Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (247 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (61)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Oyuncu 7.1 844
2017 Komedi Oyuncu    

Yaşamın Kıyısında
2016 46 Dram Yapımcı 7.9 134,877

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 57,242
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 3,312
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 151,227
2016 46 Oyuncu    
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 556,524
2015 Komedi Oyuncu 6.9 2,427

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 1,048,487

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 108,045
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 44 Reality-TV Oyuncu    
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 37,447
2013 43 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 359,071
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 31,789
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 116,917

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 34,304

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 187,061
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 13,261
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 208,679
2011 41 Belgesel Oyuncu    
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 254,979

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 82,513
2010 40 Belgesel Oyuncu    

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 114,655
2010 40 Oyuncu    

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 130,486

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 54,646
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 91,945

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,670

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 206,780
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.1 525,935

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 269,672
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,569

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 89,306

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 937,810

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 95,841
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 113,373

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 102,295
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 26,364
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 168,574

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 300,025

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 372,711

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 56,454
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 45,905

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,755
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,623

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 73,818

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 434,538

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.1 48,522

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 132,894

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 46,452

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 425,395

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 11,671

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 75,000

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 47,358

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 53,616

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.3 145,520
1999 29 Macera Oyuncu 7.4 187,487

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.4 126,474

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 951,476

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 655,305

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 48,750

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 118,320

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 42,323
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,920

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu    

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 6,903
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 18,896
1992 News Oyuncu 4.8 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 90,216
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 19,607
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,964
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017