Giriş Kayıt
Doris Day

Doris Day (95)


Oyuncu

Doris Mary Ann Kappelhoff, 03 Nisan 1922 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Çok Şey Bilen Adam (1956), Yastık Sohbeti (1959), Calamity Jane (1953), Sicak eller (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Doris Mary Ann Kappelhoff
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1922
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Doris Mary Ann Kappelhoff | Doris Kappelhoff
Takma İsmi: Do-Do
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
9.3 (7 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 94 Belgesel Oyuncu 7.7 8,726
2011 89 Belgesel Oyuncu 8.3 388
2010 88 Belgesel Oyuncu 7.1 88
2008 86 Belgesel Oyuncu 6.6 122
1995 73 Belgesel Oyuncu 8.6 3,966
1994 72 Belgesel Oyuncu 7.6 1,111
1992 70 Belgesel Oyuncu 5.9 271

Gönüllüler
1985 63 Komedi Oyuncu 5.4 7,036
1976 54 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621
1971 Komedi Oyuncu    
1968 46 Komedi Oyuncu 6.4 1,944
1968 46 Komedi Oyuncu 5.9 650

Son Oyun
1967 45 Komedi Oyuncu 5.6 869
1967 45 Komedi Oyuncu 5.8 609

Sirin hafiye
1966 44 Komedi Oyuncu 6.5 3,341
1965 43 Komedi Oyuncu 5.9 1,080
1964 42 Komedi Oyuncu 7.0 4,416
1963 41 Komedi Oyuncu 7.0 3,372
1963 41 Komedi Oyuncu 7.0 3,658
1962 40 Komedi Oyuncu 6.3 1,067
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418

Sicak eller
1962 40 Komedi Oyuncu 6.7 6,960
1961 39 Komedi Oyuncu 7.3 5,047
1960 38 Komedi Oyuncu 6.5 3,255

Sisli Geceler
1960 38 Gerilim Oyuncu 6.9 3,214

Yastık Sohbeti
1959 37 Komedi Oyuncu 7.5 11,628
1959 37 Komedi Oyuncu 6.7 1,651

Aşk Hocası
1958 36 Komedi Oyuncu 7.2 3,059
1957 35 Komedi Oyuncu 6.9 2,411
1956 34 Gerilim Oyuncu 6.2 1,006

Çok Şey Bilen Adam
1956 34 Gerilim Oyuncu 7.5 46,731
1955 33 Biyografi Oyuncu 7.2 2,960
1954 32 Suç Oyuncu 7.4 1,984

Alevli Kalpler
1954 32 Dram Oyuncu 6.9 1,724
1954 32 Komedi Oyuncu 6.2 477
1953 31 Komedi Oyuncu 7.3 6,595
1953 31 Komedi Oyuncu 7.1 1,530

Paris'te Bahar
1952 30 Komedi Oyuncu 6.1 873
1952 30 Biyografi Oyuncu 6.5 624
1951 29 Müzikal Oyuncu 6.0 296
1951 29 Biyografi Oyuncu 6.9 641

Mehtap Körfezi
1951 29 Komedi Oyuncu 7.1 1,872
1951 29 Dram Oyuncu 7.3 989
1950 28 Komedi Oyuncu 6.2 942
1950 28 Komedi Oyuncu 6.6 1,280
1950 28 Biyografi Oyuncu 7.2 2,104
1949 27 Komedi Oyuncu 6.2 1,140
1949 27 Komedi Oyuncu 6.6 793
1948 26 Komedi Oyuncu 7.0 1,371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017