Giriş Kayıt

Jodie Foster (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
9.0 (86 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (234 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    
1972 Dram Oyuncu 5.4 741
1972 Macera Oyuncu 6.1 622
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 375
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,380

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 14,188
1974 Suç Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.8 11,624

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 8,562

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 441,732
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,520
1977 Komedi Oyuncu 6.5 374

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,624
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,343
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,826
1983 Dram Oyuncu    

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,303
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 924

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,321

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.5 1,664

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 22,209
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,362

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,429

Küçük Adam Tate
1991 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.6 10,723

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 761,836
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,906

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 12,099
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,163
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 533

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 14,592

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 75,740

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 21,207
1994 Komedi Teşekkür 7.8 1,004
1995 Belgesel Oyuncu    

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.0 90,402

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,520

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 181,781

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,743

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 29,476
1995 Macera Oyuncu    

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 11,690

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 188,700
2001 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 59,560
2003 Komedi Oyuncu 4.6 140

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,782

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 26,321
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,688

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 251,629

İçindeki Yabancı
2007 Suç Oyuncu, Yapımcı 6.8 48,596
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,426
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 331
2006 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Teşekkür 7.2 6,329
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,468

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 36,936

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 292,729

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 87,653
2015 Dram Teşekkür 5.9 1,329
2013 Komedi Yönetmen 8.4 143,099
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015