Giriş Kayıt

Jodie Foster (52)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
9.0 (86 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (234 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    
1972 Dram Oyuncu 5.4 737
1972 Macera Oyuncu 6.1 621
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.5 371
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,372

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 14,136
1974 Suç Oyuncu    
1976 Komedi Oyuncu 6.8 11,575

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 8,526

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 437,033
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,506
1977 Komedi Oyuncu 6.4 371

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,589
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,339
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,798
1983 Dram Oyuncu    

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,285
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 905

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,314

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.5 1,658

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 22,113
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,354

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,423

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.6 10,673

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 751,845
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,875

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 12,058
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,090
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 527

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 14,549

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 75,239

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 21,135
1994 Komedi Teşekkür 7.8 1,000
1995 Belgesel Oyuncu    

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.0 89,505

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,500

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 180,631

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,720

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 29,389
1995 Macera Oyuncu    

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 11,658

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 187,806
2001 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 59,470
2003 Komedi Oyuncu 4.6 140

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,209

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 26,228
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,671

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 250,035

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı, Oyuncu 6.8 48,446
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,407
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 331
2006 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Teşekkür 7.2 6,310
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,459

Kukla
2011 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 36,796

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 288,557

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 87,287
2015 Dram Teşekkür 5.8 1,169
2013 Komedi Yönetmen 8.4 136,965
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015