Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ursula Andress

Ursula Andress (80)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.7 (6 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 807
2002 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,969
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 533
1992 Komedi Oyuncu    

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.5 113

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 32,651
1979 Macera Oyuncu 5.4 494

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,670

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,297
1975 Komedi Oyuncu 4.9 358
1975 Aksiyon Oyuncu 5.1 213

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.7 143

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,346
1970 Komedi Oyuncu 6.6 379

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 275

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 21,931

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 5,026

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.4 1,168

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,303

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,804

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 2,109

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 2,197

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.8 1,978

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 115,561
1954 Komedi Oyuncu 7.1 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016