Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (238 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (61)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,811
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 1,705
2016 46 Dram Yapımcı 8.5 16,211
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 129,327
2016 46 Oyuncu    
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 528,146
2015 Komedi Oyuncu 6.9 2,045

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 994,715

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 105,262
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 44 Reality-TV Oyuncu    
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 36,227
2013 43 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 349,863
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 31,187
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 114,371

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 33,470

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 184,335
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 12,778
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 205,058
2011 41 Belgesel Oyuncu    
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.7 248,797

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 81,591
2010 40 Belgesel Oyuncu    

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 112,958
2010 40 Oyuncu    

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 127,925

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 53,956
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 88,982

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,472

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 200,480
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.1 512,084

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 263,970

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 88,298

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 909,117

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 94,116
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 111,552

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 100,621
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 26,059
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 165,705

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 292,981

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 363,598

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 55,551
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 45,292

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,206
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,288

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 72,868

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 424,509

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.0 46,479

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 130,965

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 45,798

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 415,069

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 11,493

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 73,877

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 46,486

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 53,016

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.3 142,340
1999 29 Macera Oyuncu 7.4 184,994

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.4 124,665

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 919,597

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 632,909

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 47,747

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 116,493

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 41,308
1996 Komedi Oyuncu 8.7 35,283

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu    

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 6,743
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 18,517
1992 News Oyuncu 4.8 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 88,590
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 19,029
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1975 Komedi Oyuncu 8.2 33,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017