Giriş Kayıt
Will Smith

Will Smith (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Willard Carroll Smith Jr., 25 Eylül 1968 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Ben Efsaneyim (2007), Kurtuluş Günü (1996), Siyah Giyen Adamlar (1997), Ben, Robot (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Willard Carroll Smith Jr.
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The Fresh Prince | DJ Jazzy Jeff and The Fresh Pri
Takma İsmi: Mr. July
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.6 (269 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 49 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 57,444

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 439,426
2016 48 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2016 48 Oyuncu 7.0 302
2016 48 Dram Oyuncu
Yapımcı
   

Fokus
2015 47 Komedi Oyuncu 6.6 172,518
2015 47 Bilim-Kurgu Senarist
Yapımcı
   

Doğruyu Söyle
2015 47 Biyografi Oyuncu 7.1 65,045
2014 46 Komedi Yapımcı 5.3 28,269
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 46 Dram Oyuncu 6.2 45,099
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,834

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 142,825
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,137

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 45 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.9 169,840
2013 45 Oyuncu 7.4 2,670
2013 45 Aksiyon Yapımcı    
2012 44 Belgesel Yapımcı    

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 283,489
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yapımcı 6.3 157,627
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2010 42 Belgesel Oyuncu 6.2 118

Karateci Çocuk
2010 42 Aksiyon Yapımcı 6.2 132,227
2009 41 Komedi 5.4 596
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Yedi Yaşam
2008 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.7 250,443

Gözcü
2008 40 Suç Yapımcı 6.1 42,934
2008 40 Dram Yapımcı 5.2 1,576

Hayatın Getirdikleri
2008 40 Dram Yapımcı 7.3 21,183
2008 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 376,166

Ben Efsaneyim
2007 39 Dram Oyuncu 7.2 581,422
2007 39 Oyuncu 7.3 1,296
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,005

Umudunu Kaybetme
2006 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.0 370,546
2006 38 Belgesel Oyuncu    
2006 38 Komedi Yapımcı 6.0 8,875
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Aşk Doktoru
2005 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 260,261

Sevgiyi Ararken
2004 36 Komedi Yapımcı 7.5 7,854

Köpekbalığı Hikayesi
2004 36 Animasyon Oyuncu 6.0 142,545
2004 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Ben, Robot
2004 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 424,611
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122
2004 36 Komedi Yapımcı 5.8 538

Babasının Kızı
2004 36 Komedi Oyuncu 6.2 57,288
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Takıldım Sana
2003 35 Komedi 5.8 46,549
2003 Aksiyon Yapımcı 4.3 665

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 190,904
2003 Komedi Oyuncu 7.2 11,921
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,343

Tupac: Diriliş
2003 35 Belgesel Oyuncu 8.0 7,757
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.1 933

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 284,845

Show Time (0)
2002 34 Aksiyon Yapımcı 5.5 52,881
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.8 83,446

Bagger Vance Efsanesi
2000 32 Dram Oyuncu 6.7 48,112

Vahşi Vahşi Batı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 136,716

Devlet Düşmanı
1998 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 200,244

Siyah Giyen Adamlar
1997 29 Komedi Oyuncu 7.3 439,837

Kurtuluş Günü
1996 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 462,375

Çılgın İkili
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 187,535
1993 25 Komedi Oyuncu 6.9 17,401
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 25 Komedi Oyuncu 4.9 12,413
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 News Oyuncu 4.6 250
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1991 23 Dram Oyuncu 6.8 2,426
1990 22 Animasyon Oyuncu 6.9 34
1990 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.9 98,365
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017