Giriş Kayıt
Ethan Hawke

Ethan Hawke (47)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Ethan Green Hawke, 06 Kasım 1970 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. İlk Gün (2001), Ölü Ozanlar Derneği (1989), Gattaca (1997), Gün Doğmadan (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ethan Green Hawke
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1970
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: E. Hawke
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
8.8 (89 Oy)
  • Currently 175.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 47 Gerilim Oyuncu 5.8 1,615

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,285
2017 47 Dram Oyuncu 6.0 226
2016 46 Biyografi Oyuncu 7.7 4,155
2016 46 Western Oyuncu 6.0 9,593

Muhteşem Yedili
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.9 142,179
2016 46 Dram Oyuncu 5.2 1,606

Kördüğüm
2015 45 Komedi Oyuncu 6.2 11,199

Korku Terapisi
2015 45 Korku Oyuncu 5.7 28,535
2015 45 Biyografi Oyuncu 6.9 5,212

Lanet 2
2015 45 Korku Oyuncu 5.3 34,560
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2015 45 Komedi Oyuncu 5.9 4,179
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Zamanın Ötesinde
2014 44 Dram Oyuncu 7.5 199,385
2014 44 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.6 677
2014 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,989
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,955

Çocukluk
2014 44 Dram Oyuncu 7.9 295,038
2014 44 Dram Oyuncu 3.8 3,002
2014 44 Belgesel Oyuncu 6.6 399

Arınma Gecesi
2013 43 Korku Oyuncu 5.7 160,742
2013 43 Aksiyon Oyuncu 4.4 20,866

Geceyarısından Önce
2013 43 Dram Oyuncu
Senarist
7.9 109,502

Lanet
2012 42 Korku Oyuncu 6.8 179,627
2012 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.4 287

Madonna Ağlıyor
2012 42 Belgesel Oyuncu 8.1 2,684

Gerçeğe Çağrı
2012 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 215,753

Gizemli Kadın
2011 41 Gerilim Oyuncu
5.3 4,699
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,871
2010 Macera Oyuncu 6.2 1,084

Vampir İmparatorluğu
2009 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,066
2009 39 Belgesel Oyuncu 8.0 20
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Staten Adası
2009 39 Komedi Oyuncu 5.9 4,611

Brooklyn'in Kralı
2009 39 Suç Oyuncu 6.7 55,390

Suç Ağı
2008 38 Suç Oyuncu 6.6 10,125

Seni Seviyorum New York
2008 38 Komedi Oyuncu 6.3 41,284
2008 38 Dram 5.9 605

Şeytan Duymadan Önce
2007 37 Suç Oyuncu 7.3 86,077

En Sıcak Eyalet
2006 36 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 2,416

Hamburger Cumhuriyeti
2006 36 Komedi Oyuncu 6.3 21,021
2006 36 Belgesel Oyuncu 6.5 328

Savaş Tanrısı
2005 35 Suç Oyuncu 7.6 263,159
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Son Dilek
2005 35 Komedi Oyuncu 6.8 3,688
2005 Müzik Oyuncu 6.7 103

Baskın
2005 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 68,356
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Gün Batmadan
2004 34 Dram Oyuncu
Senarist
8.0 184,495

Hayatın Benim
2004 34 Suç Oyuncu 6.2 69,552

Kolay Seks
2003 33 Komedi 4.9 424
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,456
2002 32 Aile Oyuncu 5.6 969

Aşkın Gözü Kördür
2002 32 Dram    
2001 31 Dram Yönetmen
Oyuncu
5.1 1,818

Kaset
2001 31 Dram Oyuncu 7.3 15,953

İlk Gün
2001 31 Suç Oyuncu 7.7 330,920
2001 31 Komedi Oyuncu 5.4 483

Hayata Uyanmak
2001 31 Animasyon Oyuncu 7.8 53,367
2000 30 Komedi 6.2 5,200
2000 30 Aile Oyuncu 6.0 571
2000 30 Dram Çeşitli
Oyuncu
6.0 8,320

Aşkın Sırları
1999 29 Dram Oyuncu 6.8 12,682
1999 29 Suç Oyuncu 6.8 2,350
1998 28 Komedi Oyuncu 5.0 1,563

Büyük Umutlar
1998 28 Dram Oyuncu 6.8 45,457

Newton Kardeşler
1998 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,967
1997 27 Dram Oyuncu 7.8 240,279
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,922

Banliyö
1996 26 Komedi 6.8 7,429
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,494

Gün Doğmadan
1995 25 Dram Oyuncu 8.1 209,323

Şike
1994 24 Dram Oyuncu 7.5 57,392
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,393
1994 24 Macera Oyuncu 5.4 1,666

Gerçekler Acıtır
1994 24 Komedi Oyuncu 6.6 38,895
1994 24 Komedi Oyuncu 5.9 1,025
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yaşamak İçin
1993 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 42,448
1992 22 Dram Oyuncu 6.7 1,767
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Cesaretin Bedeli
1992 22 Dram Oyuncu 7.2 7,184
1991 21 Komedi Oyuncu 6.0 2,044

Beyaz Diş
1991 21 Macera Oyuncu 6.7 16,069

Ölü Ozanlar Derneği
1989 19 Komedi Oyuncu 8.0 307,419
1989 19 Dram Oyuncu 6.2 3,675

Genç Astronotlar
1985 15 Macera Oyuncu 6.6 16,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017