Giriş Kayıt
Max Steiner

Max Steiner (83)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Maximilian Raoul Walter Steiner, 10 Mayıs 1888 Vienna, Avusturya-Macaristan (now Avusturya) doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Kazablanka (1942), Rüzgar Gibi Geçti (1939), Altın Hazineleri (1948), Derin Uyku (1946) gibi yapımlarla biliniyor.28 Aralık 1971 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Maximilian Raoul Walter Steiner
Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1888
Ölüm Tarihi: 28 Aralık 1971
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya-Macaristan (now Avusturya)
Diğer Bir İsmi: Max R. Steiner
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2005 Aksiyon 7.2 342,558

Sevişenler
1964 76 Dram Müzik 6.1 272
1964 76 Western Müzik 6.4 686
1963 75 Biyografi Müzik 6.5 1,810
1963 75 Dram Müzik 7.1 1,980
1963 Aksiyon Müzik    

Yağmacılar
1962 74 Macera Müzik 6.7 1,551
1962 74 Dram Müzik 6.5 924
1961 73 Dram Müzik 6.5 747
1961 73 Dram Müzik 6.5 532

Yakışıklı Milyoner
1960 72 Dram Müzik 6.5 841

Komançi İstasyonu
1960 72 Dram Müzik 7.1 2,175
1960 72 Macera Müzik 6.4 225

F.B.I. Ajanı
1959 71 Suç Müzik 6.6 2,307
1959 71 Aksiyon Müzik 7.0 725

Yaz Âşıkları
1959 71 Dram Müzik 7.0 2,306
1959 71 Aksiyon Müzik 6.5 1,268
1959 71 Dram Müzik 7.2 2,582
1958 70 Dram Müzik 8.1 26

Sabah Yıldızı
1958 70 Dram Müzik 6.3 703
1958 70 Western Müzik 6.9 396
1958 70 Dram Müzik 6.4 75
1957 69 Aksiyon Müzik 6.6 453
1957 69 Savaş Müzik 6.2 712

Dünyaya 20 Milyon Mil
1957 69 Fantastik Müzik 6.4 4,954
1957 Aksiyon Müzik 8.1 1,887
1957 69 Dram Müzik 6.6 1,554
1957 69 Fantastik Müzik 4.2 2,300
1957 69 Dram Müzik 5.3 702
1957 69 Dram Müzik 7.1 800

Truvalı Helen
1956 68 Macera Müzik 6.2 1,547

Çöl Aslanı
1956 68 Macera Müzik 8.0 67,577
1956 68 Western Müzik 5.9 770
1956 68 Suç Müzik 6.9 639
1956 68 Aksiyon Müzik 6.2 714
1955 67 Suç Müzik 6.5 185
1955 67 Suç Müzik 7.0 1,097
1955 67 Dram Müzik 6.6 1,748

Öfkeli Adam
1955 67 Western Müzik 7.0 1,827

Denizde isyan
1954 66 Dram Müzik 7.9 21,128
1954 66 Western Müzik 6.0 209
1953 65 Dram Müzik 7.0 476
1953 65 Western Müzik 6.3 387
1953 65 Aksiyon Müzik 6.3 417

Canavarlar sarayı
1953 65 Korku Müzik 7.1 13,022
1953 65 Komedi Müzik 6.8 1,175
1953 65 Komedi Müzik
Müzik
7.1 1,530
1952 64 Savaş Müzik 6.6 1,337
1952 64 Aksiyon Müzik 6.4 515
1952 64 Aksiyon Müzik 5.4 1,627
1952 64 Dram Müzik 6.9 786
1952 64 Western Müzik 6.5 99
1952 64 Dram Müzik 5.5 474

Ölüm Fedaisi
1951 63 Aksiyon Müzik 6.6 1,164
1951 63 Biyografi Müzik 6.9 641
1951 63 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 1,522
1951 63 Romantik Müzik 6.6 368

Mehtap Körfezi
1951 63 Komedi Müzik
Müzik
7.1 1,872
1951 63 Komedi Müzik 5.2 460
1951 63 Dram Müzik 6.2 473
1951 63 Dram Müzik 6.6 452
1951 63 Western Müzik 6.5 120
1951 63 Western Müzik 6.3 125

Operasyon Pasifik
1951 63 Dram Müzik 6.7 2,537
1951 63 Dram Müzik 7.3 989
1951 63 Dram Müzik 6.6 229
1950 62 Western Müzik 6.3 878

Rocky Dağı
1950 62 Aksiyon Müzik 6.9 668
1950 62 Suç Müzik
Müzik
7.5 1,109
1950 62 Dram Müzik 7.1 802
1950 62 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 2,611
1950 62 Suç Müzik 7.7 2,687
1950 62 Dram Müzik 7.1 1,565
1950 62 Dram Müzik 6.1 769
1950 62 Biyografi Müzik 7.2 2,104
1950 62 Suç Müzik 6.6 670
1949 61 Dram Müzik 7.2 1,542

