Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ursula Andress

Ursula Andress (80)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.7 (6 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 824
2002 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 6,007
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 543
1992 Komedi Oyuncu    

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.5 115

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 33,092
1979 Macera Oyuncu 5.4 520

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,708

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,297
1975 Komedi Oyuncu 4.9 362
1975 Aksiyon Oyuncu 5.1 217

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.8 149

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,521
1970 Komedi Oyuncu 6.5 389

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 277

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,132

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 5,081

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.4 1,194

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,344

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,880

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 2,130

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 2,226

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.8 2,024

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 116,752
1954 Komedi Oyuncu 7.1 1,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016