Giriş Kayıt
Russell Crowe

Russell Crowe (53)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Russell Ira Crowe, 07 Nisan 1964 Wellington, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Gladyatör (2000), Akıl Oyunları (2001), Los Angeles Sırları (1997), Amerikan Gangsteri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Russell Ira Crowe
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1964
Doğum Yeri: Wellington, Yeni Zellanda
Takma İsmi: Rusty
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
9.7 (322 Oy)
  • Currently 194/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (86)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    

Mumya
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.5 118,717

Savaş Makinesi
2017 53 Komedi Oyuncu 6.0 26,967

İyi Adamlar
2016 52 Aksiyon Oyuncu 7.4 204,218
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Babalar ve Kızları
2015 51 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 18,115

Son Umut
2014 50 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.1 62,094

Nuh: Büyük Tufan
2014 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 216,797
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Kış Masalı
2014 50 Dram Oyuncu 6.2 45,949
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,179

Çelik Adam
2013 49 Aksiyon Oyuncu 7.1 603,696
2013 49 Oyuncu 7.4 2,670
2013 49 Belgesel Oyuncu 6.7 1,028

Bitik Şehir
2013 49 Suç Oyuncu 6.2 68,446

Sefiller
2012 48 Dram Oyuncu 7.6 266,545

Demir Yumruklu Adam
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 56,292

Kaçış Planı
2010 46 Suç Oyuncu 7.4 157,537
2010 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 227,377
2010 46 Belgesel Oyuncu    

Devlet Oyunları
2009 45 Suç Oyuncu 7.1 120,111

Şefkat
2009 45 Suç Oyuncu 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.1 187,932

Amerikan Gangsteri
2007 43 Biyografi Oyuncu 7.8 346,767

3:10 Treni
2007 43 Macera Oyuncu 7.7 255,441
2007 43 Belgesel Oyuncu 6.2 1,103
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,270

İyi Bir Yıl
2006 42 Komedi Oyuncu 7.0 77,519
2006 42 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2006 42 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Bondi Plajı: Sahil Güvenlik
2006 Dram Oyuncu 7.5 480
2006 Belgesel Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 41 Biyografi Oyuncu 8.0 158,764
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 40 Belgesel Oyuncu    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 180,413
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,163
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 290
2002 38 Aile Oyuncu 5.6 969

Akıl Oyunları
2001 37 Biyografi Oyuncu 8.2 697,596
2001 37 Aile Oyuncu 6.0 769

Yaşam Kanıtı
2000 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,106

Gladyatör
2000 36 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,102,485
2000 36 Aile Oyuncu 6.0 571

Köstebek
1999 35 Biyografi Oyuncu 7.9 142,608
1999 35 Komedi Oyuncu 6.7 23,165

Los Angeles Sırları
1997 33 Suç Oyuncu 8.3 456,155

Aşkın Sınırları
1997 33 Komedi Oyuncu 4.9 2,286

Cennet Yanıyor
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,608

Sihirli İksirin Peşinde
1995 31 Komedi Oyuncu 5.5 1,541

Hızlı Ve Ölü
1995 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 74,077

Sanal Gerçek
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,880
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,002
1994 30 Komedi Oyuncu 7.4 4,369
1993 29 Romantik Oyuncu 6.3 790
1993 29 Dram Oyuncu 5.9 704
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Gözü Kara
1992 28 Suç Oyuncu 6.8 33,827
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1992 28 Komedi Oyuncu 6.3 1,394
1991 Dram Oyuncu    

Kanıt
1991 27 Dram Oyuncu 7.4 5,012
1986 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,143

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,070
- Biyografi Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018