Giriş Kayıt
Russell Crowe

Russell Crowe (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Russell Ira Crowe, 07 Nisan 1964 Wellington, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Gladyatör (2000), Akıl Oyunları (2001), Los Angeles Sırları (1997), Amerikan Gangsteri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Russell Ira Crowe
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1964
Doğum Yeri: Wellington, Yeni Zellanda
Takma İsmi: Rusty
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
9.7 (317 Oy)
  • Currently 194/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (86)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    

Mumya
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.5 109,539

Savaş Makinesi
2017 53 Komedi Oyuncu 6.1 25,311

İyi Adamlar
2016 52 Aksiyon Oyuncu 7.4 198,040
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Babalar ve Kızları
2015 51 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 17,636

Son Umut
2014 50 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.1 61,298

Nuh: Büyük Tufan
2014 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 214,869
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 50 Dram Oyuncu 6.2 45,300
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,954

Çelik Adam
2013 49 Aksiyon Oyuncu 7.1 595,637
2013 49 Oyuncu 7.4 2,670
2013 49 Belgesel Oyuncu 6.7 1,028

Bitik Şehir
2013 49 Suç Oyuncu 6.2 67,960

Sefiller
2012 48 Dram Oyuncu 7.6 263,865

Demir Yumruklu Adam
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,992
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

Kaçış Planı
2010 46 Suç Oyuncu 7.4 156,293
2010 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 225,846
2010 46 Belgesel Oyuncu    

Devlet Oyunları
2009 45 Suç Oyuncu 7.1 119,317

Şefkat
2009 45 Suç Oyuncu 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.1 186,622

Amerikan Gangsteri
2007 43 Biyografi Oyuncu 7.8 344,623

3:10 Treni
2007 43 Macera Oyuncu 7.7 253,781
2007 43 Belgesel Oyuncu 6.2 1,103
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,090

İyi Bir Yıl
2006 42 Komedi Oyuncu 6.9 76,790
2006 42 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2006 42 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Bondi Plajı: Sahil Güvenlik
2006 Dram Oyuncu 7.5 480
2006 Belgesel Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 41 Biyografi Oyuncu 8.0 157,718
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 40 Belgesel Oyuncu    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 179,025
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,000
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 290
2002 38 Aile Oyuncu 5.6 969

Akıl Oyunları
2001 37 Biyografi Oyuncu 8.2 688,007
2001 37 Aile Oyuncu 6.0 769

Yaşam Kanıtı
2000 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,106

Gladyatör
2000 36 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,089,786
2000 36 Aile Oyuncu 6.0 571

Köstebek
1999 35 Biyografi Oyuncu 7.9 141,717
1999 35 Komedi Oyuncu 6.7 23,165

Los Angeles Sırları
1997 33 Suç Oyuncu 8.3 452,011

Aşkın Sınırları
1997 33 Komedi Oyuncu 4.9 2,286

Cennet Yanıyor
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,608

Sihirli İksirin Peşinde
1995 31 Komedi Oyuncu 5.5 1,541

Hızlı Ve Ölü
1995 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 73,576

Sanal Gerçek
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,851
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,002
1994 30 Komedi Oyuncu 7.4 4,369
1993 29 Romantik Oyuncu 6.3 790
1993 29 Dram Oyuncu 5.9 704
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Gözü Kara
1992 28 Suç Oyuncu 6.8 33,526
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 28 Komedi Oyuncu 6.3 1,394
1991 Dram Oyuncu    

Kanıt
1991 27 Dram Oyuncu 7.4 5,012

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,043
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017