Giriş Kayıt

Jodie Foster (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
9.0 (85 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (59)
Hayranlar (233 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    
1972 Dram Oyuncu 5.4 728
1972 Macera Oyuncu 6.1 613
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.5 364
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,344

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,749
1974 Suç Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.8 11,245

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 8,396

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 424,489
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,467
1977 Komedi Oyuncu 6.5 369

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,488
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,325
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,735
1983 Dram Oyuncu    

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,247
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 857

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,293

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.5 1,643

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 21,779
1988 Dram Oyuncu 6.7 3,320

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,401

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.7 10,482

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 726,789
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,694

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 11,782
1993 Komedi Oyuncu 6.9 8,667
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 502

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 14,371

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 73,750

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 20,827
1994 Komedi Teşekkür 7.8 987
1995 Belgesel Oyuncu    

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.0 86,834

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,430

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 176,453

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,660

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 29,072
1995 Macera Oyuncu    

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 11,565

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 184,574
2001 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 58,749
2003 Komedi Oyuncu 4.6 140

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 114,532

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 25,903
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,633

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.7 246,116

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı, Oyuncu 6.8 47,882
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,362
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 330
2006 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Teşekkür 7.2 6,245
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,419

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 36,064

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 276,879

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 85,785
2015 Dram Teşekkür 6.0 815
2013 Komedi Yönetmen 8.4 124,800
2014 Oyuncu    
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015