Giriş Kayıt
Rutger Hauer

Rutger Hauer (73)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Rutger Oelsen Hauer, 23 Ocak 1944 Breukelen, Utrecht, Hollanda doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Bıçak Sırtı (1982), Otostopçu (1986), Ladyhawke (1985), Kelle Koltukta (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rutger Oelsen Hauer
Doğum Tarihi: 23 Ocak 1944
Doğum Yeri: Breukelen, Utrecht, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Rutger Khauer
Takma İsmi: The Dutch Paul Newman
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
8.6 (12 Oy)
  • Currently 171.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 73 Tarihi Oyuncu    

Yarını Yok
2017 73 Gerilim Oyuncu 5.8 1,615

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 73 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,285
2017 73 Komedi Oyuncu 3.9 268
2017 73 Macera Oyuncu    
2016 72 Aksiyon Oyuncu 4.9 593
2016 72 Belgesel Oyuncu 7.2 77
2016 Dram Oyuncu    
2015 71 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,882
2015 71 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,132
2015 71 Belgesel Oyuncu 7.6 622
2015 Komedi Oyuncu 8.1 11,853
2014 70 Dram Oyuncu 5.7 546
2014 70 Aksiyon Oyuncu 2.7 536
2014 70 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 69 Aksiyon Oyuncu 4.3 781

Gelecek
2013 69 Dram Oyuncu 5.8 781
2013 Belgesel Oyuncu 8.7 488
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 68 Komedi Oyuncu 3.2 382
2012 68 Korku Oyuncu 3.6 3,328
2011 67 Aksiyon Oyuncu 6.6 100

Heineken Operasyonu
2011 67 Suç Oyuncu 6.5 4,204
2011 67 Korku Oyuncu 4.3 324

Kilisedeki Gecekondu
2011 67 Dram Oyuncu 6.4 219
2011 67 Macera Oyuncu 5.6 39

Ayin
2011 67 Dram Oyuncu 6.0 80,783
2011 67 Komedi Oyuncu 5.7 1,710

Siyah Kelebekler
2011 67 Dram Oyuncu 6.2 1,663

Kelle Koltukta
2011 67 Aksiyon Oyuncu 6.1 39,550

Değirmen Ve Haç
2011 67 Dram Oyuncu 6.9 2,772
2010 66 Aksiyon Oyuncu 4.6 268
2010 66 Komedi Oyuncu 3.8 209
2010 66 Dram Oyuncu 4.9 519
2009 65 Dram Oyuncu 4.4 1,060
2008 64 Dram Oyuncu 7.1 2,256
2008 Dram Oyuncu 7.9 211,300
2008 64 Dram Oyuncu 5.9 58
2007 63 Belgesel Oyuncu    
2007 63 Macera Oyuncu 5.3 3,403

Yetmiş Beş
2007 63 Korku Oyuncu 4.7 2,379

Gol! 2
2007 63 Dram Oyuncu 5.9 26,326
2006 62 Belgesel Oyuncu 7.5 76
2006 62 Macera Oyuncu 3.6 3,751

Kartal Bir
2006 62 Aksiyon Oyuncu    
2005 61 Macera Oyuncu    

Günah Şehri
2005 61 Suç Oyuncu 8.0 692,004
2005 Korku Oyuncu 4.7 2,266

Batman Başlıyor
2005 61 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,084,348
2004 60 Aile Oyuncu 4.4 584

Lanetli Ev
2004 60 Korku Oyuncu 6.2 8,449
2004 60 Gerilim Oyuncu 4.7 242

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 58 Biyografi Oyuncu 7.1 75,052
2002 58 Biyografi Oyuncu 6.7 278

Kıyamet Ateşi
2002 58 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,209

İntikam Melekleri
2002 58 Aksiyon Oyuncu 4.1 281
2001 57 Aksiyon Oyuncu 3.3 759
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,855

Türbülans 3
2001 57 Aksiyon Oyuncu    
2000 Macera Oyuncu 8.4 13,741
1998 54 Suç Oyuncu 5.4 1,008
1998 Macera Oyuncu 7.1 18,189

Cennet Yolcuları
1997 53 Aksiyon Oyuncu 8.0 22,343

Büyük İntikam
1997 53 Aksiyon Oyuncu 5.1 903
1997 53 Gerilim Oyuncu    

Kanlı Baskın
1997 53 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,131
1997 53 Macera Oyuncu    
1996 52 Aksiyon Oyuncu    
1996 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 2,459
1994 50 Biyografi Oyuncu 5.8 2,340
1994 50 Dram Oyuncu    
1994 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,628

Buz Cehennemi
1993 49 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 749

Vampir Avcısı Buffy
1992 48 Komedi Oyuncu 5.6 34,390
1992 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,883
1991 47 Dram Oyuncu 5.6 835
1991 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,423

Kahraman Kan
1989 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,846
1989 45 Dram Oyuncu
Senarist
6.5 182

Kör Şiddet
1989 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,504
1989 Dram Oyuncu 6.8 38
1989 45 Komedi Oyuncu 5.7 966

Ermiş Ayyaş Destanı
1988 44 Dram Oyuncu 7.2 854

Sobibor'dan Kaçış
1987 43 Dram Oyuncu    

Otostopçu
1986 42 Gerilim Oyuncu 7.3 36,516
1986 42 Aksiyon Oyuncu    
1985 41 Macera Oyuncu 7.0 36,450
1985 41 Macera Oyuncu 6.7 13,841
1984 40 Dram Oyuncu 5.4 885

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,398

Altının Laneti
1983 39 Dram Oyuncu 6.0 2,090

Bıçak Sırtı
1982 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.2 544,237

Gece Şahini
1981 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,517
1980 36 Dram Oyuncu 6.6 4,030
1979 35 Dram Oyuncu 6.7 130
1978 34 Dram Oyuncu 6.8 292

Turuncu Askerler
1977 33 Dram Oyuncu 7.8 9,119
1976 32 Dram Oyuncu 7.1 700
1975 31 Dram Oyuncu 6.7 1,788
1975 31 Dram Oyuncu 6.5 1,288

Türk Lokumu
1973 29 Dram Oyuncu 7.2 7,889
1969 Aksiyon Oyuncu 8.1 444
1968 24 Dram Oyuncu 7.2 134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017