Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (54)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Alicia Christian Foster, 19 Kasım 1962 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Kuzuların Sessizliği (1991), Elysium: Yeni Cennet (2013), İçerideki Adam (2006), Mesaj (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.1 (98 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 54 Suç Yönetmen 6.6 59,200
2015 53 Suç 5.7 1,485
2014 52 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 350,256
2013 Komedi Yönetmen 8.3 201,577
2012 50 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 49 Komedi Oyuncu 7.2 99,553

Kukla
2011 49 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.7 40,780
2010 48 Biyografi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,522
2009 47 Komedi Oyuncu 4.6 3,687

Macera Adası
2008 46 Macera Oyuncu 6.0 28,726
2008 46 Dram 7.2 6,696

İçindeki Yabancı
2007 45 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 51,884
2006 44 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
2006 44 Belgesel Oyuncu 6.5 328

İçerideki Adam
2006 44 Suç Oyuncu 7.6 280,494
2006 44 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 129,717
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kayıp Nişanlı
2004 42 Dram Oyuncu 7.7 63,795
2004 42 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962
2003 41 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 12,110

Panik Odası
2002 40 Gerilim Oyuncu 6.8 211,950
2001 39 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 38 Dram Yapımcı 6.7 5,997

Genç Kız Ve Kral
1999 37 Komedi Oyuncu 6.7 31,353
1998 36 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 35 Dram Oyuncu 7.4 207,509

Yılbaşı Tatili
1995 33 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 9,363

Protesto
1995 33 Suç Çeşitli 8.1 108,511
1995 33 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1994 32 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,981
1994 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 84,793
1994 32 Komedi 7.4 1,156
1993 31 Belgesel 7.1 582
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 31 Dram Oyuncu 6.1 15,810
1993 31 Belgesel
Oyuncu
6.8 119
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Gölgeler ve Sis
1991 29 Komedi Oyuncu 6.8 13,281

Küçük Adam Tate
1991 29 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 11,543

Kuzuların Sessizliği
1991 29 Suç Oyuncu 8.6 929,125

Kaçış
1990 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,589

Sanık
1988 26 Suç Oyuncu 7.1 24,931
1988 26 Dram Oyuncu 6.8 3,509

Köşebaşı Çocukları
1987 25 Dram Oyuncu 6.3 2,470
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1987 25 Dram Oyuncu 5.6 1,755
1985 23 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.0 636
1984 22 Komedi Oyuncu 6.0 6,650
1983 21 Dram Oyuncu    
1980 18 Dram Oyuncu 6.5 1,459
1980 18 Dram Oyuncu 6.1 3,119
1977 15 Macera Oyuncu 6.7 2,734
1977 15 Komedi Oyuncu 6.5 430
1976 14 Komedi Oyuncu 6.8 12,756

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 14 Dram Oyuncu 7.1 9,808

Çılgın Cuma (1976)
1976 14 Komedi Oyuncu 6.3 9,350

Taksi Şoförü
1976 14 Suç Oyuncu 8.3 529,795
1975 Animasyon Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 12 Dram Oyuncu 7.4 15,912
1974 12 Suç Oyuncu    
1973 11 Komedi Oyuncu 6.6 394
1973 11 Macera Oyuncu 6.5 1,511
1972 Macera Oyuncu 6.9 556
1972 10 Dram Oyuncu 5.4 785
1972 10 Macera Oyuncu 6.2 642
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,247
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,474
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017