Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ursula Andress

Ursula Andress (79)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1936 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Ostermundigen, Bern, İsviçre
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
8.7 (6 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 779
2002 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 5,921
1997 Müzikal Oyuncu 6.7 527
1992 Komedi Oyuncu    

Şahin Tepesi
1990 Dram Oyuncu    

Meksika Alevler İçinde
1982 Dram Oyuncu 6.5 115

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 31,815
1979 Macera Oyuncu 5.3 503

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu 5.3 2,624

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,052
1975 Komedi Oyuncu 4.8 363

Son Şans
1975 Suç Oyuncu 5.7 147

Kırmızı Güneş
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,193
1970 Komedi Oyuncu 6.6 376

Cenup Yıldızı
1969 Macera Oyuncu 5.4 269

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.2 21,519

Öldürme Emri
1966 Macera Oyuncu 7.1 4,977

Çin Macerası
1965 Komedi Oyuncu 6.4 1,126

Onuncu Kurban
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,243

Evlenmekten korkuyorum
1965 Komedi Oyuncu 6.2 7,661

Ateş İlâhesi
1965 Macera Oyuncu 5.8 2,055

4 Teksaslı
1963 Western Oyuncu 5.6 2,160

Rio'da bulusalim
1963 Komedi Oyuncu 5.8 1,936

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 112,214
1954 Komedi Oyuncu 7.1 1,001
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016