Giriş Kayıt
Ellen Barkin

Ellen Barkin (63)


Oyuncu, Yapımcı

Ellen Rona Barkin, 16 Nisan 1954 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Bu Çocuğun Hayatı (1993), Fanatik (1996), Aşk Denizi (1989), Güzellik Yarışması (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ellen Rona Barkin
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1954
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
7.2 (5 Oy)
  • Currently 144/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Yumruk
2016 62 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,973
2016 Suç Oyuncu 8.1 6,935
2015 Komedi Oyuncu 7.3 2,182

Şans Ayağıma Geldi
2014 60 Komedi Oyuncu 5.8 40,642

İyi Kızlar
2013 59 Dram Oyuncu 6.0 11,410
2012 Komedi Oyuncu 6.8 9,940
2012 58 Komedi Oyuncu    
2011 57 Müzik Oyuncu    
2011 57 Belgesel Oyuncu    

Mutlu Bir Gün
2011 57 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 3,339

Boktan Bir Yıl
2010 56 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 218

Aşk Mektupları
2010 56 Komedi Yapımcı 6.6 78,333
2010 56 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Oniki
2010 56 Dram Oyuncu 5.7 11,013

Bitir İşini
2010 56 Aksiyon Oyuncu 4.9 9,130
2009 55 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

Brooklyn'in Kralı
2009 55 Suç Oyuncu 6.7 54,607
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Ocean's 13
2007 53 Suç Oyuncu 6.9 269,503
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2005 51 Komedi Oyuncu 5.7 7,863

Palindrom
2004 50 Komedi Oyuncu 6.8 10,790
2004 50 Komedi Oyuncu 5.3 6,391

Paralel Öyküler
2004 50 Dram Oyuncu    

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 47 Komedi Oyuncu 6.1 20,619

Merhamet
2000 46 Gizem Oyuncu 5.4 1,902

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 46 Dram Oyuncu 5.9 2,676

Güzellik Yarışması
1999 45 Komedi Oyuncu 6.6 28,088

Çorap Söküğü
1999 45 Komedi Oyuncu 4.7 961

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 44 Komedi Oyuncu 7.7 222,524
1997 Dram Oyuncu 6.6 494

Fanatik
1996 42 Dram Oyuncu 5.8 39,011

Kuduz bakisi
1996 42 Komedi Oyuncu 5.5 2,302
1995 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,105

Kötü Dostlar
1995 41 Suç Oyuncu 5.4 2,265
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Bu Çocuğun Hayatı
1993 39 Biyografi Oyuncu 7.3 37,471
1992 38 Aile Oyuncu 7.0 2,192
1992 38 Dram Oyuncu 6.3 752
1992 38 Komedi Oyuncu 4.6 2,448
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Değişim
1991 37 Suç Oyuncu 5.7 6,767

Aşk Denizi
1989 35 Suç Oyuncu 6.8 31,531

Yakisikli Johnny
1989 35 Suç Oyuncu 6.1 6,959

Kanlı Para (II)
1988 34 Aksiyon Oyuncu    

Cennette Aşk
1987 33 Komedi Oyuncu 6.5 2,575
1987 33 Dram Oyuncu 5.6 1,755
1986 32 Suç Oyuncu 6.6 9,590

İçerdekiler
1986 32 Komedi Oyuncu 7.8 37,558
1984 30 Macera Oyuncu 6.4 18,819
1984 30 Dram Oyuncu 5.8 1,553
1983 29 Dram Oyuncu 5.5 112
1983 29 Dram Oyuncu 6.6 855
1983 29 Dram Oyuncu 7.5 7,242
1983 29 Dram Oyuncu 6.9 5,556
1982 28 Komedi Oyuncu 7.2 15,602
1978 24 Komedi Oyuncu 7.0 30,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017