Jodie Foster (51)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
8.9 (77 Oy)
  • Currently 178.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (58)
  • Jodie Foster
  • Jodie Foster
  • Jodie Foster
  • Jodie Foster
  • Jodie Foster
Hayranlar (214 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Disneyland 1992 Aksiyon Oyuncu 8.4 562
Gunsmoke 1975 Dram Oyuncu 7.8 1,591
Kansas City Bomber 1972 Dram Oyuncu 5.3 654
Napoleon and Samantha 1972 Macera Oyuncu 6.0 546
The Addams Family 1975 Animasyon Oyuncu 6.8 355
One Little Indian 1973 Komedi Oyuncu 6.4 320
Tom Sawyer 1973 Macera Oyuncu 6.3 1,137
Alice Doesn't Live Here Anymore
Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 11,789
Smile Jenny, You're Dead 1974 Suç Oyuncu 6.7 135
Bugsy Malone 1976 Komedi Oyuncu 6.6 9,703
The Little Girl Who Lives Down the Lane
Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 7,176
Taxi Driver
Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.4 330,281
Candleshoe 1977 Macera Oyuncu 6.4 2,201
Casotto 1977 Komedi Oyuncu 6.2 319
Freaky Friday
Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.2 7,500
Carny 1980 Dram Oyuncu 6.4 1,217
Foxes 1980 Dram Oyuncu 5.9 2,392
Svengali 1983 Dram Oyuncu 5.8 216
The Hotel New Hampshire
The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 5.8 5,820
Biography 1987 Belgesel Oyuncu 7.8 626
Five Corners 1987 Dram Oyuncu 6.1 2,123
Siesta
Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.2 1,500
The Accused
Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 18,927
Stealing Home 1988 Dram Oyuncu 6.4 3,121
Catchfire
Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,144
Little Man Tate
Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.6 9,434
The Silence of the Lambs
Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 591,896
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.2 6,598
Shadows and Fog
Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.6 10,233
Late Show with David Letterman 1993 Komedi Oyuncu 6.8 6,818
It Was a Wonderful Life 1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.6 116
It's All True 1993 Belgesel Teşekkür 6.9 465
Sommersby
Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 5.9 12,980
Maverick
Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 63,290
Nell
Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.3 18,556
Trevor 1994 Komedi Teşekkür 7.3 878
La haine
Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.1 74,492
Home for the Holidays
Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yapımcı, Yönetmen 6.4 7,544
Contact
Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 159,321
Waking the Dead
Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.5 5,274
Anna and the King
Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.5 26,052
ABC Afterschool Specials 1995 Macera Oyuncu 6.2 295
The Dangerous Lives of Altar Boys
Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.9 10,779
Panic Room
Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 151,957
Cleopatra: The Film That Changed Hollywood 2001 Belgesel Oyuncu 6.8 246
Everest: The Death Zone 1998 Belgesel Oyuncu 7.4 58
Un long dimanche de fiançailles
Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 51,939
Flightplan
Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 104,962
Nim's Island
Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 5.9 22,466
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing 2004 Belgesel Oyuncu 7.7 1,369
Inside Man
İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 203,168
The Brave One
İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı, Oyuncu 6.7 43,552
Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film 2006 Belgesel Oyuncu 7.1 2,015
Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters 2006 Belgesel Oyuncu 5.9 323
Cabin Pressure: Designing the Aalto E-474 2006 Belgesel Oyuncu 6.1 18
Phoebe in Wonderland 2008 Dram Teşekkür 7.0 5,419
Motherhood 2009 Komedi Oyuncu 4.5 3,033
The Beaver
Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.6 30,432
Elysium
Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 140,493
Carnage
Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 72,144
The Projectionist 2014 Dram Teşekkür 8.5 30
Orange Is the New Black 2013 Komedi Yönetmen 8.5 89,793