Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Honor Blackman

Honor Blackman (91)


Oyuncu

Honor Blackman, 22 Ağustos 1925 Plaistow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Altın Parmak (1964), Unutulmaz Gece - Titanik (1958), The Avengers (1961), To the Devil a Daughter (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1925
Doğum Yeri: Plaistow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 87 Komedi Oyuncu 5.9 15,410

Ben, Anna
2012 87 Dram Oyuncu 6.1 1,480
2010 85 Komedi Oyuncu 5.3 323

Colour Me Kubrick
2005 80 Komedi Oyuncu 6.2 5,653

Sıkıysa Yakala
2002 77 Biyografi Oyuncu 8.0 559,363
2002 77 Belgesel Oyuncu    

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 76 Komedi Oyuncu 6.7 180,417
2001 76 Dram Oyuncu    
2000 75 Gizem Oyuncu    
1999 74 Macera Oyuncu 6.8 709
1998 73 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1984 59 Dram Oyuncu    
1976 51 Korku Oyuncu 5.9 2,602

Şehvetli Dakikalar
1971 46 Suç Oyuncu 5.8 856
1971 46 Western Oyuncu 5.8 461

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 61,789
1968 43 Western Oyuncu 5.5 2,008
1965 40 Dram Oyuncu 6.7 269

Altın Parmak
1964 39 Aksiyon Oyuncu 7.8 142,541

Altın Postlu Cengâver
1963 38 Macera Oyuncu 7.4 17,849
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,419
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,245
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,538

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 33 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,725
1958 33 Komedi Oyuncu 7.2 952
1955 30 Gizem Oyuncu 5.5 102
1950 25 Dram Oyuncu 7.3 1,103

Bir Erkek, Bir Kız Ve Bir Motosiklet
1949 24 Komedi Oyuncu 6.3 63
1948 23 Suç Oyuncu 6.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017