Cehennem Alevi
1949 61 Suç Müzik 8.2 22,372

Hayatın Kaynağı
1949 61 Dram Müzik 7.1 7,461
1949 61 Dram Müzik 7.0 1,768
1948 60 Dram Müzik
Müzik
6.6 958
1948 60 Dram Müzik
Müzik
7.8 3,289

Don Juan'ın Maceraları
1948 60 Aksiyon Müzik 7.0 2,150
1948 60 Aksiyon Müzik 6.3 470
1948 60 Komedi Müzik 7.3 1,191

Ölüm Gemisi
1948 60 Suç Müzik 7.9 31,021
1948 60 Dram Müzik 6.6 762
1948 60 Dram Müzik 7.1 686
1948 60 Dram Müzik 6.9 50

Altın Hazineleri
1948 60 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 88,288
1947 59 Dram Müzik 7.4 1,981

Sevdiğim Adam
1947 59 Suç Müzik 6.9 569
1947 59 Komedi Müzik 6.8 391

Karanlık Geçit
1947 59 Kara Film Müzik 7.6 13,286
1947 59 Komedi Müzik 7.3 3,612
1947 59 Dram Müzik 6.9 372
1947 59 Western Müzik 6.6 326
1947 59 Dram Müzik 6.8 677
1947 59 Komedi Müzik
Müzik
6.1 55

Derin Uyku
1946 58 Suç Müzik 8.0 68,785

Aşksız Yaşanmaz
1946 58 Dram Müzik 7.1 996
1946 58 Biyografi Müzik 6.2 2,210

Beş Parmaklı Canavar
1946 58 Korku Müzik 6.6 1,673
1946 58 Romantik Müzik 6.6 1,681
1946 58 Dram Müzik 7.4 2,325

Yarın ve Ebediyen
1946 58 Dram Müzik 7.5 1,753
1945 57 Romantik Müzik 6.3 1,130

Bataan'a Dönüş
1945 57 Dram Müzik 6.7 2,749

Aşktan Kaçılmaz
1945 57 Komedi Müzik 7.5 5,272

Ömre Bedel Kadın
1945 57 Suç Müzik 8.0 17,725
1945 57 Dram Müzik 6.6 964
1945 57 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 973
1945 57 Dram Müzik 7.7 1,877

Arsenik Kurbanları
1944 56 Komedi Müzik 8.0 57,798
1944 56 Dram Müzik 6.5 663
1944 56 Dram Müzik
Müzik
7.6 3,534
1944 56 Suç Müzik 7.0 763
1944 56 Komedi Müzik 6.6 646

Marsilya Geçidi
1944 56 Dram Müzik 6.9 2,872
1943 55 Macera Müzik 6.6 779
1943 55 Belgesel Müzik 7.4 544
1943 55 Belgesel Müzik 7.5 561

Ren Bekçileri
1943 55 Dram Müzik 7.5 2,923
1943 55 Komedi Müzik 6.0 765
1943 55 Dram Müzik 5.5 677

Kazablanka
1942 54 Dram Müzik 8.5 427,484
1942 54 Dram Müzik 7.5 2,987

Aşk Yolcuları
1942 54 Dram Müzik 8.1 12,057
1942 54 Aksiyon Müzik 6.9 1,521

Pasifik'i Geçmek
1942 54 Aksiyon Müzik 6.9 3,438
1942 54 Dram Müzik 6.7 529
1942 54 Komedi Müzik 7.4 1,736
1942 54 Aksiyon Müzik 6.5 1,128
1942 54 Aksiyon Müzik 6.2 91
1942 54 Aksiyon Müzik 7.1 2,934
1941 53 Suç Müzik 6.9 1,033
1941 53 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 4,563
1941 53 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 741
1941 53 Dram Müzik 6.6 1,233
1941 53 Komedi Müzik 7.1 2,335

Aslan Yürekli Çavuş
1941 53 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 12,904
1941 53 Dram Müzik
Müzik
7.7 373

Büyük Yalan
1941 53 Dram Müzik 7.3 2,528
1940 52 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 2,525

Mektup
1940 52 Suç Müzik 7.7 8,922
1940 52 Komedi Müzik 5.5 150
1940 52 Suç Müzik 7.3 1,710
1940 52 Dram Müzik 7.6 3,473
1940 52 Komedi Müzik 7.1 1,875
1940 52 Komedi Müzik 6.7 711
1940 52 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 1,688
1940 52 Biyografi Müzik 7.5 1,124
1940 52 Romantik Müzik 6.0 642

