Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (56)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. İhtiyarlara Yer Yok (2007), Sihirbazlar Çetesi (2013), True Detective (2014), Zombieland (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.2 (107 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Komedi Oyuncu 8.5 11,087
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.2 8,393

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 129,248
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 5,333
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 287
2017 56 Dram Oyuncu    
2016 55 Komedi Oyuncu 7.4 63,220

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 176,750
2016 55 Dram Oyuncu 5.7 6,472

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 52,550
2016 55 Dram Oyuncu 6.0 654

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.6 217,176
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.7 345,510
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 379,728

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.8 91,696

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 540,195
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.9 19,521

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.3 510,346

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.2 202,640
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.7 6,022

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 753,659
2012 51 Biyografi Oyuncu    
2011 50 Belgesel Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 294,992
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 20,755
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.7 968
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 17,471
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 48 Macera Oyuncu 7.7 422,898
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 306,082
2009 48 Belgesel Oyuncu    

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.8 32,952

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.2 30,292

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.7 7,681

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.7 251,887

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.7 44,980
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.6 578

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.9 15,086
2008 Oyuncu 5.3 34

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.2 4,954

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 70,752

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.1 686,927
2007 46 Komedi Oyuncu 6.0 4,978

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.9 4,641
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.8 2,985

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.8 19,755

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.1 95,104
2006 45 Animasyon Oyuncu 6.1 6,002

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.4 12,458
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.3 5,503

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 34,875

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 40,306
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 6,391
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 181,421
2003 42 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2003 42 Komedi Oyuncu 6.0 5,529

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.4 10,178

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 192,433
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.3 3,340

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 37,351

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 42,185

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 3,691

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 150,025
1998 37 Suç Oyuncu 6.0 6,709

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.9 5,931

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 71,164
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 76,493

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 67,517
1996 35 Suç Oyuncu 6.2 2,923

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 33,870

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.3 187,153
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
1994 33 Komedi Oyuncu 5.6 2,105
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 5.8 52,145
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 63,465
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.5 817
1991 30 Komedi Oyuncu 6.1 27,615

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 26,314
1990 29 Gerilim Oyuncu    

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 9,730
1987 26 Macera Oyuncu    

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 5.9 10,309

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 38,460
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,151) Stronger (4,100) Dunkirk (3,069) Loving Vincent (1,903) Flatliners (1,667) American Made (1,644) It (1,598) Kingsman: The Golden Circle (1,466) Mother! (1,350) The Foreigner (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,107) Mr. Robot (6,655) Shameless (5,637) Game of Thrones (3,338) Manhunt: Unabomber (2,766) Peaky Blinders (2,679) Designated Survivor (1,506) Lucifer (1,347) The Big Bang Theory (1,287) Supernatural (1,171)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017