Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Gerçek İsmi:
Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.0 (94 Oy)
  • Currently 180.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Gizem Yönetmen 6.6 258
2015 Suç 5.7 1,458
2014 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 330,575
2013 Komedi Yönetmen 8.3 176,612
2012 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 94,830

Kukla
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 39,189
2010 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 4.7 3,610

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 27,761
2008 Dram 7.2 6,544

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 50,682
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,641
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 323

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 268,866
2006 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 124,770

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 62,029
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,883
2003 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 11,962

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 202,791
2001 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,915

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 30,774
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 196,927

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 9,012

Protesto
1995 Suç Çeşitli 8.0 100,943
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1995 Macera Oyuncu    

Nell
1994 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,409

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 81,277
1994 Komedi 7.8 1,072
1993 Belgesel 7.1 559
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 15,231
1993 Belgesel
Oyuncu
6.9 117
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 Aksiyon Oyuncu    

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 12,885

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 11,263

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 864,867

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,516

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 23,613
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,449

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,372
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,712
1985 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 621

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,515
1983 Dram Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,418
1980 Dram Oyuncu 6.1 3,029
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,648
1977 Komedi Oyuncu 6.5 402
1976 Komedi Oyuncu 6.8 12,292

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 9,340

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 9,026

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 494,537
1975 Animasyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 15,298
1974 Suç Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 389
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,456
1972 Dram Oyuncu 5.4 758
1972 Macera Oyuncu 6.2 625
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016