Giriş Kayıt
Charlize Theron

Charlize Theron (42)


Oyuncu, Yapımcı

Charlize Theron, 07 Ağustos 1975 Benoni, Transvaal, Güney Afrika doğumlu oyuncu, yapımcı. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Prometheus (2012), Hancock (2008), İtalyan İşi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Benoni, Transvaal, Güney Afrika
Takma İsmi: Charlie
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
9.7 (235 Oy)
  • Currently 193.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2018 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Suç Yapımcı 8.6 67,699

Sarışın Bomba
2017 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 101,006

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 150,377
2017 Komedi Yapımcı 7.1 9,717
2017 42 Oyuncu 7.1 844

Gerçeğin İki Yüzü
2016 41 Dram Oyuncu 4.6 2,758
2016 41 Biyografi Yapımcı 6.6 3,981

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 41 Animasyon Oyuncu 7.8 88,043
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321

Avcı: Kış Savaşı
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 75,106
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Karanlık Yerler
2015 40 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 34,240
2015 40 Komedi Oyuncu 6.6 29

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 685,841

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 39 Komedi Oyuncu 6.1 150,501
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,214
2013 38 Oyuncu 7.4 2,670
2013 38 Belgesel Oyuncu 7.6 75
2013 38 Belgesel Oyuncu 8.0 23
2012 37 Macera Oyuncu 7.0 510,986

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 246,361
2012 Oyuncu 7.2 549

Genç Yetişkin
2011 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 68,860
2010 Oyuncu 6.8 1,593

Astroboy
2009 34 Animasyon Oyuncu 6.3 27,942

Yol
2009 34 Macera Oyuncu 7.3 194,402
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Aşk Ateşi
2008 33 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 16,484

Uyurgezer
2008 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,954
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 382,575

İsyan
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

Tanrının Vadisinde
2007 32 Suç Oyuncu 7.2 63,127
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,286
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 31 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2006 31 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Gelecek Flux'ta
2005 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 115,463
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Tek Başına
2005 30 Dram Oyuncu 7.3 35,107
2005 30 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Karşınızda Peter Sellers
2004 29 Biyografi Oyuncu 6.9 13,396

Bulutların Üzerinde
2004 29 Dram Oyuncu 6.6 12,886
2004 29 Müzik Oyuncu 6.4 1,123
2003 Komedi Oyuncu 8.9 234,577

Cani
2003 28 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.3 116,306

On Üç
2003 28 Biyografi 6.8 72,977

İtalyan İşi
2003 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 306,621
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,192
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,659

Çarpık İlişkiler
2002 27 Komedi Oyuncu 5.5 5,083

Kapan
2002 27 Suç Oyuncu 6.2 20,884
2002 27 Aile Oyuncu 5.6 969

Akrebin Laneti
2001 26 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

15 Dakika
2001 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 44,336

Kasımda Aşk Başkadır
2001 26 Dram Oyuncu 6.7 75,931

Onurlu Bir Adam
2000 25 Biyografi Oyuncu 7.2 96,124

Bagger Vance Efsanesi
2000 25 Dram Oyuncu 6.7 48,515

Soygun
2000 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,583

Çeteler Savaşı
2000 25 Suç Oyuncu 6.4 17,158
2000 25 Aile Oyuncu 6.0 571

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 24 Dram Oyuncu 7.4 84,151

Astronotun Karısı
1999 24 Dram Oyuncu 5.3 48,299

Koca Bebek Joe
1998 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,300

Şöhret
1998 23 Komedi Oyuncu 6.3 21,762

Şeytanın Avukatı
1997 22 Dram Oyuncu 7.5 283,681
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932

Mahkeme Ve Dava
1997 22 Komedi Oyuncu 5.7 5,352

Vadide İki Gün
1996 21 Komedi Oyuncu 6.5 16,580

Hayal Şarkısı
1996 21 Komedi Oyuncu 6.9 54,091
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,971
1995 20 Korku Oyuncu 4.0 5,371
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,300
- Biyografi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (8,506) Shameless (6,598) Black Mirror (5,041) Star Trek: Discovery (3,722) The Big Bang Theory (2,279) The Gifted (2,096) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,028) Supernatural (2,011) Knightfall (1,464) Bron/Broen (1,351)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018