Ursula Andress (78)


Oyuncu
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu:1.65 m
Resimleri (94)
Hayranlar (10 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 7.1 834
1992 Komedi Oyuncu 8.4 933

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 96,041

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 1,886

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.7 1,619

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,889
1965 Macera Oyuncu 5.8 1,749
1965 Komedi Oyuncu 6.5 874

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 6,953

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,540

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 19,448
1970 Komedi Oyuncu 6.6 331

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,477
1973 Suç Oyuncu 5.8 127
1975 Komedi Oyuncu 4.8 321

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 3,800

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,318
1979 Macera Oyuncu 5.3 469

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu 6.0 1,140

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,102
1982 Dram Oyuncu 6.4 103
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 463
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,411
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 434
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 610
Kullanıcı Adı:
Parola:
Beni Unutma
facebook twitter google plus
Dizi altyazıları