Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lynn-Holly Johnson

Lynn-Holly Johnson (58)


Oyuncu

Lynn-Holly Johnson, 13 Aralık 1958 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Senin Gözlerin İçin (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1958
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Lynn Holly Johnson
Burcu: Yay
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 30 Aksiyon Oyuncu 3.5 158
1984 26 Komedi Oyuncu    

Senin Gözlerin İçin
1981 23 Aksiyon Oyuncu 6.8 73,911

Ormandaki Göz
1980 22 Korku Oyuncu 6.5 4,035
1978 20 Dram Oyuncu 6.5 2,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017