Giriş Kayıt
Kim Cattrall

Kim Cattrall (61)


Oyuncu, Yapımcı

Kim Victoria Cattrall, 21 Ağustos 1956 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Küçük Çin'de Büyük Bela (1986), Polis Akademisi (1984), Sex and the City (1998), Sex and the City (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kim Victoria Cattrall
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.69 m
9.0 (8 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.4 58
2015 59 Belgesel Oyuncu 6.3 440
2014 58 Belgesel Oyuncu 7.5 10
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 531
2010 Oyuncu 8.0 1,566
2010 54 Komedi Oyuncu 4.4 65,753
2010 54 Komedi Oyuncu 5.8 1,831

Hayalet Yazar
2010 54 Suç Oyuncu 7.2 143,672
2009 Talk-Show Oyuncu 6.3 596
2008 52 Komedi Oyuncu 5.6 106,410

Oğlum Jack
2007 51 Biyografi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,623
2006 50 Komedi Oyuncu 5.9 1,091

Buz Prensesi
2005 49 Komedi Oyuncu 6.0 21,929
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,522
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369

Shortcut to Happiness
2003 47 Komedi Oyuncu 5.6 4,291

Dönüm Noktası
2002 46 Macera Oyuncu 3.4 35,793

15 Dakika
2001 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 45,163

BebekgenIuses
1999 43 Komedi Oyuncu 2.6 21,019
1998 Komedi Oyuncu 7.0 90,305
1998 Korku Oyuncu 5.0 2,211
1998 42 Komedi Oyuncu    
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,799
1996 40 Dram Oyuncu 6.0 4,245
1995 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,540
1995 39 Dram Oyuncu 6.8 1,434
1995 39 Gerilim Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,883

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 61,681

Şenlik Ateşi
1990 34 Komedi Oyuncu 5.5 19,382

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 312,129
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,399
1988 32 Dram Oyuncu 6.0 2,638
1988 32 Gizem Oyuncu 4.8 419
1987 31 Komedi Oyuncu 5.8 25,346

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 105,911
1985 29 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112

Soygun
1985 29 Komedi Oyuncu 6.5 1,772
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147

Polis Akademisi
1984 28 Komedi Oyuncu 6.7 98,481
1981 25 Komedi Oyuncu 6.2 33,842
1981 25 Dram Oyuncu 7.2 588
1977 Aile Oyuncu 7.6 1,016
1975 19 Aksiyon Oyuncu 5.0 530
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018