Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ursula Andress

Ursula Andress (80)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.7 (6 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 795
2002 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,935
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 527
1992 Komedi Oyuncu    

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.5 112

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 32,320
1979 Macera Oyuncu 5.4 492

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,631

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,247
1975 Komedi Oyuncu 4.9 356
1975 Aksiyon Oyuncu 5.1 211

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.7 143

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,296
1970 Komedi Oyuncu 6.6 379

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 272

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 21,732

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,988

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.4 1,148

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,271

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,736

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 2,090

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 2,179

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.8 1,951

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 114,555
1954 Komedi Oyuncu 7.1 1,020
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016