Giriş Kayıt
Lynn-Holly Johnson

Lynn-Holly Johnson (59)


Oyuncu

Lynn-Holly Johnson, 13 Aralık 1958 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Senin Gözlerin İçin (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1958
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Lynn Holly Johnson
Burcu: Yay
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 30 Aksiyon Oyuncu 3.5 158
1984 26 Komedi Oyuncu    

Senin Gözlerin İçin
1981 23 Aksiyon Oyuncu 6.8 77,727

Ormandaki Göz
1980 22 Korku Oyuncu 6.4 4,470
1978 20 Dram Oyuncu 6.5 2,501
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017