Giriş Kayıt

Jodie Foster (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
9.0 (83 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (59)
Hayranlar (233 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    
1972 Dram Oyuncu 5.4 727
1972 Macera Oyuncu 6.1 612
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 365
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,340

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,683
1974 Suç Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.8 11,223

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 8,396

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 423,306
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,465
1977 Komedi Oyuncu 6.5 369

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,472
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,325
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,735
1983 Dram Oyuncu    

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,241
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 851

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,291

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.5 1,641

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 21,746
1988 Dram Oyuncu 6.7 3,317

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,398

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.7 10,464

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 724,444
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,676

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 11,761
1993 Komedi Oyuncu 6.9 8,638
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 499

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 14,356

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 73,634

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 20,804
1994 Komedi Teşekkür 7.8 985
1995 Belgesel Oyuncu    

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.0 86,632

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,428

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 176,060

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,653

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 29,035
1995 Macera Oyuncu    

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 11,557

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 184,266
2001 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 58,696
2003 Komedi Oyuncu 4.6 140

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 114,368

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 25,903
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,630

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.7 245,738

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı, Oyuncu 6.8 47,835
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,358
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 330
2006 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Teşekkür 7.2 6,231
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,416

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 36,011

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 275,942

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 85,614
2015 Dram Teşekkür 6.3 735
2013 Komedi Yönetmen 8.4 123,685
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015