Giriş Kayıt

Ursula Andress (79)


Oyuncu
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu:1.65 m
Resimleri (94)
Hayranlar (13 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 7.1 911
1992 Komedi Oyuncu    

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 102,522

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 1,995

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.7 1,774

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,071

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 1,884

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.5 972

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,248

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,763

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 20,313

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 249
1970 Komedi Oyuncu 6.6 349

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,829

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.8 130
1975 Komedi Oyuncu 4.8 340

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 4,408

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,457
1979 Macera Oyuncu 5.3 485

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,164

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.4 108
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 497
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,697
2002 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu    
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015