Giriş Kayıt

Ursula Andress (79)


Oyuncu
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu:1.65 m
Resimleri (94)
Hayranlar (13 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 7.1 940
1992 Komedi Oyuncu    

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 105,009

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 2,045

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.8 1,830

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,139

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 1,971

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.5 1,017

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,368

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,857

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 20,749

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 263
1970 Komedi Oyuncu 6.5 357

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,954

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.8 130
1975 Komedi Oyuncu 4.7 345

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 4,642

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.2 2,505
1979 Macera Oyuncu 5.3 492

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,717

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.4 109
1997 Müzikal Oyuncu 6.7 508
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,794
2002 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015