Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (56)


Oyuncu, Yapımcı

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Sihirbazlar Çetesi (2013), True Detective (2014), Zombieland (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.2 (117 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,304
2018 Komedi Oyuncu 5.8 937

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Suç Oyuncu 8.2 234,927
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.2 15,729

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.5 170,638
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 7,567
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 316
2017 56 Dram Oyuncu 5.4 138
2016 55 Komedi Oyuncu 7.4 71,816

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 190,054
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 7,303

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 56,011
2016 55 Dram Oyuncu 6.3 2,288

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.5 229,301
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.7 356,757
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 398,122

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.8 94,441

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 551,794
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.9 19,521

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.3 524,118

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.2 211,573
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.7 6,022

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 767,215
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 18,761
2011 50 Belgesel Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 302,062
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 20,755
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.7 968
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 17,753
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 48 Macera Oyuncu 7.7 433,282
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 313,113
2009 48 Belgesel Oyuncu    

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.8 32,952

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.1 31,360

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.7 7,681

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.6 257,554

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.7 45,900
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.6 578

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,086
2008 Oyuncu 5.3 34

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 4,954

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 72,042

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.1 715,831
2007 46 Komedi Oyuncu 6.0 4,978

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.9 4,641
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.8 2,985

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.8 19,755

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.1 96,794
2006 45 Animasyon Oyuncu 6.1 6,002

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.4 12,458
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.3 5,503

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 35,640

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 40,692
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 6,391
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,519

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 184,599
2003 42 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,093
2003 42 Komedi Oyuncu 6.0 5,529

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.4 10,178

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 195,851
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.3 3,340

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 37,937

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 44,523

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 3,691

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 153,729
1998 37 Suç Oyuncu 6.0 6,709

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.9 5,931

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 72,313
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 78,503

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 69,001
1996 35 Suç Oyuncu 6.2 2,923

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,997

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.3 191,450
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
1994 33 Komedi Oyuncu 5.6 2,105
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 5.8 53,677
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 65,594
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.5 817
1991 30 Komedi Oyuncu 6.1 28,813

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 26,786
1990 29 Gerilim Oyuncu    

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 9,974
1987 26 Macera Oyuncu    

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 5.9 10,536

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 39,747
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,989
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018