Giriş Kayıt
Matt Damon

Matt Damon (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Matthew Paige Damon, 08 Ekim 1970 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Köstebek (2006), Can Dostum (1997), Marslı (2015), Son Ültimatom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Paige Damon
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1970
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.4 (270 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (62)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yapımcı    

Saplantı
2018 Korku Oyuncu 6.5 15,683
2018 Aksiyon Oyuncu 8.1 180,669

Küçülen Hayatlar
2017 47 Komedi Oyuncu 5.7 53,750
2017 47 Suç Oyuncu 5.6 23,437
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.9 360,888
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,479

Yaşamın Kıyısında
2016 46 Dram Yapımcı 7.8 191,585

Çin Seddi
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 100,252
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 4,357
2016 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 177,374
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 46 Oyuncu 7.0 302

Marslı
2015 45 Macera Oyuncu 8.0 626,277
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,537

Yıldızlararası
2014 44 Macera Oyuncu 8.6 1,191,493

Hazine Avcıları
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 113,779
2014 44 Belgesel Oyuncu 8.6 93
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048

Sıfır Teorisi
2013 43 Dram Oyuncu 6.1 40,301
2013 Oyuncu 6.9 316

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 380,768
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Kayıp Umutlar
2012 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 33,494
2012 Komedi 7.5 111
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.3 75

Düşler Bahçesi
2011 41 Komedi Oyuncu 7.1 122,539

Neşeli Ayaklar 2
2011 41 Animasyon Oyuncu 5.9 36,619

Salgın
2011 41 Dram Oyuncu 6.6 195,134
2011 41 Dram Oyuncu 6.5 13,798
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.9 208

Kader Ajanları
2011 41 Romantik Oyuncu 7.1 219,657
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 355
2011 41 Belgesel Oyuncu 6.5 274

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 269,927

Öteki Dünya
2010 40 Dram Oyuncu 6.5 85,227
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318

Yeşil Bölge
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 119,247
2010 Oyuncu 6.8 1,593

İç İşler
2010 40 Belgesel Oyuncu
8.3 56,201
2010 40 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950

Yenilmez
2009 39 Biyografi Oyuncu 7.4 136,477

İspiyoncu
2009 39 Komedi Oyuncu 6.5 57,199
2009 39 Belgesel Oyuncu 6.7 381

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 38 Animasyon Oyuncu 7.7 100,791

Che
2008 38 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Geç Gelen Gençlik
2007 37 Dram Oyuncu 6.3 11,880

Kızımı Kurtarın
2007 37 Suç 7.7 222,674
2007 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 27

Son Ültimatom
2007 37 Aksiyon Oyuncu 8.0 562,910

Ocean's 13
2007 37 Suç Oyuncu 6.9 285,697
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,769

Kirli Sırlar
2006 36 Dram Oyuncu 6.7 92,132

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 1,016,257

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 100,171
2005 35 Dram Oyuncu 6.9 117,606

Çılgın Kardeşler
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 107,253
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 35 Aksiyon Yapımcı 6.4 27,347
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.0 811

Avrupa Muhabbeti
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 177,177

Ocean's 12
2004 34 Suç Oyuncu 6.5 318,162

Medusa Darbesi
2004 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 392,719

Babasının Kızı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 58,658
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 701

Takıldım Sana
2003 33 Komedi Oyuncu 5.8 47,482

Hayal Savaşları
2003 33 Dram Yapımcı 6.1 3,822
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,286
2002 32 Macera Senarist
Oyuncu
Editör
6.2 15,623

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 32 Biyografi Oyuncu 7.1 76,841

Geçmişi Olmayan Adam
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.9 457,989

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.1 53,725

Davetsiz Misafir
2002 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 4,020
2002 32 Dram Yapımcı 6.5 2,431

Sessiz Ve Derinden
2001 31 Komedi Oyuncu 6.9 137,305

Majestic
2001 31 Dram Oyuncu 6.9 48,244

Ocean's 11
2001 31 Suç Oyuncu 7.8 454,458

Vahşi Aşk
2000 30 Dram Oyuncu 5.8 12,123

Forrester'ı Bulmak
2000 30 Dram Oyuncu 7.3 77,316

Bagger Vance Efsanesi
2000 30 Dram Oyuncu 6.7 49,330

Dünya'dan sonra
2000 30 Animasyon Oyuncu 6.6 55,171
2000 30 Aile Oyuncu 6.0 571

Yetenekli Bay Ripley
1999 29 Suç Oyuncu 7.4 154,952
1999 29 Macera Oyuncu 7.3 193,696

Tutku Ağı
1998 28 Suç Oyuncu 7.3 131,314

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,040,289

Can Dostum
1997 27 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 721,275

Yağmurcu
1997 27 Suç Oyuncu 7.1 52,359

Amy'nin İzinde
1997 27 Komedi Oyuncu 7.3 122,330

Ateş Altında Cesaret
1996 26 Dram Oyuncu 6.6 44,790
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,154

Zafer Sersemliği
1995 25 Komedi Oyuncu 5.6 2,986
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,393

Bir Amerikan Efsanesi
1993 23 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Okul Bağları
1992 22 Dram Oyuncu 6.9 19,894
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 20 Dram Oyuncu 5.8 173

Düşler Tarlası
1989 19 Dram Oyuncu 7.5 95,882
1988 18 Komedi Oyuncu 6.2 21,091
1988 18 Dram Oyuncu 5.9 1,308
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018