Giriş Kayıt

Jodie Foster (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
9.0 (86 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (234 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    
1972 Dram Oyuncu 5.4 747
1972 Macera Oyuncu 6.1 625
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 381
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,393

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 14,317
1974 Suç Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.8 11,678

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 8,598

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 448,714
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,531
1977 Komedi Oyuncu 6.5 381

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,664
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,359
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,864
1983 Dram Oyuncu    

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,342
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 944

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,333

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.5 1,672

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 22,408
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,376

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,443

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.6 10,768

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 775,854
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,973

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 12,213
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,265
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 538

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 14,658

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 76,492

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 21,368
1994 Komedi Teşekkür 7.8 1,017
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.0 91,474

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,555

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 183,635

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,773

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 29,582
1995 Macera Oyuncu    

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 11,732

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 190,534
2001 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 59,903
2003 Komedi Oyuncu 4.6 140

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 118,005

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 26,543
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,708

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 253,855

İçindeki Yabancı
2007 Suç Oyuncu, Yapımcı 6.8 48,988
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,453
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 330
2006 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Teşekkür 7.2 6,367
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,502

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 37,334

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 297,888

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 88,629
2015 Dram Teşekkür 5.8 1,360
2013 Komedi Yönetmen 8.4 150,059
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015