 Komedi Oyuncu 5.0 8,630
2000 Komedi Oyuncu 8.7 78,881

Büyük Yarış
2000 48 Komedi Oyuncu 5.8 549
2000 48 Dram Oyuncu    

Buradan Çok Uzakta
1999 47 Komedi Oyuncu 6.2 15,059
1999 47 Biyografi Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,869

Kirli Yarış
1998 46 Komedi Oyuncu 6.7 24,522

Yaramaz Harry
1997 45 Komedi Oyuncu 7.4 38,181
1996 Animasyon Oyuncu 7.7 25,710

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,208
1996 44 Komedi Oyuncu 5.7 6,820

Büyük Gece
1996 44 Dram Oyuncu 7.3 14,385
1994 42 Komedi Oyuncu 5.4 8,627

Sevginin Bağladıkları
1993 41 Komedi Oyuncu 6.8 136,549

Kocalar Ve Karıları
1992 40 Dram Oyuncu 7.6 21,850
1990 38 Komedi Oyuncu 6.6 10,683

Makas Eller
1990 38 Dram Oyuncu 7.9 394,962
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,459

Suçlar Ve Kabahatler
1989 37 Komedi Oyuncu 8.0 47,359

Çalışan Kız
1988 36 Komedi Oyuncu 6.8 45,421
1987 35 Dram Oyuncu 6.6 531
1986 34 Komedi Oyuncu 6.0 7,844
1984 32 Komedi Oyuncu 6.8 4,653
1983 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,405
1982 30 Komedi Oyuncu 7.5 3,359

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,907
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018