Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Gerçek İsmi:
Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.0 (94 Oy)
  • Currently 180.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Gizem Yönetmen 6.8 12,627
2015 Suç 5.7 1,469
2014 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 333,707
2013 Komedi Yönetmen 8.3 176,612
2012 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 95,500

Kukla
2011 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.7 39,395
2010 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 4.7 3,630

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 27,902
2008 Dram 7.2 6,592

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 50,863
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,663
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 324

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 270,416
2006 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 125,588
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 62,228
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,897
2003 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 11,990

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 204,081
2001 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,930

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 30,890
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 198,260

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.6 9,041

Protesto
1995 Suç Çeşitli 8.0 101,912
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1995 Macera Oyuncu    

Nell
1994 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,547

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 81,741
1994 Komedi 7.7 1,111
1993 Belgesel 7.1 567
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 15,319
1993 Belgesel Oyuncu
6.9 117
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 Aksiyon Oyuncu    

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 12,989

Küçük Adam Tate
1991 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.6 11,339

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 875,201

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,528

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 23,787
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,464

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,394
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,721
1985 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.0 627

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,545
1983 Dram Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,424
1980 Dram Oyuncu 6.1 3,053
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,678
1977 Komedi Oyuncu 6.5 408
1976 Komedi Oyuncu 6.8 12,354

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 9,404

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 9,079

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 499,245
1975 Animasyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 15,423
1974 Suç Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 390
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,467
1972 Dram Oyuncu 5.4 761
1972 Macera Oyuncu 6.2 629
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016