Giriş Kayıt
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (48)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Matthew David McConaughey, 04 Kasım 1969 Uvalde, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. Yıldızlararası (2014), Para Avcısı (2013), True Detective (2014), Sınırsızlar Kulubü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew David McConaughey
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1969
Doğum Yeri: Uvalde, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: M. McConaughey
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.6 (235 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (68)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 5.8 937
2018 Dram Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    

Kara Kule
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 91,467

Altın
2016 47 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.7 44,114

Şarkını Söyle
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 99,040
2016 Müzik Oyuncu 7.3 7

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.8 93,496

Özgürlük Savaşçısı
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 38,941

Sonsuzluk Ormanı
2015 46 Dram Oyuncu 6.0 9,723
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.3 171

Yıldızlararası
2014 45 Macera Oyuncu 8.6 1,182,356
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
9.0 399,922
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 399

Sınırsızlar Kulubü
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.0 380,733

Para Avcısı
2013 44 Biyografi Oyuncu 8.2 955,557

Gazeteci Çocuk
2012 43 Dram Oyuncu 5.8 32,482

Striptiz Kulübü
2012 43 Komedi Oyuncu 6.1 119,255

Kaçak
2012 43 Dram Oyuncu 7.4 150,625

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Oyuncu 6.8 51,821

Katil Joe
2011 42 Suç Oyuncu 6.7 65,329

Güneşin Karanlığında
2011 42 Suç Oyuncu 7.3 189,385
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Hayalet Sevgililerim
2009 40 Komedi Oyuncu 5.8 74,399
2009 40 Komedi Oyuncu 5.9 224
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Komedi Oyuncu 8.3 45,669

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Müzik
4.7 7,681

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 338,151

Altın Şans
2008 39 Macera Oyuncu 5.7 65,954
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,681

Zafer Bizimdir
2006 37 Dram Oyuncu 7.1 51,566
2006 37 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Düş Yakamızdan
2006 37 Komedi Oyuncu 5.6 64,184

Kirli Para
2005 36 Dram Oyuncu 6.2 38,832
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 36 Belgesel Oyuncu 7.0 811
2005 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.0 83,763
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Paparazi
2004 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 13,271

Küçük İnsanlar
2003 34 Komedi Oyuncu 4.6 3,924
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,567

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 34 Komedi Oyuncu 6.4 179,717
2003 34 Oyuncu 6.3 895
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,144
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 272

Ateş Krallığı
2002 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 115,801

Günahkar
2001 32 Suç Oyuncu 7.3 67,970
2001 32 Dram Oyuncu 7.1 8,647

Darısı Başıma
2001 32 Komedi Oyuncu 5.3 67,903
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 70,264
2000 Belgesel Oyuncu 7.1 436

Ed TV
1999 30 Komedi Oyuncu 6.1 38,006

Newton Kardeşler
1998 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,307
1997 28 Belgesel 7.8 1,357
1997 28 Dram Oyuncu 7.3 63,073

Mesaj
1997 28 Dram Oyuncu 7.4 225,525

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 27 Komedi Oyuncu 5.5 5,416

Öldürme Zamanı
1996 27 Suç Oyuncu 7.4 113,303
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,936

Yalnız Kovboy
1996 27 Dram Oyuncu 7.5 24,639

Zafer Sersemliği
1995 26 Komedi Oyuncu 5.6 2,986

Erkek Yok, Problem Yok
1995 26 Komedi Oyuncu 6.4 10,549
1995 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 78

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 25 Komedi Oyuncu 3.2 16,766
1994 25 Komedi Oyuncu 6.1 25,060
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 24 Komedi Oyuncu 5.3 3,635

Genç Ve Heyecanlı
1993 24 Komedi Oyuncu 7.7 139,911
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,101
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018