Giriş Kayıt
Cameron Diaz

Cameron Diaz (45)


Oyuncu, Yapımcı

Cameron Michelle Diaz, 30 Ağustos 1972 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. New York Çeteleri (2002), John Malkovich Olmak (1999), Ah Mary Vah Mary (1998), Vanilla Sky (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Michelle Diaz
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1972
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Takma İsmi: Cami
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
9.0 (148 Oy)
  • Currently 180.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Komedi Oyuncu 5.3 29,481

Kaset İşi
2014 42 Komedi Oyuncu 5.1 95,432

Öteki Kadın
2014 42 Komedi Oyuncu 6.0 116,872
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,666
2014 Komedi Yapımcı 5.3 2,256

İnançsızlar
2013 41 Belgesel Oyuncu 6.9 6,045

Danışman
2013 41 Suç Oyuncu 5.3 88,750

Bir Dünya Ki...
2013 41 Komedi Oyuncu 6.7 27,778
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 21,102
2012 40 Animasyon Oyuncu 5.9 1,273
2012 40 Animasyon Oyuncu    

Dikkat Bebek Var
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 63,019

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,699

Kötü Öğretmen
2011 39 Komedi Oyuncu 5.6 174,260
2011 39 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Yeşil Yaban Arısı
2011 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 144,714
2010 38 Animasyon Oyuncu 5.4 697
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,484
2010 38 Animasyon Oyuncu    

Gece ve Gündüz
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 161,763
2010 Oyuncu 5.4 214

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.3 156,135
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2010 38 Belgesel Oyuncu 7.4 1,950
2009 Talk-Show Oyuncu 4.9 698

Kutu
2009 37 Dram Oyuncu 5.6 82,339

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 37 Dram Oyuncu 7.4 81,984
2009 Oyuncu 5.8 454
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 37 Belgesel 7.6 734

Burada Olan Burada Kalır
2008 36 Komedi Oyuncu 6.1 152,260
2008 Oyuncu 6.8 1,340
2008 News Oyuncu 6.2 33
2007 35 Animasyon Oyuncu    
2007 35 Belgesel Oyuncu    

Şrek 3
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.0 238,353
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,599
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855

Tatil
2006 34 Komedi Oyuncu 6.9 206,745
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Yerinde Olsam
2005 33 Komedi Oyuncu 6.5 55,268
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 1,750
2004 Belgesel Oyuncu 6.2 196

Şrek 2
2004 32 Animasyon Oyuncu 7.2 355,402

Drew ile Randevum
2004 32 Belgesel Oyuncu 6.6 4,313
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,510
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 108,568
2003 31 Komedi Oyuncu 6.4 3,158
2003 31 Oyuncu 6.3 895
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,083

New York Çeteleri
2002 30 Suç Oyuncu 7.5 353,111

Azınlık Raporu
2002 30 Aksiyon Oyuncu 7.7 445,700

Ateşli Ve Tatlı
2002 30 Komedi Oyuncu 5.1 49,945
2002 30 Oyuncu 7.1 94
2002 30 Aile Oyuncu 5.6 969
2002 30 Komedi Oyuncu 5.3 12,688
2001 29 Fantastik Oyuncu 6.9 224,323

Şrek
2001 29 Animasyon Oyuncu 7.9 525,281
2001 29 Dram Oyuncu 5.6 2,710

Charlie'nin Melekleri
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.5 156,817
2000 28 Aile Oyuncu 6.0 571

John Malkovich Olmak
1999 27 Komedi Oyuncu 7.8 277,293

Kazanma Hırsı
1999 27 Dram Oyuncu 6.8 103,722

İlk Bakışta
1999 27 Dram Oyuncu    

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 26 Komedi Oyuncu 7.7 232,195

Hiç Hesapta Yokken
1998 26 Komedi Oyuncu 6.3 41,750

Ah Mary Vah Mary
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 265,569

Olağanüstü Bir Hayat
1997 25 Komedi Oyuncu 6.4 31,724

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 25 Komedi Oyuncu 6.3 109,965

İz Peşinde
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 6,473

Yasak Aşk
1996 24 Komedi Oyuncu 5.4 9,274

Tulsa'nın Sırrı
1996 24 Suç Oyuncu    

İşte Aradığım Kız
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 14,941
1996 Komedi Oyuncu 8.5 39,762
1995 23 Komedi Oyuncu 6.8 12,747

Maske
1994 22 Komedi Oyuncu 6.9 296,770
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,973

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,797
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018