Jodie Foster (51)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
8.9 (79 Oy)
  • Currently 179/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jodie F
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Burcu: Akrep
Boyu:1.61 m
Resimleri (59)
Hayranlar (221 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 8.4 562
1975 Dram Oyuncu 7.8 1,591
1972 Dram Oyuncu 5.4 683
1972 Macera Oyuncu 6.1 579
1975 Animasyon Oyuncu 6.8 355
1973 Komedi Oyuncu 6.7 346
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,265

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,881
1974 Suç Oyuncu 6.7 135
1976 Komedi Oyuncu 6.8 10,589

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 7,996

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.4 379,541
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,348
1977 Komedi Oyuncu 6.5 350

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 8,140
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,272
1980 Dram Oyuncu 6.1 2,546
1983 Dram Oyuncu 6.1 224

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,047
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 702

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,220

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,572

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 20,610
1988 Dram Oyuncu 6.7 3,261

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,293

Küçük Adam Tate
1991 Dram Oyuncu, Yönetmen 6.7 10,033

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 635,832
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,291

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 11,079
1993 Komedi Oyuncu 6.9 7,809
1993 Belgesel Teşekkür, Oyuncu 6.9 118
1993 Belgesel Teşekkür 7.1 480

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 13,795

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 68,453

Nell
1994 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 19,809
1994 Komedi Teşekkür 7.8 933

Protesto
1995 Dram Çeşitli 8.1 78,825

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen, Yapımcı 6.6 8,039

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 161,721

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,504

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 27,948
1995 Macera Oyuncu 6.2 295

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 11,285

Panik Odası
2002 Suç Oyuncu 6.8 170,915
2001 Belgesel Oyuncu 7.4 254
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.8 56,453

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 108,232

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 24,855
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,505

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.7 231,504

İçindeki Yabancı
2007 Suç Oyuncu, Yapımcı 6.8 46,064
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,209
2006 Belgesel Oyuncu 6.4 327
2006 Belgesel Oyuncu 6.1 18
2008 Dram Teşekkür 7.2 5,977
2009 Komedi Oyuncu 4.6 3,252

Kukla
2011 Dram Yönetmen, Oyuncu 6.7 34,028

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 230,523

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 79,693
2014 Dram Teşekkür 8.2 49
2013 Komedi Yönetmen 8.5 93,410
2014 Oyuncu 7.0 182