Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Gerçek İsmi:
Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.0 (96 Oy)
  • Currently 180.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Gizem Yönetmen 6.6 38,262
2015 Suç 5.7 1,483
2014 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 340,682
2013 Komedi Yönetmen 8.3 176,612
2012 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 97,249

Kukla
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 40,016
2010 Biyografi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416
2009 Komedi Oyuncu 4.7 3,677

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 28,262
2008 Dram 7.2 6,665

İçindeki Yabancı
2007 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.8 51,355
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,712
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 328

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 274,815
2006 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 127,593
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 62,877
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,936
2003 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 12,081

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 207,563
2001 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,978

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 31,227
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 202,019

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.6 9,138

Protesto
1995 Suç Çeşitli 8.0 104,682
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1995 Macera Oyuncu    

Nell
1994 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,874

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 83,020
1994 Komedi 7.5 1,146
1993 Belgesel 7.1 580
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 15,560
1993 Belgesel
Oyuncu
6.8 119
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 Komedi Oyuncu    
1992 Aksiyon Oyuncu    

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 13,192

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 11,503

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 896,141

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,572

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 24,292
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,501

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,459
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,745
1985 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.0 636

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,628
1983 Dram Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,451
1980 Dram Oyuncu 6.1 3,110
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,716
1977 Komedi Oyuncu 6.5 424
1976 Komedi Oyuncu 6.8 12,545

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 9,597

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 9,212

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 512,024
1975 Animasyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 15,742
1974 Suç Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 393
1973 Macera Oyuncu 6.5 1,501
1972 Dram Oyuncu 5.4 779
1972 Macera Oyuncu 6.2 636
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016