Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (260 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (62)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yapımcı    
2018 Aksiyon Oyuncu    

Küçülen Hayatlar
2017 47 Komedi Oyuncu 5.7 22,954
2017 47 Suç Oyuncu 5.5 13,904
2017 47 Aksiyon Oyuncu 8.0 239,520
2017 47 Oyuncu 7.1 844

Yaşamın Kıyısında
2016 46 Dram Yapımcı 7.9 179,523

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 94,271
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 4,152
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 171,195
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 604,425
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,978

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 1,143,082

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 111,947
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 39,355
2013 Oyuncu 6.9 316

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 374,028
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 32,777
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 120,811

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 35,728

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 192,531
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 13,798
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 216,119
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 355
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 264,967

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 84,329
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 117,801
2010 Oyuncu 6.8 1,593

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 134,530

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 56,390
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 97,372

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,880

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 218,542
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.0 548,881

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 279,990
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,366

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 91,198

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 987,527

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 98,758
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 116,271

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 105,452
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 27,013
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 174,277

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 311,761

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 386,204

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 57,897
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 47,140

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,713
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,623

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 75,802

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 450,176

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.1 51,960

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 135,782

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 47,783

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 443,952

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 11,977

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 76,427

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 48,635

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 54,595
2000 30 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.4 151,900
1999 29 Macera Oyuncu 7.3 191,655

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.3 129,708

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,008,350

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 697,855

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 51,357

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 121,022

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 43,917
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,148

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,393

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 19,519
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 93,927
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 20,582
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,454
Dizi Altyazıları
La casa de papel (14,207) Vikings (3,110) Stargate Origins (3,104) Black Mirror (2,801) American Crime Story (1,541) The X Files (1,494) Star Trek: Discovery (1,305) Supernatural (1,299) McMafia (1,213) Altered Carbon (1,175)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018