Ursula Andress (78)


Oyuncu
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu:1.65 m
Resimleri (94)
Hayranlar (10 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 7.1 841
1992 Komedi Oyuncu 8.4 933

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 96,041

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 1,895

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.7 1,620

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,889
1965 Macera Oyuncu 5.8 1,750
1965 Komedi Oyuncu 6.5 885

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 6,953

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,558

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 19,503
1970 Komedi Oyuncu 6.6 334

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,496
1973 Suç Oyuncu 5.8 127
1975 Komedi Oyuncu 4.8 322

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 3,841

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,327
1979 Macera Oyuncu 5.3 469

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu 6.0 1,140

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,102
1982 Dram Oyuncu 6.4 103
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 464
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,429
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 436
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 613