Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (48)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Christopher Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Christopher Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (268 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 53,301

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 425,742
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2016 48 Oyuncu 7.0 302
2016 48 Dram Oyuncu
Yapımcı
   

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 170,104
2015 47 Bilim-Kurgu Senarist
Yapımcı
   

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 63,606
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 27,960
2014 46 Komedi Oyuncu    

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 44,739
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,549

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 141,518
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 168,530
2013 45 Oyuncu 7.4 2,670
2013 45 Aksiyon Yapımcı    
2012 44 Belgesel Yapımcı    

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 281,661
2012 44 Oyuncu    

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 156,375
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 118

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 130,706
2009 41 Komedi 5.4 596
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2009 41 Oyuncu    

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.7 248,358

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 42,646
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,576

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 20,971
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 372,148

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 575,132
2007 39 Oyuncu 7.3 1,296
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,817

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 366,640
2006 38 Belgesel Oyuncu    
2006 38 Komedi Yapımcı 6.0 8,834
2006 38 Müzik Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 258,264

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 7,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 141,335
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 420,004
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2004 36 Komedi Yapımcı 5.8 538

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 56,982
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 46,277
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 665

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 189,426
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,101

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 933

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 283,083

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 52,881
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 82,839

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 47,858

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 135,792

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 198,885

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 435,381

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 458,880

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 185,652
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 17,181
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 25 Komedi Oyuncu 4.9 12,413
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 News Oyuncu 4.8 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 23 Dram Oyuncu 6.8 2,426
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 34
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 97,343
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,386
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,224) Rick and Morty (4,096) The Defenders (3,211) The Strain (2,869) Suits (1,823) Mr. Mercedes (1,278) The Sinner (1,094) Fargo (1,038) The Last Ship (963) Twin Peaks (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017