Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Gerçek İsmi:
Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.1 (95 Oy)
  • Currently 181/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Gizem Yönetmen 6.7 25,196
2015 Suç 5.7 1,479
2014 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 338,550
2013 Komedi Yönetmen 8.3 176,612
2012 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 96,603

Kukla
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 39,820
2010 Biyografi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416
2009 Komedi Oyuncu 4.7 3,668

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 28,149
2008 Dram 7.2 6,645

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 51,222
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,696
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 327

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 273,443
2006 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 126,904
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 62,667
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,924
2003 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 12,055

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 206,378
2001 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,969

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 31,113
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 200,860

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 9,119

Protesto
1995 Suç Çeşitli 8.0 103,636
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1995 Macera Oyuncu    

Nell
1994 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,776

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 82,578
1994 Komedi 7.5 1,127
1993 Belgesel 7.1 578
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 15,458
1993 Belgesel
Oyuncu
6.8 118
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 Komedi Oyuncu    
1992 Aksiyon Oyuncu    

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 13,134

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 11,466

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 889,005

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,557

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 24,138
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,491

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,448
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,741
1985 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.0 634

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,603
1983 Dram Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,439
1980 Dram Oyuncu 6.1 3,085
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,700
1977 Komedi Oyuncu 6.5 415
1976 Komedi Oyuncu 6.8 12,482

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 9,507

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 9,176

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 507,931
1975 Animasyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 15,671
1974 Suç Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 393
1973 Macera Oyuncu 6.5 1,485
1972 Dram Oyuncu 5.4 773
1972 Macera Oyuncu 6.2 633
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016