Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Gerçek İsmi:
Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1962 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.61 m
9.0 (94 Oy)
  • Currently 180.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (60)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 Gizem Yönetmen 6.8 15,639
2015 Suç 5.7 1,472
2014 Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 335,869
2013 Komedi Yönetmen 8.3 176,612
2012 Oyuncu    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Oyuncu 7.2 96,088

Kukla
2011 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.7 39,621
2010 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 4.7 3,649

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 28,014
2008 Dram 7.2 6,614

İçindeki Yabancı
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 51,017
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 2,682
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 326

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 271,959
2006 Belgesel Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 126,168
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.7 62,411
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 1,909
2003 Komedi Oyuncu 4.8 137

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 12,012

Panik Odası
2002 Gerilim Oyuncu 6.8 205,215
2001 Belgesel Oyuncu    

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Yapımcı 6.7 5,950

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Oyuncu 6.7 30,986
1998 Belgesel Oyuncu 7.5 59

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 199,601

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 9,075

Protesto
1995 Suç Çeşitli 8.0 102,669
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,432
1995 Macera Oyuncu    

Nell
1994 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,640

Maverick
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 82,084
1994 Komedi 7.6 1,121
1993 Belgesel 7.1 572
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Yıllar Sonra
1993 Dram Oyuncu 6.1 15,377
1993 Belgesel
Oyuncu
6.9 117
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 Aksiyon Oyuncu    

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Oyuncu 6.8 13,044

Küçük Adam Tate
1991 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 11,383

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 880,326

Kaçış
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,538

Sanık
1988 Suç Oyuncu 7.1 23,962
1988 Dram Oyuncu 6.8 3,478

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Oyuncu 6.3 2,420
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Siesta
1987 Dram Oyuncu 5.6 1,730
1985 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.0 629

The Hotel New Hampshire
1984 Komedi Oyuncu 6.0 6,575
1983 Dram Oyuncu    
1980 Dram Oyuncu 6.5 1,431
1980 Dram Oyuncu 6.1 3,070
1977 Macera Oyuncu 6.7 2,691
1977 Komedi Oyuncu 6.5 412
1976 Komedi Oyuncu 6.8 12,397

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Oyuncu 7.1 9,456

Çılgın Cuma (1976)
1976 Komedi Oyuncu 6.3 9,120

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 503,051
1975 Animasyon Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu    

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.4 15,557
1974 Suç Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 6.6 391
1973 Macera Oyuncu 6.4 1,473
1972 Dram Oyuncu 5.4 767
1972 Macera Oyuncu 6.2 630
1969 Komedi Oyuncu 7.4 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016