Giriş Kayıt

Ursula Andress (79)


Oyuncu
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri: Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu:1.65 m
Resimleri (94)
Hayranlar (13 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 7.1 910
1992 Komedi Oyuncu    

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 102,361

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 1,993

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.7 1,770

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,006

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 1,883

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.5 970

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,240

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,757

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 20,284

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 229
1970 Komedi Oyuncu 6.6 349

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,823

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.8 130
1975 Komedi Oyuncu 4.8 322

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 4,380

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.2 2,454
1979 Macera Oyuncu 5.3 469

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu 6.0 1,140

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,131

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.4 103
1997 Müzikal Oyuncu 6.8 464
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,688
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 436
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 613
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015