Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Carroll Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Carroll Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (276 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Dram Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı 9.0 19,459
2018 Belgesel Oyuncu 8.8 1,129
2017 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 130,556
2017 Komedi Oyuncu    

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 70,128

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 484,631

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2016 48 Oyuncu 7.0 302

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 182,047

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 72,439
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 29,753
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 47,250
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,882

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 148,410
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 175,455
2013 45 Oyuncu 7.4 2,670
2012 44 Belgesel Yapımcı 6.9 451

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 293,263
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 162,117
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 118

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 139,194
2009 41 Komedi 5.4 596
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 258,743

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 44,431
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,576

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 21,850
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 392,491

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 606,290
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,765

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 386,416
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 8
2006 38 Komedi Yapımcı 6.1 10,008
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 268,580

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 7,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 147,961
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 442,715
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2004 36 Komedi Yapımcı 5.8 538

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 58,651
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 47,482
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 665

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 197,702
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,668
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,282

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 933

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 295,388

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 55,628
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 85,504

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 49,325
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,307

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 140,623
1999 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 97

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 206,250

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 453,164

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 477,212

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 196,034
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 17,812
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 25 Komedi Oyuncu 5.0 13,961
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 23 Suç Oyuncu 6.8 2,648
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 34
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 102,211
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018