Giriş Kayıt
Famke Janssen

Famke Janssen (53)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Famke Beumer Janssen, 05 Kasım 1964 Amstelveen, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı. X-Men (2000), Takip: İstanbul (2012), James Bond: Altın Göz (1995), Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Famke Beumer Janssen
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1964
Doğum Yeri: Amstelveen, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
8.7 (52 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Venedik'de
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,361
2017 53 Komedi Oyuncu    
2017 53 Dram Oyuncu 6.0 1,893
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,336
2017 53 Komedi Oyuncu 5.5 283
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 620
2015 51 Dram Oyuncu 7.2 818
2015 51 Belgesel Oyuncu 7.6 622

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 150,412

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Oyuncu 8.2 83,112

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 50 Aksiyon Oyuncu 8.0 569,938
2014 50 Dram Oyuncu 5.6 1,193

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 132,394
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 367,571
2013 Korku Oyuncu 7.2 31,135

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 172,022
2013 49 Gizem Oyuncu 6.6 114

Takip: İstanbul
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 256,407
2012 48 Belgesel Oyuncu    
2012 48 Komedi 6.9 1,652
2011 47 Dram Oyuncu 5.9 791
2011 47 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.2 1,549
2010 46 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Ev Hapsi
2008 44 Korku Oyuncu 5.5 10,765

96 Saat
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 512,147

Arıza
2008 44 Komedi Oyuncu 7.0 27,445

On Emir
2007 43 Komedi Oyuncu 5.0 15,550
2007 43 Dram Oyuncu 6.1 1,490

X-Men: Son Direniş
2006 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 418,152
2006 42 Komedi Oyuncu 5.9 978

Saklambaç
2005 41 Dram Oyuncu 5.9 74,331
2004 40 Komedi Oyuncu 6.7 7,755

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 48,896

X-Men 2
2003 39 Aksiyon Oyuncu 7.5 444,224
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,464
2002 38 Belgesel Oyuncu    

Ben Casus
2002 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,069

Sakın Konuşma
2001 37 Suç Oyuncu 6.3 42,857
2001 37 Komedi Oyuncu 6.4 15,487

Sirk
2000 36 Suç Oyuncu 5.8 1,979
2000 36 Aksiyon Oyuncu 7.4 496,334
2000 36 Komedi Oyuncu 6.3 4,692

Lanetli Tepe
1999 35 Korku Oyuncu 5.6 47,735

Fakülte
1998 34 Korku Oyuncu 6.5 97,597

Kaybetme Zamanı
1998 34 Gerilim Oyuncu 5.7 9,502

Tutku Ağı
1998 34 Suç Oyuncu 7.4 128,710
1998 34 Komedi Oyuncu 6.9 1,709

Şöhret
1998 34 Komedi Oyuncu 6.3 21,753

Derinlikte Dehşet
1998 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 28,258

Araba Hırsızları
1998 34 Komedi Oyuncu 3.6 698

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 25,763
1997 33 Suç Oyuncu 6.2 4,953
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,509

James Bond: Altın Göz
1995 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 210,753

Öldüren Büyü
1995 31 Korku Oyuncu 6.0 12,017
1994 30 Aksiyon Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 28 Dram Oyuncu 4.8 406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017