Giriş Kayıt
Cameron Diaz

Cameron Diaz (45)


Oyuncu, Yapımcı

Cameron Michelle Diaz, 30 Ağustos 1972 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. New York Çeteleri (2002), John Malkovich Olmak (1999), Ah Mary Vah Mary (1998), Vanilla Sky (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Michelle Diaz
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1972
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Takma İsmi: Cami
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
9.0 (143 Oy)
  • Currently 179.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Komedi Oyuncu 5.3 28,410

Kaset İşi
2014 42 Komedi Oyuncu 5.1 92,902

Öteki Kadın
2014 42 Komedi Oyuncu 6.0 114,141
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2014 Komedi Yapımcı 5.3 2,256

Danışman
2013 41 Suç Oyuncu 5.3 87,051

İnançsızlar
2013 41 Belgesel Oyuncu 7.0 5,602

Bir Dünya Ki...
2013 41 Komedi Oyuncu 6.7 27,778
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 20,282
2012 40 Animasyon Oyuncu 5.9 1,273
2012 40 Animasyon Oyuncu    

Dikkat Bebek Var
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 61,606

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,682

Kötü Öğretmen
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 170,801
2011 39 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Yeşil Yaban Arısı
2011 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 142,759
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2010 38 Animasyon Oyuncu 5.4 697
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901
2010 38 Animasyon Oyuncu    

Gece ve Gündüz
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 158,801
2010 Oyuncu 5.4 214

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.3 151,993
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2010 38 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950
2009 Talk-Show Oyuncu 4.9 698

Kutu
2009 37 Dram Oyuncu 5.6 80,911

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 37 Dram Oyuncu 7.4 80,483
2009 Oyuncu 5.8 454
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 37 Belgesel 7.6 734

Burada Olan Burada Kalır
2008 36 Komedi Oyuncu 6.1 149,842
2008 Oyuncu 6.8 1,340
2008 News Oyuncu 6.2 33
2007 35 Animasyon Oyuncu    
2007 35 Belgesel Oyuncu    

Şrek 3
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.1 232,173
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,112
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855

Tatil
2006 34 Komedi Oyuncu 6.9 199,697
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Yerinde Olsam
2005 33 Komedi Oyuncu 6.5 54,384
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2004 Belgesel Oyuncu 6.2 196

Şrek 2
2004 32 Animasyon Oyuncu 7.2 345,821

Drew ile Randevum
2004 32 Belgesel Oyuncu 6.6 4,313
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 106,568
2003 31 Komedi Oyuncu 6.4 3,158
2003 31 Oyuncu 6.3 895
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487

New York Çeteleri
2002 30 Suç Oyuncu 7.5 343,445

Azınlık Raporu
2002 30 Aksiyon Oyuncu 7.7 434,180

Ateşli Ve Tatlı
2002 30 Komedi Oyuncu 5.1 49,027
2002 30 Oyuncu 7.1 94
2002 30 Aile Oyuncu 5.6 969
2002 30 Komedi Oyuncu 5.3 12,688
2001 29 Fantastik Oyuncu 6.9 219,955

Şrek
2001 29 Animasyon Oyuncu 7.9 511,164
2001 29 Dram Oyuncu 5.6 2,710

Charlie'nin Melekleri
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.5 153,843
2000 28 Aile Oyuncu 6.0 571

John Malkovich Olmak
1999 27 Komedi Oyuncu 7.8 271,864

Kazanma Hırsı
1999 27 Dram Oyuncu 6.8 102,295

İlk Bakışta
1999 27 Dram Oyuncu    

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 26 Komedi Oyuncu 7.7 228,106

Hiç Hesapta Yokken
1998 26 Komedi Oyuncu 6.3 41,202

Ah Mary Vah Mary
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 261,281

Olağanüstü Bir Hayat
1997 25 Komedi Oyuncu 6.4 31,019

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 25 Komedi Oyuncu 6.3 107,207

İz Peşinde
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 6,473

Yasak Aşk
1996 24 Komedi Oyuncu 5.4 9,274

Tulsa'nın Sırrı
1996 24 Suç Oyuncu    

İşte Aradığım Kız
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 14,773
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1995 23 Komedi Oyuncu 6.8 12,747

Maske
1994 22 Komedi Oyuncu 6.9 289,107
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,379
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017