Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (252 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (62)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.0 544
2017 Komedi Oyuncu 4.4 438
2017 Oyuncu 7.1 844

Yaşamın Kıyısında
2016 46 Dram Yapımcı 7.9 157,607

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,934
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 3,806
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 162,669
2016 46 Oyuncu    
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 577,676
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,749

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 1,091,241

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 109,814
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 44 Reality-TV Oyuncu    
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 38,266
2013 43 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 366,001
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 32,204
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 118,738

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 34,854

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 189,565
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 13,592
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 211,557
2011 41 Belgesel Oyuncu    
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 259,315

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 83,276
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 116,007
2010 40 Oyuncu    

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 132,228

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 55,392
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 94,401

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,670

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 212,299
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.1 536,142

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 274,273
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,885

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 90,118

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 959,863

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 97,276
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 114,667

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 103,603
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 26,581
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 170,989

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 305,278

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 378,980

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 57,104
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 46,335

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,187
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,623

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 74,605

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 441,832

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.1 49,992

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 134,184

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 46,980

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 433,642

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 11,808

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 75,538

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 47,990

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 54,075
2000 30 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.3 148,322
1999 29 Macera Oyuncu 7.4 189,406

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.4 128,017

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 976,349

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 673,766

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 49,892

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 119,548

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 43,044
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,040

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu    

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 6,903
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 19,172
1992 News Oyuncu 4.8 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 91,637
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 20,034
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017