Jodie Foster (51)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
8.9 (79 Oy)
  • Currently 179/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (58)
Hayranlar (217 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 8.4 562
1975 Dram Oyuncu 7.8 1,591
1972 Dram Oyuncu 5.4 681
1972 Macera Oyuncu 6.1 577
1975 Animasyon Oyuncu 6.8 355
1973 Komedi Oyuncu 6.7 344
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,260

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,838
1974 Suç Oyuncu 6.7 135
1976 Komedi Oyuncu 6.8 10,557

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 7,956

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.4 377,026
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,344
1977 Komedi Oyuncu 6.5 350

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,116
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,265
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,541
1983 Dram Oyuncu 6.1 224

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,035
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 692
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,209

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,569

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 20,527
1988 Dram Oyuncu 6.7 3,254

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,287

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.7 9,998

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 631,008
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,253

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 11,027
1993 Komedi Oyuncu 6.9 7,757
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 117
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 478

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 13,764

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 68,109

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 19,741
1994 Komedi Teşekkür 7.8 929

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.1 78,437

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yapımcı, Yönetmen 6.6 8,013

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 161,103

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,493

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 27,882
1995 Macera Oyuncu 6.2 295

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 11,268

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 170,245
2001 Belgesel Oyuncu 7.4 254
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.8 56,319

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 107,847

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 24,809
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,494

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.7 230,585

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı, Oyuncu 6.8 45,918
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,194
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 326
2006 Belgesel Oyuncu 6.1 18
2008 Dram Teşekkür 7.2 5,963
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,242

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 33,894

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 226,984

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 79,360
2014 Dram Teşekkür 8.3 48
2013 Komedi Yönetmen 8.5 90,817