Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ursula Andress

Ursula Andress (80)


Oyuncu

Ursula Andress, 19 Mart 1936 Ostermundigen, Bern, İsviçre doğumlu oyuncu. 007 James Bond: Dr.No (1962), Son Emir: Cennetin Kapısı (1981), Gazino Royal 007 (1967), Kırmızı Güneş (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1936
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.7 (6 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 74 Belgesel Oyuncu 7.9 838
2002 66 Belgesel Oyuncu    
2002 66 Belgesel Oyuncu 7.4 6,062
1997 61 Müzikal Oyuncu 6.8 549

Meksika Alevler İçinde
1982 46 Dram Oyuncu 6.4 116

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 33,568

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,299
1979 43 Macera Oyuncu 5.4 522

Lanetliler Dağı
1978 42 Macera Oyuncu 5.2 2,741

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,762
1975 39 Komedi Oyuncu 4.9 373
1975 39 Aksiyon Oyuncu 5.1 224

Son Şans
1975 39 Suç Oyuncu 5.7 150

Kırmızı Güneş
1971 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,612
1970 34 Komedi Oyuncu 6.5 394

Cenup Yıldızı
1969 33 Macera Oyuncu 5.4 277

Gazino Royal 007
1967 31 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,412

Öldürme Emri
1966 30 Macera Oyuncu 7.1 5,133

Çin Macerası
1965 29 Komedi Oyuncu 6.4 1,230

Onuncu Kurban
1965 29 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,385

Evlenmekten korkuyorum
1965 29 Komedi Oyuncu 6.2 7,946

Ateş İlâhesi
1965 29 Macera Oyuncu 5.8 2,192

4 Teksaslı
1963 27 Western Oyuncu 5.6 2,257

Rio'da bulusalim
1963 27 Komedi Oyuncu 5.8 2,042

007 James Bond: Dr.No
1962 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 118,611
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,205
1954 18 Komedi Oyuncu 7.1 1,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016