Rüzgar Gibi Geçti
1939 51 Dram Müzik
Müzik
8.2 237,263
1939 51 Dram Müzik 6.8 1,016
1939 51 Suç Müzik 6.8 969
1939 51 Dram Müzik 6.6 373

Kükreyen Yirmiler
1939 51 Suç Müzik 7.9 10,192
1939 51 Romantik Müzik
Müzik
6.8 1,832
1939 51 Dram Müzik 6.1 314
1939 51 Dram Müzik 7.7 2,515
1939 51 Gerilim Müzik 7.4 2,133

Karanlık Zafer
1939 51 Dram Müzik
Müzik
7.6 7,483

Kahramanlar Diyarı
1939 51 Western Müzik
Müzik
7.2 3,495
1939 51 Tarihi Müzik 6.5 1,584
1939 51 Komedi Müzik 6.5 2,585
1939 51 Suç Müzik 7.0 1,459

Şafak Bekçileri
1938 50 Savaş Müzik 7.6 2,020
1938 50 Macera Müzik 5.5 91

Kirli Yüzlü Melekler
1938 50 Suç Müzik 8.0 16,250
1938 50 Komedi Müzik 6.9 549
1938 50 Komedi Müzik 6.3 362
1938 50 Dram Müzik 7.1 1,281
1938 50 Suç Müzik 7.0 1,639
1938 50 Komedi Müzik 5.9 188
1938 50 Suç Müzik 6.9 854
1938 50 Dram Müzik 6.1 160
1938 50 Dram Müzik 7.6 9,337

Tehlikeli Bebek
1938 50 Komedi Müzik 8.0 46,905
1938 50 Dram Müzik 6.3 291

Tom Sawyer'ın Maceraları
1938 50 Aile Müzik 7.3 1,230
1938 50 Komedi Müzik 4.8 338

Bir Yıldız Doğuyor
1937 49 Dram Müzik 7.6 5,744
1937 49 Komedi Müzik 7.4 407

Yalancılar Şahı
1937 49 Komedi Müzik 7.4 4,770
1937 49 Komedi Müzik 6.4 604

Emile Zola'nın Yaşamı
1937 49 Biyografi Müzik 7.3 5,050
1937 49 Biyografi Müzik 6.5 731
1937 49 Komedi Müzik 6.1 121
1937 49 Dram Müzik 6.6 300
1937 49 Suç Müzik 7.4 2,161

Gaib Ufuklar
1937 49 Macera Müzik 7.8 9,911
1936 48 Aksiyon Müzik 7.1 3,672

Allah'in bahçesi
1936 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 1,022
1936 48 Macera Müzik 6.8 900
1936 48 Biyografi Müzik 6.4 1,734
1936 48 Komedi Müzik 7.1 1,090
1936 48 Dram Müzik 7.3 1,369
1936 48 Komedi Müzik
Müzik
7.3 3,264
1935 47 Biyografi Müzik 6.8 1,206
1935 47 Macera Müzik 6.5 722

Silindir Şapka
1935 47 Komedi Müzik 7.9 14,275
1935 47 Macera Müzik 6.6 1,040
1935 47 Dram Müzik 7.5 4,538
1935 47 Romantik Müzik
Müzik
6.7 878
1935 47 Dram Müzik 6.5 85
1935 47 Komedi Müzik 7.1 2,276
1934 46 Komedi Müzik
Müzik
7.6 5,516
1934 46 Dram Müzik 6.4 521
1934 46 Dram Müzik 5.9 62
1934 46 Dram Müzik 7.3 4,444
1934 46 Dram Müzik 6.3 347
1934 46 Macera Müzik
Müzik
7.0 2,328
1934 46 Komedi Müzik 6.4 73

Ates böcegi
1933 45 Dram Müzik
Müzik
6.3 887

Karyoka
1933 45 Komedi Müzik 6.7 2,735

Küçük Kadınlar
1933 45 Dram Müzik 7.4 4,795

King Kong’un Oğlu
1933 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 2,894
1933 45 Dram Müzik 6.2 164
1933 45 Dram Müzik 6.0 268
1933 45 Dram Müzik 6.6 1,997
1933 45 Dram Müzik 6.7 53
1933 45 Kısa Metraj Müzik 6.7 36
1933 45 Macera Müzik
Müzik
7.9 69,127
1933 45 Dram Müzik 6.1 246

En Tehlikeli Oyun
1932 44 Macera Müzik 7.3 7,705
1932 44 Dram Müzik
Müzik
6.6 1,090
1932 44 Suç Müzik 6.7 375
1932 44 Suç Müzik 6.9 417
1932 44 Dram Müzik 6.4 725
1931 43 Dram Müzik
Müzik
6.0 3,731
1930 42 Komedi Müzik 6.4 206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017