Giriş Kayıt
Charlize Theron

Charlize Theron (42)


Oyuncu, Yapımcı

Charlize Theron, 07 Ağustos 1975 Benoni, Transvaal, Güney Afrika doğumlu oyuncu, yapımcı. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Prometheus (2012), Hancock (2008), İtalyan İşi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Benoni, Transvaal, Güney Afrika
Takma İsmi: Charlie
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
9.7 (248 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (100)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.3 6,989
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 11,364
2017 Suç Yapımcı 8.6 90,913

Sarışın Bomba
2017 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 128,933

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 163,813
2017 Komedi Yapımcı 7.1 11,223
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,479

Gerçeğin İki Yüzü
2016 41 Dram Oyuncu 4.7 3,272
2016 41 Biyografi Yapımcı 6.6 8,189

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 41 Animasyon Oyuncu 7.8 94,647
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321

Avcı: Kış Savaşı
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 80,048
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Karanlık Yerler
2015 40 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 35,580
2015 40 Komedi Oyuncu 6.6 29

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 722,850

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 39 Komedi Oyuncu 6.1 154,026
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,882
2013 38 Oyuncu 7.4 2,670
2013 38 Belgesel Oyuncu 7.6 75
2013 38 Belgesel Oyuncu 8.0 23
2012 37 Macera Oyuncu 7.0 520,867

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 250,552
2012 Oyuncu 7.2 549

Genç Yetişkin
2011 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 70,430
2010 Oyuncu 6.8 1,593

Astroboy
2009 34 Animasyon Oyuncu 6.3 29,004

Yol
2009 34 Macera Oyuncu 7.3 198,981
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Aşk Ateşi
2008 33 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 16,934

Uyurgezer
2008 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,954
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 392,491

İsyan
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

Tanrının Vadisinde
2007 32 Suç Oyuncu 7.2 64,315
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,765
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 31 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2006 31 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Gelecek Flux'ta
2005 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 116,922
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Tek Başına
2005 30 Dram Oyuncu 7.3 35,844
2005 30 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Karşınızda Peter Sellers
2004 29 Biyografi Oyuncu 6.9 13,396

Bulutların Üzerinde
2004 29 Dram Oyuncu 6.6 13,447
2004 29 Müzik Oyuncu 6.4 1,123
2003 Komedi Oyuncu 8.9 242,493

Cani
2003 28 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.3 119,291

On Üç
2003 28 Biyografi 6.8 73,965

İtalyan İşi
2003 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 311,699
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,668
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,282

Çarpık İlişkiler
2002 27 Komedi Oyuncu 5.5 5,083

Kapan
2002 27 Suç Oyuncu 6.2 21,221
2002 27 Aile Oyuncu 5.6 969

Akrebin Laneti
2001 26 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

15 Dakika
2001 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 45,408

Kasımda Aşk Başkadır
2001 26 Dram Oyuncu 6.7 77,355

Onurlu Bir Adam
2000 25 Biyografi Oyuncu 7.2 97,691

Bagger Vance Efsanesi
2000 25 Dram Oyuncu 6.7 49,325

Soygun
2000 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,071

Çeteler Savaşı
2000 25 Suç Oyuncu 6.4 17,669
2000 25 Aile Oyuncu 6.0 571

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 24 Dram Oyuncu 7.4 85,367

Astronotun Karısı
1999 24 Dram Oyuncu 5.3 49,177

Koca Bebek Joe
1998 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,117

Şöhret
1998 23 Komedi Oyuncu 6.3 21,762

Şeytanın Avukatı
1997 22 Dram Oyuncu 7.5 289,622
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 5,244

Mahkeme Ve Dava
1997 22 Komedi Oyuncu 5.7 5,352

Vadide İki Gün
1996 21 Komedi Oyuncu 6.5 16,873

Hayal Şarkısı
1996 21 Komedi Oyuncu 6.9 55,171
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,145
1995 20 Korku Oyuncu 4.0 5,371
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,279
- Biyografi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018