Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (255 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (62)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Küçülen Hayatlar
2017 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,250
2017 47 Suç Oyuncu 5.1 4,178

Thor 3: Ragnarok
2017 47 Aksiyon Oyuncu 8.2 142,376
2017 47 Oyuncu 7.1 844

Yaşamın Kıyısında
2016 46 Dram Yapımcı 7.9 166,505

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 86,146
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 3,960
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 166,676
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 588,681
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,954

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 1,111,634

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 110,753
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 38,717
2013 Oyuncu 6.9 316

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 369,622
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 32,424
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 119,496

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 35,248

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 190,767
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 13,798
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 213,015
2011 41 Belgesel Oyuncu    
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 261,728

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 83,682
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 116,691
2010 Oyuncu 6.8 1,593

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 133,143

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 55,748
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 95,575

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,880

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 215,002
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.1 541,357

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 276,395
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,095

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 90,591

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 971,016

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 97,878
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 115,355

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 104,255
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 26,806
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 172,468

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 307,711

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 382,047

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 57,436
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 46,706

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,469
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,623

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 75,077

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 445,406

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.1 50,818

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 134,818

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 46,980

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 437,419

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 11,898

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 75,711

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 48,240

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 54,287
2000 30 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.3 149,712
1999 29 Macera Oyuncu 7.3 190,338

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.4 128,734

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 988,914

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 683,242

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 50,475

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 120,165

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 43,410
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,523

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,393

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 19,315
1992 News Oyuncu 4.6 250
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 92,513
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 20,228
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017